Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Αύριο θα είναι μια όμορφη μέρα λεβέντες, επιτέλους βροχές!!! Θα είμαι στο πόστο, αν και τα φασσάκια δεν νομίζω να δώσουν το παρόν τους. Θα απολαύσω τη φύση όπως της αξίζει επιτέλους!

Μας βλέπω πολύ γρήγορα στη τζαμαρία της μάμμας να τρώμε τις ελιές τις τσακκιστές και τις μαύρες, με ντομάτα και αγγουράκι χωραφιού, κανένα χαλλούμι καμιά καπήρα και το νέσκαφε με γάλα ζαχαρούχο. Θα βλέπουμε τις βροχές και ο νους μας θα είναι σε παλιές καλές εποχές, θα φέρνει εικόνες του παρελθόντος που η Κύπρος ήταν στα ωραία της...Πόσο πεθυμώ το τότε...άλλοι καιροί, άλλοι ανθρώποι...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

μαριε μου ζησε την στιγμη με τους ανθρωπους που εκτιμας και σε εκτιμουν φιλε μου τα παλια δεν ερχονται πισω ζησε το τωρα οπως σου αρεσει και παλι θα το ευχαριστιεσαι :D
οσο για αυριο πηγαινε κατευθειαν στην τζαμαρια της μαμας νομιζω βαλε και την φουκου παρε και κανενα μεζε λουκανικο παστουρμα μανιταρουι καμια τζικλα γιτι ο καιρος δεν θα σε αφησει να κυνηγησεις και τες σιδερενες αφηστες για την κυριακη :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:μαριε μου ζησε την στιγμη με τους ανθρωπους που εκτιμας και σε εκτιμουν φιλε μου τα παλια δεν ερχονται πισω ζησε το τωρα οπως σου αρεσει και παλι θα το ευχαριστιεσαι :D
οσο για αυριο πηγαινε κατευθειαν στην τζαμαρια της μαμας νομιζω βαλε και την φουκου παρε και κανενα μεζε λουκανικο παστουρμα μανιταρουι καμια τζικλα γιτι ο καιρος δεν θα σε αφησει να κυνηγησεις και τες σιδερενες αφηστες για την κυριακη :D
Στο πρώτο έχεις δίκιο φίλε μου, όμως είναι καλά να αναπολείς τις παλιές καλές στιγμές για να παραδειγματίζονται οι νέοι αλλά και γιατί αν ξεχάσεις το παρελθόν τότε δεν θα κάμνεις προσπάθειες να το επαναφέρεις. 8-)

Στο δεύτερο, είναι το φόρτε μου έτσι καιρός!!! Στέκω μες τα νερά όπως τον παλαβό τζιαί εν με κόφτει.
Είναι η χαρά μου να βλέπω την αγριάδα της φύσης (εν γιαυτό που μου αρέσκει το surfcasting) :D
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

:lol: :lol: :lol: μαριε εχω ενα φιλο που η ατακα του ειναι
{ο καθε πελλος με τον νου του] :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! :lol:

Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα... :mrgreen:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

θελετρας έγραψε:χθεσινη εξορμηση
ωραιος φιλε μου...αρχοντας πραγματικα ετσι καιρους!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]

Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα... :mrgreen:
Να ερτω και γω ρε κοπελια?[emoji6]

Sent from my Samsung Galaxy Note 5
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! :lol:

Λεβεντάθρωπε μου ανέμενε τηλεφώνημα πόψε! ;)
Prestige 8 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]

Συνονόματε, κόπιασε φίλε μου!!
ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
Εν το βλέπω ρε Άντρο να μεν έσιει νερά αλλά σου το εύχομαι να το απολαύσεις αύριο!! 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MARIOSE την 29 Νοέμ 2016, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! :lol:

Λεβεντάθρωπε μου ανέμενε τηλεφώνημα πόψε! ;)
Prestige 8 έγραψε:

Συνονόματε, κόπιασε φίλε μου!!
ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
Εν το βλέπω ρε Άντρο να μεν έσιει νερά αλλά σου το εύχομαι να το απολαύσεις αύριο!! 8-)
οκ ανθρωπε μου...πιασμε
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”