ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Rai »

Είδες τον Αρτεμάκη ρέ Σώτο που έχει και απαιτήσεις....!!!
Το πρωινό Σώτο θα είναι μαζί μου μέχρι τις 11 και το απόγευμα άν δέν την κουράσω λόγον beretta extended chocks μαζί σου.
Τώρα που το καλοσκέφτομαι τον Αρτέμη να τον πάρουμε να μας βαστά τις παγονιέρες και τα συνακλίκια μας :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Rai έγραψε:Είδες τον Αρτεμάκη ρέ Σώτο που έχει και απαιτήσεις....!!!
Το πρωινό Σώτο θα είναι μαζί μου μέχρι τις 11 και το απόγευμα άν δέν την κουράσω λόγον beretta extended chocks μαζί σου.
Τώρα που το καλοσκέφτομαι τον Αρτέμη να τον πάρουμε να μας βαστά τις παγονιέρες και τα συνακλίκια μας :lol:
χαχαχαχαχαχα πιαε ωρα που φκενει εξω να παρει το σκυλο βολτα, γιατι μετα τα νερα φκενει σιουρα εξω οπως τους καραολους :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ο RAI εν θα εχει προβλημα, κουτσια τσινα που κουτσια..... :D

κανονισε εσυ ρε Σωτο να μας βαλεις καμιαν φωτο........με την γειτονισσα ( την φασσαν) να βουρα κουτσοφτερη τζιε εννα φας περιπαιξιμο του αλλου κοσμου :lol: :lol: :lol:

Εγω θελω μιαν ''φασσαν'' να εν τιτσιρα... να δω ποσα σκαγια της εβαλες :lol: :lol: :lol:(

Πετειναρκα ρε πετειναρκα :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Rai έγραψε:Είδες τον Αρτεμάκη ρέ Σώτο που έχει και απαιτήσεις....!!!

Τα συνακλικια σας να τα βαστατε ο ενας του αλλου... σιγα να μεν σας αφηκω να παρετε το grade 7 μεσα στα χοραφκια να το χαλασετε... υπαρχουν και τοσοι αλλοι κινδυνοι...(εχτος που το σωτο που εν ακινδυνος)
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

μα ρε κοπέλια 2 μηνες εμειναν, και ουτε φωνη ουτε ακροαση για αναγνωρησεις η έστω πρωτες εντυπωσεις?? ;) μα τι γινετε?? :) καμετε ενας την αρχη να πορωθουμε λιο :D
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Λευκωσια, οπουδηποτε φτανει να εσχιει τσιμεντο και κατω που εικοσι ενιπεφτεις! Ως τζια στους παγκοσμιους σημερα στο σκεετ εδοκαν τρεις ταουκες γλυφτες μες το γηπεδο σιου τζαι καλα να δοκουν μες τα σκαγια!!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

επελλαναν τελια τα πουλια :lol: παντος τα νερα αρχισαν και δουλευουν, και καλα μαλιστα!! καθε ρυακι εστερεψε τελιως κ επελλαναν τα πουλια ακομα και σε λαστιχα χωραφιων που χαννουν 2-3 σταγονες :shock:
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

Hlias έγραψε:μα ρε κοπέλια 2 μηνες εμειναν, και ουτε φωνη ουτε ακροαση για αναγνωρησεις η έστω πρωτες εντυπωσεις?? ;) μα τι γινετε?? :) καμετε ενας την αρχη να πορωθουμε λιο :D

αυξημενος ο αριθμος των Φασσων φετος απο οτι εχω δει...
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

για πια περιοχη μιλας φιλε? περιοχη ασινου αφαντες ακομα.. περιοχη αγιου θεοδωρου κανουν θραυση τα νερα!!
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Hlias έγραψε:για πια περιοχη μιλας φιλε? περιοχη ασινου αφαντες ακομα.. περιοχη αγιου θεοδωρου κανουν θραυση τα νερα!!

Ρε φιλουι εσυ που εισαι ολη μερα εξω εννα μας κρατησεις και μας ενα ποστο αφου εμεις δεν τα καταφερνουμε. Μετριο οχι που τα καλα, οσο να προσκολιστουμε. Και παρεπιπτοντος να χαιρεσε τον μουστακαλλη σου.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”