Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- ANTROS BREDA
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
ετσι ειναι φιλε μου μπορει χωρης να πεξει κατι να εκαμε το κκεφι του και να επιεν σπιτι χαρουμενος εμεις εξορμησης εχουμε πολλες και ο θεος κατι εννα μας πεψη και εμας!
υγεια πανω απο ολα και ενεν σημερα εν την κυριακη ο τροχος γυριζει!
υγεια πανω απο ολα και ενεν σημερα εν την κυριακη ο τροχος γυριζει!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ετσι ακριβος οπως τα λες Αντρο....και εγω οταν βλεπω ανθρωπους μεγαλης ηλικια τους χαιρομαι και λεω μπραβο τους!ANTROS BREDA έγραψε:ο σεβασμος στους μεγαλιτερους μας ειναι κατι που πρεπει να εχουμε πανω απο ολα και να προσπαθησουμε να μεταφερουμε και στα παιδια μας!
αξια ανεκτιμητη να τον βλεπω στα 70-80 χρονια να περπατα μες το βουνο να καμνει το χομπι του και να προσπαθη και τσινος να περασει καλα μακαρι ο θεος να μας αφηκη και εμας να κυνηγησουμε σε ετσι ηλικιες!
εγω παντα αν δω ηλικιωμενο να χασει θυραμα που επεξε δεν υπαρχει περιπτωση να μεν παω να τον βοηθησω να το εβρει!
Εγω οχι μονο ηλικιομενο και νεαρο ακομα να δω οτι δυσκολευετε να βρει το θηραμα...μου ετυχε αρκετες φορες....προσφερομαι να το βοηθησω ακομα και αν τα παρατανε!
Δεν θα ξεχασω πριν καποια χρονια Αυγουστο στις Φασσες στο Σαραμα που ενας συναδελφος χτυπησε ενα πουλι με μια ωραια βολη οριακη......εγω ειδα περιπου που επεσε το πουλι.....το παιδι πηγε και την εψαξε που ηταν και σε αποσταση 2-3 φορες....εγω το παρακολουθουσα γιατι ημουν πιο ψηλα...σε καποια φαση του φωναζω μετα απο ωρα και του λεω,την βρηκες και μου λεει οχι αλλα ουτε και ξανα παω....
του λεω μα εν βελονι η ατοιμη....και του λεω παω εγω..πανω κατω ,πανω κατω την βρηκα και του την πηρα καταιδρομενος μεσα στους 35-40 βαθμους....οταν την πηρα κοντα του ο συναδελφος σταθηκε και με εβλεπε και δεν μιλουσε.....λεω και εγω μα τι επαθε τουτος...μετα γυρισα να φυγω για να παω στο φυλαχτρα μου και τον ακουω να μου φωναζει.....φιλε χιλια ευχαριστω εισαι πολλα ωραιος ρε....σ'ευχαριστω,σ'ευχαριστω....προφανος δεν πιστευε οτι εκει που την ειχε χαμενη θα βρισκετο ατομο να του την φερει μεσα στα ποδια και γι'αυτο η προηγουμενη μεγαλη εκπλιξη του

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
μπραβο φιλε μου!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ετσι ακριβος οπως τα λες Αντρο....και εγω οταν βλεπω ανθρωπους μεγαλης ηλικια τους χαιρομαι και λεω μπραβο τους!ANTROS BREDA έγραψε:ο σεβασμος στους μεγαλιτερους μας ειναι κατι που πρεπει να εχουμε πανω απο ολα και να προσπαθησουμε να μεταφερουμε και στα παιδια μας!
αξια ανεκτιμητη να τον βλεπω στα 70-80 χρονια να περπατα μες το βουνο να καμνει το χομπι του και να προσπαθη και τσινος να περασει καλα μακαρι ο θεος να μας αφηκη και εμας να κυνηγησουμε σε ετσι ηλικιες!
εγω παντα αν δω ηλικιωμενο να χασει θυραμα που επεξε δεν υπαρχει περιπτωση να μεν παω να τον βοηθησω να το εβρει!
