Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ούφφου πλέον, ώστι να έρτει τούτη η μαυροσκότεινη η Κυριακή φέφκει πάλε. :evil: :evil:[/quote]

Σπύρο εγώ εν να κανονίσω ενδιάμεσα κανένα ψαρεματάκι + καμιά αναγνώριση για να περνά γρήγορα ο καιρός.. ;)

Αγόρασα πριν λίγο τα φυσίγγια μου (Camouflage), προειδοποίησα την "κυβέρνηση" ότι θα λείπω μέχρι το βράδυ και άρχισαν οι ετοιμασίες 8-)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:Ούφφου πλέον, ώστι να έρτει τούτη η μαυροσκότεινη η Κυριακή φέφκει πάλε. :evil: :evil:
Σπύρο εγώ εν να κανονίσω ενδιάμεσα κανένα ψαρεματάκι + καμιά αναγνώριση για να περνά γρήγορα ο καιρός.. ;)

Αγόρασα πριν λίγο τα φυσίγγια μου (Camouflage), προειδοποίησα την "κυβέρνηση" ότι θα λείπω μέχρι το βράδυ και άρχισαν οι ετοιμασίες 8-)[/quote]

Πρέπει να πάω Παραλίμνι αύριο το καλό μου, εννά φάμε τζαι την Τετάρτη, Πέμπτη-Παρασκευή περνούν γρήγορα σχετικά :)
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ!! :D
ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ!! ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΜΦΟΣ!! ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΡΑΜΦΟΣ ΦΑΣΣΑΣ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΞΩ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!
:D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ!! :D
ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ!! ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΜΦΟΣ!! ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΡΑΜΦΟΣ ΦΑΣΣΑΣ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΞΩ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο Panmoy!! :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ανοίξετε το pdf που έβαλα και θα δείτε τη διαφορά, κάμετε το save as.

https://www.google.com.cy/url?sa=t&rct= ... 4564,d.bGQ
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά φιλε Σόλωνα... ;)
Μπροστά σε ετσι θέαμα το πιο πιθανό ειναι να παλαβωσω και να μην παρω μία! :lol: :lol:
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Nikos έγραψε:Καλημέρα σε όλους !!
Εγω βρήκα το πόστο μου για αυριο! :D :D
ΝΙΚΟ ΕΠΕΡΑΣΕ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΣΙΜΟ ΜΟΝΟ (ΚΟΠΑΔΙ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΜΑ ΝΑ ΞΕΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΥΛΛΕΣ? ;)

ετσι ειναι οι αρρωστες!!!προχτες ειδα πολλες φορες το σεναριο αυτο με αποτελεσμα 1 μονο στο χερι την οποια την εσηκωσα σαν επιενα στο ποστο....δεν κινουνταν με καμια π.......
ευχομαστε για κινηση αυριο περκει δε φυσα κ εχει ηλιο :roll:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλός καιρός μέχρι τουλάχιστον το Σαββατοκυρίακο. Τώρα να δούμε :D
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ!! :D
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο Panmoy!! :D
Σίγουρα το θέμα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο με το τι ακριβώς _____-πεζούνι χτύπησα και πίστεψε με δεν είμαι τυχαίος σε τούτη τη δουλειά.
Την προηγούμενη Τετάρτη χτύπησα 9 αρκοπέζουνα (columba livia) σε άλλη περιοχή ...εκει τα πραματα είναι ξεκάθαρα.
Το συγκεκριμμένο όμως έχει μεγαλύτερο μέγεθος από ένα αρκοπέζουνο ή από οποιοδήποτε άλλο πεζούνι του γουμά(αν δειτε τη φωτογραφία δίπλα από τη φάσσα φαίνεται) και το περίεργο είναι ότι ολόχρονα δεν το συναντώ πουθενά, παρα μόνο αυτή την εποχή του χρόνου και συνήθως σε κοπάδια των 2-4 πουλιών. Το θέμα είναι ένα πάντως...όποιος συγγενής του περάσει με τον ίδιο τρόπο που το βεληνεκές μου την ίδια κατάληξη θα έχει το πιο πιθανόν :lol: :lol:
Αύριο πάμε γι'άλλα...
Το πουλί μου μέσα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

spyrosspyrou851 έγραψε:Ανοίξετε το pdf που έβαλα και θα δείτε τη διαφορά, κάμετε το save as.

https://www.google.com.cy/url?sa=t&rct= ... 4564,d.bGQ
Εν μοιάζει με κανένα :shock: :o :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”