ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Αυτά θα τα ζήλευε και η ARMUSA (http://www.carmusa.com/catalogo-de-productos/) Aντρέα ... συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο κυνήγι σου.!!!
υ.γ:Βλέπω ντοσιέ γεμάτα σημειώσεις και σετάπ!!! ή κάνω λάθος????
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Πολύ σωστά παρατήρησες Κώστα θα κανω δοκιμή για κάτι long range 24aria kai 34 Ao με χοντρα σκάγια ! Ευχαριστώ Κώστα! Έχω καλό δάσκαλο πως αλλιώς να πετύχω τέτοια φυσίγγια με καλο οπτικό και βλητικο αποτέλεσμα :) :)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Κάποτε αγόρασα μια μηχανή για γέμωμα και ένας φίλος που γέμιζε μου ΄΄εδινε συμβουλές ' φίλε είναι μεγάλη αρρώστια όταν ξεκινήσεις ' μου είπε χαρακτηριστικά. Ρε κοπέλια περαστικά σας ....εγώ επούλησαν την :)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Πολύ μεγάλη αρρώστια! !!!! :D
1 τσιχλα σήμερα και 2 φασσες απο πάρα πάρα πολύ μακριά στα 34 γραμμάρια δεν θα αναφέρω απόσταση ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ερώτηση για να μαθαίνουμε, αλλάζει η ποσότητα πυρίτιδας που χρησιμοποιείται εάν αλλάξει το μέγεθος του σκαγιού, ή είναι ανάλογα με το βάρος των σκαγιών και μόνο; Εννοώ θα βάλετε την ίδια πυρίτιδα για το ίδιο φυσίγγιο εάν είναι 30 γρ *8 σκάγια και αν είναι 30 γρ *9 σκάγια ή παίζει ρόλο το νούμερο; Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Οχι φιλε την ίδια δοσολογία θα βάλεις εκτός στα πολυ χοντρά νο1 και ΒΒ που αυτά θέλουν μια μικρή αύξηση για διάτρηση αλλα σχεδόν σε όλες της περίπτωσης δεν χρειάζεται αύξηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Οχι φιλε την ίδια δοσολογία θα βάλεις εκτός στα πολυ χοντρά νο1 και ΒΒ που αυτά θέλουν μια μικρή αύξηση για διάτρηση αλλα σχεδόν σε όλες της περίπτωσης δεν χρειάζεται αύξηση
Eυχαριστώ
pambs
Full Member

Δημοσίευση από pambs »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:έτοιμα τα 24αρια για αύριο με 206v και D20 7.5νο ;)
Εικόνα
Ρε φιλε τουτες ποσα σου καθονται η κασια? Πρεπει ναν οτι πρεπει για σκοπευτηριο
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Οχι φιλε την ίδια δοσολογία θα βάλεις εκτός στα πολυ χοντρά νο1 και ΒΒ που αυτά θέλουν μια μικρή αύξηση για διάτρηση αλλα σχεδόν σε όλες της περίπτωσης δεν χρειάζεται αύξηση
εγω ειμαι νεος στην ιδιογομωση αλλα ακολουθώ αλλη τακτικη. εαν εχουμε μια γόμωση π.χ. 1.50/32 σε ν.7 μειωνουμε 0,01 μπαρουτι για καθε νουμερο που μικραινει το σκαι, και αντιστοιχα αυξανουμε 0,01 για καθε νουμερο που χοντραινει το σκαι. δηλ π.χ 1.47/32 για ν.10 και π.χ 1.52/32 για ν.5
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

4 ευρό το πακέτο περίπου φίλε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”