PERCORSO CACCIA 36GR????????????

andreas78

Re: PERCORSO CACCIA 36GR????????????

Δημοσίευση από andreas78 »

Χαχαχαχχα....έκανε τρίτη ο Άθως.... :D :lol:
Εγω λέω να ρωτήσουμε τον έμπορο, αντιπρόσωπο, γιατι απο οτι κατάλαβα απο την απάντηση που πήρε ο φίλος Nature, ο εμπορας πρεπει να θέλει να αλλάζει τις παρτίδες αναλόγως καιρικών συνθηκών κατα την εισαγωγή...... :lol: :roll: :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Athos 1978 έγραψε:Δηλαδή υπάρχουν με Α1 και TECNA , η δικές μου τη μπαρούτι είναι ?

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ :shock: ΣΕ 5' ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ :shock: :shock: :shock:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Άντε φίλε Σόλων και αν ειναι Χ32 η πυριτιδα σου, εσυ θα κάνεις Full House... :D
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

nature έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Εμενα το προβλημα μου δεν ειναι το μπαρουτι και τοσο...ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ!

Γιατι αυτο? ποια εξηγηση υπαρχει? εχει 9 νουμερο μεσα! Και πουλουν τη για φασσα και λαγο...
Φίλε στείλε τους email και ζήτα το λόγο. Θα απαντήσουν σίγουρα και είμαι περίεργος να δω τι θα γράψουν.
ακριβώς! ήδη θα έπρεπε να το εχεις πράξει!και για τα σκάγια ο αντιπροσωπος το ζητησε? οπως φαινεται καποιοι ιταλοι και καποιοι κυπραιοι εχουν την εντυπωση πως ειναι διανειες και οι υπολιποι ηλιθιοι!!!
προσωπικα δεν νομιζω να αρχισω την ιδιογωμοση...μονο αυτο μου ελειπε τωρα! απλα καποιες εταιρειες κανουν απερισκεπτες κινησεις και χανουν την εμπιστοσυνη μου σιγα-σιγα ενω αλλες κερδιζουν...θα διξει η πορεια! ;)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Έλα κόσμε...ότι πάρετε 0.99!!!
Εκαταντήσαν παγωτάριες...ότι χρώμα παγωτό θέλεις βάλλουν σου!!

Ελάχιστοι έχουν μείνει που να σέβονται τον πελάτη τους και καλό είναι να τους στηρίξουμε μπας και διορθωθούμε.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΤΕΤΑΡΤΗ :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΖΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ + ΜΙΑ BERETTA EXTREME.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Eγω οσον αφορα την ιδιογομωση ημουν αρνητικος στην αρχη. Οταν τελικα εξεκινησα αρεσε μου πολλα...καμνεις το φυσιγγιο σου οπως το θελεις και συμφωνα με τον τροπο που κυνηγας.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Breda Pegaso έγραψε:Eγω οσον αφορα την ιδιογομωση ημουν αρνητικος στην αρχη. Οταν τελικα εξεκινησα αρεσε μου πολλα...καμνεις το φυσιγγιο σου οπως το θελεις και συμφωνα με τον τροπο που κυνηγας.
Καμοια διαφωνια ομως υπαρχουν τοσες επιλογες σην αγορα που το βλεπω λιγο αχρειαστο. Μπορει και να κανω λαθος
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ειναι τζιαι το μερακκι!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”