ΦΥΣΙΓΓΙΑ FEDERAL PRAIRIE STORM-FS LEAD

cyprohunter
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ FEDERAL PRAIRIE STORM-FS LEAD

Δημοσίευση από cyprohunter »

Εμένα αρεσεν μου τα σκάγια, η πίεση και το πιστόνι αλλά απο τιμή... Αουτς! :?
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:.......ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ????????????[/b] :P
Ε, Σώλον, περιμένουμε δοκιμές ε!! :) Παρακολουθώ εγω. Μη κοιτάς που δε μιλάω. Και δοκιμές και short range και 28μ. Όλα.
Όχι να περιμένεις να πιάσει ο καυσωνας.. Δε νομίζω αυτές οι ρουκέτες να είναι καλές για τη ζέστη.
Και σε παρακαλώ πολύ, να σου στείλω 4-5€ για τα έξοδα, άνοιξε ένα φυσίγγι και βγάλε φώτογραφίες να δούμε αυτά τα βλογημένα τα πιστονάκια πως είναι κι αυτά τα σκάγια με..... ραβδώσεις...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

o kalamaras έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:.......ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ????????????[/b] :P
Ε, Σώλον, περιμένουμε δοκιμές ε!! :) Παρακολουθώ εγω. Μη κοιτάς που δε μιλάω. Και δοκιμές και short range και 28μ. Όλα.
Όχι να περιμένεις να πιάσει ο καυσωνας.. Δε νομίζω αυτές οι ρουκέτες να είναι καλές για τη ζέστη.
Και σε παρακαλώ πολύ, να σου στείλω 4-5€ για τα έξοδα, άνοιξε ένα φυσίγγι και βγάλε φώτογραφίες να δούμε αυτά τα βλογημένα τα πιστονάκια πως είναι κι αυτά τα σκάγια με..... ραβδώσεις...
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ :P ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ 4-5 ΕΥΡΩ :oops:

ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΩΣΤΑ....ΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ 40-42C ΟΠΩΣ ΠΕΡΣI,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 33-35C.
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΥΣΙΓΓΙ.....ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑ :o :o :o
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ.. ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ :P

ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑ ΧΑΤΙΡΙ,ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ :P ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ:P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Ρε Σολων μα το τσακροκλίδι :shock: που έβαλες της κάσιας ενόμησες ε χρυσαφι που φυλάεις. :!: :!:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:Ρε Σολων μα το τσακροκλίδι :shock: που έβαλες της κάσιας ενόμησες ε χρυσαφι που φυλάεις. :!: :!:
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ.....ΕΝ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΟΥ ΧΡΥΣΑΦΙ :lol:

ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ....ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ......... ΤΑΛΙΜΠΑΝ :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ελπίζω να μην είναι ηλίθια η ερώτηση μου αλλά επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν στο κυνήγι στην Κύπρο ή πρέπει να πάρουν έγκριση από C.I.P;. Ή μήπως είναι ήδη εγκεκριμένα από την C.I.P; Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ :P ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ................
:D :D Αστειευκω όσο μπορώ. :) Βάλε, βάλε όποτε θες ωραίες φώτο κοντινές να κάνουμε μιλιμετρική ανάλυση... :)
Μα την αλήθεια δε νομίζω να πιασα ποτέ πακέτο χωρίς ν'ανοίξω 1 φυσίγγι.
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:..........ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ............. :D
Αστεία αστεία, εδώ για να πάρεις άδεια κατοχής όπλου έρχεται η αστυνομία στο σπίτι να δει ότι έχεις ντουλαπι ασφαλείας να το κλειδώνεις και τα πυρομαχικά ξεχωριστά. Έχει κάτι κουτια για τα φουσέκια και τις σφαίρες ίδια με τα χρηματοκυβώτια.. :o
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ :)

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ....
ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΠΨΕΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ!!!
1)ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ,ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ

2)ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΙΛΑ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ(ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ)...(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ)

3)ΥΠΑΡΧΗ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΛΥΜΕΡΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΕΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΕΤΡΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ)

4)ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΕΙΧΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΓΓΙ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ...ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ :? ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΒΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ.

5)ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΩΣΕΙΣ(ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ)

6)Η ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ,ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ ΑΚΟΜΗ,ΜΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΚΑΥΣΤΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑ...ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 457m/s

7)Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΝΙ....ΤΟ ΜΗΓΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ(ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΡΙΒΗ)

8)ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΩΝ 35.5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 181 ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ + 81 ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΕ ΔΑΧΤΥΛΙΟ,ΣΥΝΟΛΟ=262 ΣΚΑΓΙΑ....ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 5.5 ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 6αρι....ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 15 Μάιος 2013, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Το μόνο που δέν μου άρεσε είναι το χρώμα του κάλυκα.
Όμως τα θέλω πολύ.Θα πώ του LOUIS SETTER να τα αντιγράψει και άν δέν του περνά του Chr34 που είναι πιο προχώ :idea:
Το μόνο υλικό που δέν θα έχουν θα είναι η πολυμερική σκόνη αλλά ας βάλουν λίπασμα. ;)
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Φίλε Σόλων, τέλεια στην θεωρεία αλλά τα δοκίμασες κάπου; Τι λεν με τις κλιματολογικές συνθήκες;
Φιλικά,
Αναστάσης
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”