Olympia Mini Max 28g & Olympia Super Skeet 32g

XATZIKRIS007
Full Member

Re: Olympia Mini Max 28g & Olympia Super Skeet 32g

Δημοσίευση από XATZIKRIS007 »

kopelia men pianete Olympia epseftinan tes teleia mono gia na ksifterizoun kamnoun!!!
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

XATZIKRIS007 έγραψε:kopelia men pianete Olympia epseftinan tes teleia mono gia na ksifterizoun kamnoun!!!

ΓΕΝΙΚΑ οι κυπριακεσ χαρτουτσιεσ εν καλεσ. φιλε αν επεξεσ ενα α φυσιγγιο τσιε εξιφτεριζεσ πουλια εν σημενη ενεν καλο απλα ενεν η ωρα του, η εν σημενη οτι η ολυμβια εν καμνει καλεσ χαρτουτσιεσ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

XATZIKRIS007 έγραψε:kopelia men pianete Olympia epseftinan tes teleia mono gia na ksifterizoun kamnoun!!!
Φίλε Χατζηκρίς, πού το βασίζεις αυτό που λαλείς, πιστεύω πρέπει να τεκμηριώσεις την άποψή σου για μια μεγάλη εταιρεία όπως την Olympia.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Το ξυφτέρισμα δέν σημαίνει και κατα ανάγκη κακό φυσίγγι!!!!! πάντος χθές με tordo olympia 4/4
Προσέχουμε...για να έχουμε
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Την super skeet δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, την Minimax όμως την έχουμε (πατήρ και υιοί) για "καλοκαίρι" (δηλαδή για ξεροκαιρό με αέρα βόρειο και ανατολικό και για θερμοκρασίες άνω των 15 βαθμών). Εχτές έκαμνε μου η βίκτορυ σκητ 32 και η ολύμπια τόρτο 32.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Τζιαι εγυρευκα ετσι χαρτουτσιες να τες εξυφτεριζουν τζι ολας!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Paris87
Full Member

Δημοσίευση από Paris87 »

Φιλε η αποψη μου ειναι οτι δεν εισουν καλα πανω στα πουλια τζε μαλλον ετρωαν σκαγια ξιστα ή πισωκολα και δεν τους εκαμναν ζημια . Η τζκλα εν μιτσι πουλλι αν φαει 2-3 σκαγια κεντρο να την βλαψουν πεφτει οπως τη μαππα
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Ένα τσοκ κάτω θα σταματήσει το φαινόμενο αυτό , μου έτυχε παλιά το ιδανικό τσοκ για έμενα πλέων είναι το *** για τα 24 γραμμάρια στην τσίχλα και δεν μου έτυχε καμία φορά να μου πέσει πουλί ζωντανό η να το ξιφτερησω ;)
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ένα τσοκ κάτω θα σταματήσει το φαινόμενο αυτό , μου έτυχε παλιά το ιδανικό τσοκ για έμενα πλέων είναι το *** για τα 24 γραμμάρια στην τσίχλα και δεν μου έτυχε καμία φορά να μου πέσει πουλί ζωντανό η να το ξιφτερησω ;)
+1
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ένα τσοκ κάτω θα σταματήσει το φαινόμενο αυτό , μου έτυχε παλιά το ιδανικό τσοκ για έμενα πλέων είναι το *** για τα 24 γραμμάρια στην τσίχλα και δεν μου έτυχε καμία φορά να μου πέσει πουλί ζωντανό η να το ξιφτερησω ;)
φιλε Ανδρεα εχει βαση αυτο που λες...αλλα δεν ειναι απολυτο, για να μην βαγαζουμε λαθος συμπερασματα.

Εχουμε να κανουμε με θηραμα, πλασμα ζωντανο με δυναμη...και κουτσοφτερα θα εχει και ζωντανα και ξυφτερισματα. Ειναι αδυνατο να εχουμε παντα κεντραρισμενες τις βολες μας.

Τωρα αν καποιοι συνδιασμοι μειωνουν τα κουτσοφτερα ειναι αλλη κουβεντα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”