Εγω οχι μονο ηλικιομενο και νεαρο ακομα να δω οτι δυσκολευετε να βρει το θηραμα...μου ετυχε αρκετες φορες....προσφερομαι να το βοηθησω ακομα και αν τα παρατανε!
Δεν θα ξεχασω πριν καποια χρονια Αυγουστο στις Φασσες στο Σαραμα που ενας συναδελφος χτυπησε ενα πουλι με μια ωραια βολη οριακη......εγω ειδα περιπου που επεσε το πουλι.....το παιδι πηγε και την εψαξε που ηταν και σε αποσταση 2-3 φορες....εγω το παρακολουθουσα γιατι ημουν πιο ψηλα...σε καποια φαση του φωναζω μετα απο ωρα και του λεω,την βρηκες και μου λεει οχι αλλα ουτε και ξανα παω....
του λεω μα εν βελονι η ατοιμη....και του λεω παω εγω..πανω κατω ,πανω κατω την βρηκα και του την πηρα καταιδρομενος μεσα στους 35-40 βαθμους....οταν την πηρα κοντα του ο συναδελφος σταθηκε και με εβλεπε και δεν μιλουσε.....λεω και εγω μα τι επαθε τουτος...μετα γυρισα να φυγω για να παω στο φυλαχτρα μου και τον ακουω να μου φωναζει.....φιλε χιλια ευχαριστω εισαι πολλα ωραιος ρε....σ'ευχαριστω,σ'ευχαριστω....προφανος δεν πιστευε οτι εκει που την ειχε χαμενη θα βρισκετο ατομο να του την φερει μεσα στα ποδια και γι'αυτο η προηγουμενη μεγαλη εκπλιξη του
εμερνα μια φορα βρηκε η σκυλα μου ενα περδικι φρεσκο και μου το εφερε σαν το κρατουσα ερχετε ενα γεροντακι και μου λεει γιε μου επαιξες το τωρα? λαλω του οχι θειε το βρηκε ο σκυλος ..λαλει μου επαιξα ενα εγω πριν λιγο και εχασα το και γιρεφκω το. Λαλαω του ετο πιαστο μαστρε μου..επαλαβοσεν λαλει μου εκαρτερουν να αρκεψεις φωνες και να το διεκδικας οπος κανουν οι πιο πολλοι ειπε μου χιλια ευχαριστω ο ανθρωπος και εφηγε εγω εχαρικα το διπλα δεν ειναι το κρεας..ολες αυτες οι φασεις ειναι το κυνηγι αν ηταν μονο το περδικι να μπει στη βουρκα και τελος στο ψηγειο ουτε που θα το θημομουν
- Chris B725
- Full Member
Χαιρετώ τους φασσάριες του φορουμ !!
Δεν εκυνήγησα ποτέ φάσσα και δύσκολο να το κάμω λόγω του ότι βαρκούμε το καρτέρι και δεν έχω υπομονή... έτσι δεν είμαι οικείος στο εν λόγω θήραμα... Στο περπατητό όμως τυχαίνει να δώ κάποια πουλιά αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν είναι φάσσες...
Χτες στο καθιερωμένο μου περπατητό στις τζίκλες είδα 2 πουλιά έτσι ψηλωμένα και εδιεροτούμουν αν είναι φάσσες... Εγύρισα το όπλο να τις πιάσει λίγο η κάμερα αλλα δυστυχώς η συννεφιά δεν εβοήθησε
Με fullscreen την οθόνη και 1080p όμως κάτι φαίνεται... Έκανα και λίγο ζουμ... Είναι φάσσες?
Η αλήθεια εσκέφτουμουν να γράψω το εν λόγω post αλλά λαλώ γι αυτό είναι το φορουμ ίσως κάποιος απαντήσει
ΥΓ. Δεν θα τους έριχνα αν έβλεπα φασσάριες να τις περιμένουν, αλλά στις περιοχές που πάω δεν είδα ποττέ φασσάριες στο καρτέρι έτσι σκέφτομαι να έχω πάνω μου κανένα 6αρακι αν τις ξαναδώ...
