Ξέρω ότι έχει, Vzero, Aguila, Z2M...
Θα μαθω μετά και θα αναφέρω.....

andreas78 έγραψε:Νομίζω, δεν είμαι σίγουρος όμως.
Ξέρω ότι έχει, Vzero, Aguila, Z2M...
Θα μαθω μετά και θα αναφέρω.....
Καλησπέρα Παναγιώτη,panagiotis έγραψε:καλησπερα κυριοι.
θελω να αρχισω ιδιογομωση και σκεφτούμε για αρχή τη μηχανη Lee load all 2. μπορει να με καλυψει για φυσιγγια απο 25 γρ - 30 γρ ? θα αντιμετωπισω προβληματα με αυτη τη μηχανη στο κλεισιμο? μπορω να τη βρω στη κυπριακη αγορα ? Επισης υλικα ( πυριτιδα, καλυκες, συγκεντρωτηρες, σκαγια) που μπορω να βρω στη Κυπρο? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Να προσθέσω η δυο τσίχλες και ο μαυροπουλος είναι από συνάδελφο πάλι με το ίδιο σετ απΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:24 γραμμαρια νο10 D20 1.40τσοκ 3-3
τα δυο περδικια στα δεξιά ήταν περαστά και ντουμπλέ και δεν ήταν κοντινά για τα γραμμάρια!, όλα σέκος![]()
Γειά σου Παναγιώτη και να κοπιάσεις στην παρέα!!panagiotis έγραψε:καλησπερα κυριοι.
θελω να αρχισω ιδιογομωση και σκεφτούμε για αρχή τη μηχανη Lee load all 2. μπορει να με καλυψει για φυσιγγια απο 25 γρ - 30 γρ ? θα αντιμετωπισω προβληματα με αυτη τη μηχανη στο κλεισιμο? μπορω να τη βρω στη κυπριακη αγορα ? Επισης υλικα ( πυριτιδα, καλυκες, συγκεντρωτηρες, σκαγια) που μπορω να βρω στη Κυπρο? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
ούτε που τες μέτρησα αυτές Χρίστο, επια για τσίχλες και στο τέλος φωνάζει μου ο παρέας πάνω σου τα περδικια, έπαιξα τα τζε έπεσαν σέκος, μετά έπαιζα μόνο 24 εν επια να πιάσω τες άλλεςvti-chris έγραψε:Τι ταχύτητες έβγαζαν αυτά???!