ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Αυτά θα τα ζήλευε και η ARMUSA (http://www.carmusa.com/catalogo-de-productos/) Aντρέα ... συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο κυνήγι σου.!!!
υ.γ:Βλέπω ντοσιέ γεμάτα σημειώσεις και σετάπ!!! ή κάνω λάθος????
υ.γ:Βλέπω ντοσιέ γεμάτα σημειώσεις και σετάπ!!! ή κάνω λάθος????
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Πολύ σωστά παρατήρησες Κώστα θα κανω δοκιμή για κάτι long range 24aria kai 34 Ao με χοντρα σκάγια ! Ευχαριστώ Κώστα! Έχω καλό δάσκαλο πως αλλιώς να πετύχω τέτοια φυσίγγια με καλο οπτικό και βλητικο αποτέλεσμα

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Κάποτε αγόρασα μια μηχανή για γέμωμα και ένας φίλος που γέμιζε μου ΄΄εδινε συμβουλές ' φίλε είναι μεγάλη αρρώστια όταν ξεκινήσεις ' μου είπε χαρακτηριστικά. Ρε κοπέλια περαστικά σας ....εγώ επούλησαν την 

Προσέχουμε...για να έχουμε
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Πολύ μεγάλη αρρώστια! !!!!
1 τσιχλα σήμερα και 2 φασσες απο πάρα πάρα πολύ μακριά στα 34 γραμμάρια δεν θα αναφέρω απόσταση

1 τσιχλα σήμερα και 2 φασσες απο πάρα πάρα πολύ μακριά στα 34 γραμμάρια δεν θα αναφέρω απόσταση

- spyrosspyrou851
Ερώτηση για να μαθαίνουμε, αλλάζει η ποσότητα πυρίτιδας που χρησιμοποιείται εάν αλλάξει το μέγεθος του σκαγιού, ή είναι ανάλογα με το βάρος των σκαγιών και μόνο; Εννοώ θα βάλετε την ίδια πυρίτιδα για το ίδιο φυσίγγιο εάν είναι 30 γρ *8 σκάγια και αν είναι 30 γρ *9 σκάγια ή παίζει ρόλο το νούμερο; Ευχαριστώ.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Οχι φιλε την ίδια δοσολογία θα βάλεις εκτός στα πολυ χοντρά νο1 και ΒΒ που αυτά θέλουν μια μικρή αύξηση για διάτρηση αλλα σχεδόν σε όλες της περίπτωσης δεν χρειάζεται αύξηση
- spyrosspyrou851
EυχαριστώΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Οχι φιλε την ίδια δοσολογία θα βάλεις εκτός στα πολυ χοντρά νο1 και ΒΒ που αυτά θέλουν μια μικρή αύξηση για διάτρηση αλλα σχεδόν σε όλες της περίπτωσης δεν χρειάζεται αύξηση
-
- Full Member
Ρε φιλε τουτες ποσα σου καθονται η κασια? Πρεπει ναν οτι πρεπει για σκοπευτηριοΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:έτοιμα τα 24αρια για αύριο με 206v και D20 7.5νο![]()
- 682 GOLD E
- Full Member
εγω ειμαι νεος στην ιδιογομωση αλλα ακολουθώ αλλη τακτικη. εαν εχουμε μια γόμωση π.χ. 1.50/32 σε ν.7 μειωνουμε 0,01 μπαρουτι για καθε νουμερο που μικραινει το σκαι, και αντιστοιχα αυξανουμε 0,01 για καθε νουμερο που χοντραινει το σκαι. δηλ π.χ 1.47/32 για ν.10 και π.χ 1.52/32 για ν.5ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Οχι φιλε την ίδια δοσολογία θα βάλεις εκτός στα πολυ χοντρά νο1 και ΒΒ που αυτά θέλουν μια μικρή αύξηση για διάτρηση αλλα σχεδόν σε όλες της περίπτωσης δεν χρειάζεται αύξηση
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
4 ευρό το πακέτο περίπου φίλε