ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Ναι δίκιο έχετε να φαντάζεστε ειδικα αν τα πουλια είναι ψηλωμένα και έχουνε περάσει πριν απο αλλα αντιεροπορικά πυρα!Δεν ήταν τυχαία η επιλογή των chokes.
Το I.M είναι Ιmproved Modified (βελτιμένο μισό τσόκ) δηλάδη 3/4 ή ** κ.λ.π
Προσωπικα είδα πολυ καλύτερες τουφεκιες με αυτές τις light γομωσεις με τα σφικτα τσοκαρίσματα παρα με τις γομώσεις των 31~31 γρ όπου έχω παρατηρήσει καλύτερη συμπεριφορα με MOD. CHOKE.
Μ εοτιδήποτε φυσίγγιο ????? Θα διαφωνίσω κάθετα.
Εχω δει ποLλα μα πάρα πολλα φυσίγγια με φουλ τσοκ να έχουν διασπορα μεγαλυτερη και απο I.C.
Ομως αυτές είναι προσωπικες εκτιμήσεις και τίποτε άλλο!!!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Εχω δει ποLλα μα πάρα πολλα φυσίγγια με φουλ τσοκ να έχουν διασπορα μεγαλυτερη και απο I.C.
Ομως αυτές είναι προσωπικες εκτιμήσεις και τίποτε άλλο!!![/quote]

Εγώ συνήθως βλέπω το αντίθετο .

Αλλά τι να πούμε αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις και τίποτε άλλο.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Athos 1978 έγραψε:Εχω δει ποLλα μα πάρα πολλα φυσίγγια με φουλ τσοκ να έχουν διασπορα μεγαλυτερη και απο I.C.
Ομως αυτές είναι προσωπικες εκτιμήσεις και τίποτε άλλο!!!
Εγώ συνήθως βλέπω το αντίθετο .

Αλλά τι να πούμε αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις και τίποτε άλλο.[/quote]
εγώ σε ψιλά γραμμάρια η χαμηλά, μακρινές η κοντινές τουφεκιες 3-3 τσοκ ;)
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Το τσιοκ ειναι γουστο και ψυχολογια.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Και μην συγκρινεται εταιρεια με εταιρεια. Τα τσιοκ της μιας ειναι διαφορετικα απο τις αλλης. Πχ τα ορτιμα της βερεττα ειναι πολυ κλειστα. Το 2* της ειναι σαν το 1* ths browning
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

kypros έγραψε:Και μην συγκρινεται εταιρεια με εταιρεια. Τα τσιοκ της μιας ειναι διαφορετικα απο τις αλλης. Πχ τα ορτιμα της βερεττα ειναι πολυ κλειστα. Το 2* της ειναι σαν το 1* ths browning
φιλε κυπρο ξερουμε κατι σιγουρο και για τα mobilechocke της beretta σε σχεση ας πουμε παλι με την browning?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

kanaris έγραψε:
kypros έγραψε:Και μην συγκρινεται εταιρεια με εταιρεια. Τα τσιοκ της μιας ειναι διαφορετικα απο τις αλλης. Πχ τα ορτιμα της βερεττα ειναι πολυ κλειστα. Το 2* της ειναι σαν το 1* ths browning
φιλε κυπρο ξερουμε κατι σιγουρο και για τα mobilechocke της beretta σε σχεση ας πουμε παλι με την browning?
Νομιζω ενα περιπου τα mobile choke ει αι συμβατα με της βραουνινγκ. Αλλα τα οπτιμα ειναι πολυ κλειστα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Βέβαια όλα αυτά στην θεωρία, είναι ατελείωτο κεφάλαιο με χώρο για πολλές δοκιμές και μελέτες.
Προσωπικά πιστεύω ότι αν εξαιρέσεις τα ~5-10εκ. διαφορά στην προσκόπευση του γρήγορου με του αργού στα 25-35μ., δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μιας και σε αυτές τις αποστάσεις η διαφορά στην ενέργεια είναι μηδαμινή.
Όλα αυτά βέβαια για διαφορές ταχυτήτων σε λογικά πλαίσια π.χ. 420μ/δ με 380μ/δ και όχι στα άκρα που θα αναφέρει σε λίγο ο φίλος Αντρέας όπου πήρε πέρδικα με φυσίγγιο των ~250μ/δ!!!!!!!!!!!!!!! :shock:[/quote]
Χρίστο ο Ανδρέας είναι της άλλης σχολής! εγώ άλλης!! και εσύ ενδιάμεσα! κάποιο συμπέρασμά θα βγει που θα πάει :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Το τσιοκ ειναι γουστο και ψυχολογια.
σχετικό αυτό φίλε, εγώ μετά από πολλές δοκιμές στον πίνακά το κυνήγι μου και τα φυσίγγια μου το 3 τσοκ μου δίνει την πιο καλή κατανομή ;)
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

kypros έγραψε:
kanaris έγραψε:
Νομιζω ενα περιπου τα mobile choke ει αι συμβατα με της βραουνινγκ. Αλλα τα οπτιμα ειναι πολυ κλειστα
ok επειδη ειχα την εντυπωση οτι αυτο ισχυε γενικα. οτι δηλαδη τα beretta ειναι πιο κλειστα απο τα browning/miroku
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”