682 GOLD E έγραψε:Φασσα η οποια χτυπηθηκε στα 10-12 μετρα με ΝOBEL SPEED 34gr (παρομοιο φυσιγγιο με το Classica με αποσπωμενο πατο)
ανοιγει τρυπες!!!

η προσωπικη μου αποψη οτι δεν ειναι οτι καλυτερο να χρησιμοποιειται ως πρωτο φυσιγγιο, λιγο λαθος προσκοπευση και χανεις σιγουρα πουλια!!!
Σχετικά με το φυσίγγιο NSI NOBEL speed 34GR σας δίδω τις ποιο κάτω πληροφορίες μετα από δοκιμή που έκανα πρόσφατα, 22/7/2012, για το κυνήγι βασικά της φάσας του Αυγούστου. Πάντως η δοκιμή δεν μου έδωσε την εικόνα ενός συγκεντρωτικού φυσιγγίου, αλλά ένα φυσίγγιο με τα ίδια χαρακτηριστικά συνηθισμένων φυσιγγίων με κανονικό πιστονάκι. Η απόσταση δοκιμής ήταν 50μ με φουλ τσοκ και το νο σκαγιών ηταν 5. Στο κύκλο έδωσε 73 σκαγια (αλλο φυσίγιο 32γρ νο 6 ομως σκαγια έδωσε στο κύκλο 92 σκάγια στην ίδια δοκιμή). Ελέχθητε και η διατριτικότητα της και έδωσε πλήρη διάτρηση σε 150 φύλλα και σε κεντρικά αλλά και σε περιφερειακά σκάγια. Η δοκιμή έγινε η ώρα 07:30 το πρωί με αρκετή υγρασία 70-75%, νότιος αέρας 5km και θερμοκρασία 29°C. Ο μόνος ενδιασμός μου είναι η πολύ υγρασία, αν δηλαδή επηρέασε βαλλιστικά το φυσίγγιο. Ο λόγος που το τονίζω αυτό είναι διότι μερικοί φίλοι που το χρησιμοποιούν αναφέρουν για καλύτερα αποτελέσματα μετά το πρωινό που ψηλώνει η θερμοκρασία και λογικά υποχωρεί και η υγρασία αρα μιλούμε περισσότερο για ξηρασία παρά για υγρασία. Με πρώτη ευκαιρεία θα το δοκιμάσω και σε ξηρό καιρό και θα σας ενημέρώσω. Η φωτογραφία που επισυνάπτεται είναι από την δοκιμή
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.