ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
andreas78

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas78 »

Νομίζω, δεν είμαι σίγουρος όμως.
Ξέρω ότι έχει, Vzero, Aguila, Z2M...
Θα μαθω μετά και θα αναφέρω..... :D
andreas78

andreas78 έγραψε:Νομίζω, δεν είμαι σίγουρος όμως.
Ξέρω ότι έχει, Vzero, Aguila, Z2M...
Θα μαθω μετά και θα αναφέρω..... :D

Χρήστο,
Spark δεν υπάρχουν, θα έρθουν πιο μετα, αλλα μέσα σε αυτα που θα σου γράψω...εν γίνεται...κατι θα βρεις...ούτε το στέκι του ιδιογομωτή να ήταν..... :lol: :P
Vzero 23/25- Piston skeet 23- Gualandi SG 17/19/22- Drago 17/20- Aguilla 24- B&P 15/18/21/24 - Diamande 22- Bior 18.
TECNA- 206S- 206SV- A1- D20- D20V- D20SE... ;)
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Άμα έχουμε Tecna και SG22 σε στρογγυλό...δέσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V-zero στα 25μμ μια χαρά είναι...θα φέρω και την MEC 9000 σπίτι και κλείνει μια χαρά σε 4άστερο ;) !!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
panagiotis
Full Member

Δημοσίευση από panagiotis »

καλησπερα κυριοι.
θελω να αρχισω ιδιογομωση και σκεφτούμε για αρχή τη μηχανη Lee load all 2. μπορει να με καλυψει για φυσιγγια απο 25 γρ - 30 γρ ? θα αντιμετωπισω προβληματα με αυτη τη μηχανη στο κλεισιμο? μπορω να τη βρω στη κυπριακη αγορα ? Επισης υλικα ( πυριτιδα, καλυκες, συγκεντρωτηρες, σκαγια) που μπορω να βρω στη Κυπρο? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
andreas78

panagiotis έγραψε:καλησπερα κυριοι.
θελω να αρχισω ιδιογομωση και σκεφτούμε για αρχή τη μηχανη Lee load all 2. μπορει να με καλυψει για φυσιγγια απο 25 γρ - 30 γρ ? θα αντιμετωπισω προβληματα με αυτη τη μηχανη στο κλεισιμο? μπορω να τη βρω στη κυπριακη αγορα ? Επισης υλικα ( πυριτιδα, καλυκες, συγκεντρωτηρες, σκαγια) που μπορω να βρω στη Κυπρο? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Καλησπέρα Παναγιώτη,
Αν και δεν γνωρίζω την LEE, γνωρίζω όμως οτι εδω και πολλά χρόνια και μέχρι και σήμερα βγάζει πολύ αξιόλογα φυσίγγια, το μόνο που χρειάζεται ειναι έναν καλο χειριστή, με μεράκι και όρεξη. ...δηλαδή μια χαρά θα σε ικανοποιήσει.
Υλικά μπορείς να βρεις εύκολα, έχουν τα κυρίως εργοστάσια φυσιγγιων αλλα και μερικα καταστήματα κυνηγετικών ειδών.
Για ότι αλλο χρειαστείς στην πορεία, υπάρχουν αρκετα παιδιά στο φόρουμ που μπορούν να σε βοηθήσουν.

@ Την LEE, και αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, την εισάγει ο κ. Μίλιος.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

24 γραμμαρια νο10 D20 1.40 :D τσοκ 3-3
τα δυο περδικια στα δεξιά ήταν περαστά και ντουμπλέ και δεν ήταν κοντινά για τα γραμμάρια!, όλα σέκος ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:24 γραμμαρια νο10 D20 1.40 :D τσοκ 3-3
τα δυο περδικια στα δεξιά ήταν περαστά και ντουμπλέ και δεν ήταν κοντινά για τα γραμμάρια!, όλα σέκος ;)
Εικόνα
Να προσθέσω η δυο τσίχλες και ο μαυροπουλος είναι από συνάδελφο πάλι με το ίδιο σετ απ
vti-chris
Full Member

Τι ταχύτητες έβγαζαν αυτά???!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vti-chris την 18 Δεκ 2013, 21:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
vti-chris
Full Member

panagiotis έγραψε:καλησπερα κυριοι.
Γειά σου Παναγιώτη και να κοπιάσεις στην παρέα!!

Για την Lee απλά λίγες πληροφορίες αν δεν τις έχεις μάθει ήδη.
Δεν ρυθμίζουν τα διάφορα στάδια που έχει...δηλαδή στις Mec μπορείς να ρυθμίσεις το βάθος του φυσιγγίου...της χάραξης κλπ. Στην Lee είναι σταθερά...μπορεί να γίνει μια μικρή πατέντα με ροδέλλες στη βάση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι λειτουργική.
Όσο για την δουλειά που κάνει...αν και δεν την έχω δουλέψει προσωπικά απλά από ότι έχω δει και ακούσει, κλείνει πολύ καλά τους καινούργιους κάλυκες σε αντίθεση με την Mec που κλείνει πολύ πιο καλά τους ριγμένους + καλυμπράρει πιο γρήγορα σε αντίθεση με την Lee που πρέπει να βγάζεις το δακτυλίδι κάθε φορά.

Για αρχή κατά την άποψή μου καλά κάνεις και κλείνεις προς την Lee μιας και τα ογκομετρικά της δουλεύουν μια χαρά επομένως μελλοντικά αν θελήσεις να αναβαθμίσεις το όλο σύστημα με τα χρήματα που θα σώσεις τώρα μπορείς να πάρεις μηχανή με τα στάδια κλεισίματος και ρελιάσματος.

Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε μια Lee για πώληση στα 60ευρό.
Για υλικά έχεις Π.Μ.
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

vti-chris έγραψε:Τι ταχύτητες έβγαζαν αυτά???!
ούτε που τες μέτρησα αυτές Χρίστο, επια για τσίχλες και στο τέλος φωνάζει μου ο παρέας πάνω σου τα περδικια, έπαιξα τα τζε έπεσαν σέκος, μετά έπαιζα μόνο 24 εν επια να πιάσω τες άλλες :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”