Athos 1978 έγραψε:yyyyyiiiiiiiiaaaaa atoukennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Athos 1978 έγραψε:yyyyyiiiiiiiiaaaaa atoukennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
chr34 έγραψε:Athos 1978 έγραψε:yyyyyiiiiiiiiaaaaa atoukennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:lol:street fighter RYu?
![]()
![]()
ΤΣΙΑΚΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΑΜΑ. ΕΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ.LOUIS SETTER έγραψε:
ΤΩΡΑ ΕΝ ΜΕ CSB1 ΠΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ Α1 ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΟΥΙ
virtualgreek έγραψε:chr34 έγραψε:Athos 1978 έγραψε:yyyyyiiiiiiiiaaaaa atoukennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:lol:street fighter RYu?
![]()
![]()
Τα λόγια σου Κύπρο μοιάζουν σαν διαφήμηση... Πως καθορίζεις ότι ο κάλυκας είναι ποιοτικός ή όχι? Ποια είναι τα κρητήρια?kypros έγραψε:Εντουτις φιλε ο καλυκας της βικτορυ ειναι παρα πολυ ποιοτικος και ανθεκτικος. Κατασκευαζεται στο εργοστασιο απο την εταιρεια την ιδια , οπως και τα πιστονακια απο πρωτη υλη πλαστικο σε μικρες μπαλες. Για μενα ειναι πολυ σημαντικο που γιαυτο ακριβως το λογο η εταιρεια ειναι σε θεση να μου εξασφαλισει συνεχεια και ομοιομορφια, μιας και η παραγωγη ειναι ελεγχωμενη και δεν εξαρτασε απο κανενα.o kalamaras έγραψε:Eγώ προτιμώ τα Olympia γιατί τα πλαστικά που χρησιμοποιεί ο Victory (κάληκας, πιστονάκια) μου θυμήζουν τις λεκάνες του Lordou ...nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
Επισης στους καλυκες αυτους δεν ξεγραφουνται ποτε τα γραμματα....πολλλα σημαντικο πλεονεκτημα!!
Συμπάθα με φίλε. Λέμε καμιά μακακία να περάσει η ώρα...solon loyka έγραψε:o kalamaras έγραψε:Eγώ προτιμώ τα Olympia γιατί τα πλαστικά που χρησιμοποιεί ο Victory (κάληκας, πιστονάκια) μου θυμήζουν τις λεκάνες του Lordou ...nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ(ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ Κ.Λ.Π)....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΛΕΙΣ ΤΟΥΤΟ .....ΑΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΜΕ ΤΩΡΑ
Οϊ ρε κουμπάρε, εν είπα εγώ για τις λεκάνες, είναι μπόμπα, ... φουσέκι.. Είσαι τίποτα κουμπάρος του? μέτοχος? ..miky55 έγραψε: ΤΩΡΑ ΕΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕ ΠΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΟ ΡΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ.
Θα αποτελούσαν την νέα γενιά της τριβασικής πυρίτιδας!!admin έγραψε:Πάντως αν σας εγεμώναν σε χαρτούτσιες ήταν να ήσαστουν οι καλύτερες πένρετε τσαι άφταιτε αμέσως![]()
![]()
![]()
![]()
ήρεμα ρε boys ήρεμα.