ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:
cyprohunter έγραψε:ε τι να κάμουμε? έτσι είναι η ζωή, όλα με τη σειρά. Τουλάχιστον εγώ έχω το σκοπευτήριο, εσύ?
ψαροτουφεκο ζε κανενα καλαμουι μεσα μεσα περκει περασουμε οσπου να ερτουν τα τριονια :lol:
εβρε γενεκα... το ιδιο ενει.... τουλαχιστον εν θα γαμΙ3$3 αδικα... :lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Andrikos O Chinios
Full Member

Δημοσίευση από Andrikos O Chinios »

sotiris!129 έγραψε:Σωτηρης VS Αρτεμης σημερα
7-2 το αποτελεσμα υπερ μου, αλλα στα τελευταια λεπτα της καθυστερησης ο Αρτεμης επαιξεν τουτο το πραμα που οι κριτες πρεπει να αποφανθουν ποιος εδερε τελικα :lol:
το υψος μου ειναι 1.78 για μετρο συγκρισης :?
ORE file kai gam0 to epexes?ito skotoses?
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Andrikos O Chinios έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:Σωτηρης VS Αρτεμης σημερα
7-2 το αποτελεσμα υπερ μου, αλλα στα τελευταια λεπτα της καθυστερησης ο Αρτεμης επαιξεν τουτο το πραμα που οι κριτες πρεπει να αποφανθουν ποιος εδερε τελικα :lol:
το υψος μου ειναι 1.78 για μετρο συγκρισης :?
ORE file kai gam0 to epexes?ito skotoses?
κανενα απο τα δυο, ακασεν τον παρεα και αντι να πεθανει ο παρεας επεθανε ο κουφος :?
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

sotiris!129 έγραψε: κανενα απο τα δυο, ακασεν τον παρεα και αντι να πεθανει ο παρεας επεθανε ο κουφος :?
χα - χα χα... σαχλε ! ατε να πω τζιε γω την τσιοφτα μου τωρα που εφερα το νου μου....
-τι ειπε η κυρια φινα μολις αντικρυσε τες καννες του μπερεττα ?
- "Πατερ ημων ο εν τοις ουρανοις , Αγιασθητω το ονομα Σου...... "
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Andrikos O Chinios
Full Member

Δημοσίευση από Andrikos O Chinios »

re paidia simera αυριο τελεφτεα ιμερα τισ τσικλας και ιδη αφαντες ολες σιμερα αυτα επεξα 1 αρκοπεζουνο 1 τσιχλα.
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Να μεινουν μαυρες! Ηταν τζημισμενη οξα εξυπνησαν για τα καλα?
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

christy2000 έγραψε:Να μεινουν μαυρες! Ηταν τζημισμενη οξα εξυπνησαν για τα καλα?
εγυρισεν πισω , εσηκωσεν την κκελε της και εποφυσαν μου..... πρεπει να ηταν αουροξυπνημενη τουτη....
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αλλο 1 φωτο που την αλλη μερκα που εφαεν την τουφετσιαν σαν εστιλοσεν να δει τον Αρτεμη
ετσι κουφον επρεπε να τον παρσαμοσουμεν αλλα anws ο πελλος εφοατουν να την βαλει μες το αυτοκινητο :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Artemis G. έγραψε:
stelios--- έγραψε:AN ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΒΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΟ!!10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ARTEMIS!!
ρε φιλε να βρασω των νομο... ας ερτει τζινος που ευκαλε το νομο , να ειναι ακριβως ενα βημα πισω της.... και που ενα γυρισει πισω και ενα του φυσα οπως τον κομπρεσορο ας τις την χαρισει....
Οι ρε, εν κριμα το μωρο!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

sotiris!129 έγραψε:αλλο 1 φωτο που την αλλη μερκα που εφαεν την τουφετσιαν σαν εστιλοσεν να δει τον Αρτεμη
ετσι κουφον επρεπε να τον παρσαμοσουμεν αλλα anws ο πελλος εφοατουν να την βαλει μες το αυτοκινητο :lol:
ε τωρα ρε κουτρουμπελλε να μεν την εβαλα μες το αυτοκινητο να θκιανεφκουμε... εν θωρεις αλλαξα 4 χρωματα και εκαθουμουν και 5 λεπτα οσπου να φερω το νου μου....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”