Δεν εκυνήγησα ποτέ φάσσα και δύσκολο να το κάμω λόγω του ότι βαρκούμε το καρτέρι και δεν έχω υπομονή... έτσι δεν είμαι οικείος στο εν λόγω θήραμα... Στο περπατητό όμως τυχαίνει να δώ κάποια πουλιά αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν είναι φάσσες...
Χτες στο καθιερωμένο μου περπατητό στις τζίκλες είδα 2 πουλιά έτσι ψηλωμένα και εδιεροτούμουν αν είναι φάσσες... Εγύρισα το όπλο να τις πιάσει λίγο η κάμερα αλλα δυστυχώς η συννεφιά δεν εβοήθησε

Η αλήθεια εσκέφτουμουν να γράψω το εν λόγω post αλλά λαλώ γι αυτό είναι το φορουμ ίσως κάποιος απαντήσει

ΥΓ. Δεν θα τους έριχνα αν έβλεπα φασσάριες να τις περιμένουν, αλλά στις περιοχές που πάω δεν είδα ποττέ φασσάριες στο καρτέρι έτσι σκέφτομαι να έχω πάνω μου κανένα 6αρακι αν τις ξαναδώ...
I`d rather be hunting !!!
- Athos 1978
- Full Member
Chris B725 έγραψε:Χαιρετώ τους φασσάριες του φορουμ !!
Χτες στο καθιερωμένο μου περπατητό στις τζίκλες είδα 2 πουλιά έτσι ψηλωμένα και εδιεροτούμουν αν είναι φάσσες... Εγύρισα το όπλο να τις πιάσει λίγο η κάμερα αλλα δυστυχώς η συννεφιά δεν εβοήθησεΜε fullscreen την οθόνη και 1080p όμως κάτι φαίνεται... Έκανα και λίγο ζουμ... Είναι φάσσες?
Η αλήθεια εσκέφτουμουν να γράψω το εν λόγω post αλλά λαλώ γι αυτό είναι το φορουμ ίσως κάποιος απαντήσει![]()
Φίλε εμένα φατσαρουν μου για σιαχιννια, γεράκια .
Open mind for a different view.
-
- Full Member
spyrosspyrou851 έγραψε:Σπυρο φακτορα μα αρκεψες και πελλοδειχνεις πε μου???ε το ιδιο με το δικο μου!!!!BAIKAL TEAM έγραψε:Αυτό κάμνει σου;ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:Λεωνιδα
με ενδιαφέρει το κάλυμμα που έχεις στο κοντάκι σου.
Γυρεύω κάτι σε στυλ νεοπρέμ και να καλύπτει μόνο το ξύλινο μέρος και όχι το μέρος που αγγίζει τον ώμο.
Νομίζω το δικό σου έτσι είναι;;;;;;;!
Που βρίσκω;;;
http://s2.photobucket.com/user/Butcher_ ... s.jpg.html![]()
εν πόμπα ρε παιδκία.
Μόνο τζίνες οι θέσεις για φυσίγγια είναι για ραμπο..εγώ είμαι Άρης και μάχουμε να μεν πάω διαβάθμιση! χεχε
Παίδες που το βρίσκω;;; δαμέ κοντά!! μεν με στείλετε Λευκωσία !!
- spyrosspyrou851
Φίλε Άρη εγώ το έπιασα από το Internet. Αν γνωρίζεις το ebay αν είναι να γυρέψω να σου το έβρω.ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:
εν πόμπα ρε παιδκία.
Μόνο τζίνες οι θέσεις για φυσίγγια είναι για ραμπο..εγώ είμαι Άρης και μάχουμε να μεν πάω διαβάθμιση! χεχε
Παίδες που το βρίσκω;;; δαμέ κοντά!! μεν με στείλετε Λευκωσία !!
-
- Full Member
ξερω το αμαζον. κάμει;
- spyrosspyrou851
- Pathfinder
Ρε Σπυρο καθαριστο θεμα τωρα να μεν σου πω για τις τζιηκλες σου αααα
:)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?