ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Δημοσίευση από Anthimos »

πανικος έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κατά κανόνα δεν επιτρέπεται ο σκύλος παρά μόνον σε συγκεκριμένες περιοχές (π.χ. Λάρνακα στην περιοχή Σοφτάδες, Αμμόχωστο δεν επιτρέπεται κτλ).
σωστα μαριε μου.εδω στην αμμοχωστο δεν εχουμε σκυλλους :o πριν 3-4 χρονια οταν τηλεφωνησα στην θηρα και τους ειπα εχω λαμπραδορ για επαναφορα και να μου σηκωνει κανενα ορτυκι δεν ξερει απο λαγους κτλ μου ειπαν απαγορευεται .ρωτησα που να τον παιρνω αφου ειμαι απο αμμοχωστο μου ειπαν ο πιο κοντινος τοπος που επιτρεπεται η συνοδεια σκυλλου ειναι τερσεφανου :oops:
φετος πηρα αλλο σκυλλακι 5 μηνων τωρα το αρχισα με ορτυκι καθημερινα και βρισκετε σε πολυ καλο δρομο αρχισε να φερμαρει επαναφορα κτλ.τωρα στις καθημερινες τα δειλινα θελω να τον παιρνω μαζι μου μια ωρα το απογευμα να μαθει με αγρια ορτυκια τουφεκια κτλ εδω στο χωριο.αν ερθει θηρα και μου πει απαγορευεται η περιοχη με σκθλλο και βαλουν και 300 ευρω προστιμο εγω τι πρεπει να κανω :!:

Κυριοι κάμετε υπομονη , Η ΚΟΚ - ΔΑΖ δια στόματος του προέδρου της ανακοινωσε οτι δινει αγωνα να καταφερει την χρηση ομοιοματων στο κυνηγι της φασσας . Μην ειμαστε απληστοι . Το 2115 οπως η υπολοιπη ευρωπη μας κανονισουν να κυνηγουμε με σκυλους ορτυκια και μπεκάτσα!!! :roll:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Είμαστε για τα παναίρκα κοπέλια...

Τελικά φίλε Άνθιμε εν καλά που σκέφτονται για ομοιόματα αφού όπως πάμεν εν τζίνα που θα μας μείνουν...
mikros

Δημοσίευση από mikros »

MARIOSE έγραψε:Είμαστε για τα παναίρκα κοπέλια...

Τελικά φίλε Άνθιμε εν καλά που σκέφτονται για ομοιόματα αφού όπως πάμεν εν τζίνα που θα μας μείνουν...
Εν για να θυμούμαστε πως ήταν οι φάσσες πριν τες ξιλήψουμε... :roll:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εν να σκισω το μαγιο μου το lacoste .... ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ !!!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Πανικος Setter έγραψε:Aπό αυτήν την κυριακή σε καθορισμένες περιοχές Δ , διάβασε προσεκτικά

http://www.moi.gov.cy/moi/wildlife/wild ... 202016.pdf
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλημερα κοπελια...καμια περιοχη με παααρααα ποοολλες φασσες εχει? Γιατι με τις λιες μπουχτησαμε:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:Καλημερα κοπελια...καμια περιοχη με παααρααα ποοολλες φασσες εχει? Γιατι με τις λιες μπουχτησαμε:)
Έσχει καλό:

http://www.europarl.org.uk/resource/sta ... k_map1.jpg

Θκιάλεξε, παντού πολλές :D :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Καλημερα κοπελια...καμια περιοχη με παααρααα ποοολλες φασσες εχει? Γιατι με τις λιες μπουχτησαμε:)
Έσχει καλό:

http://www.europarl.org.uk/resource/sta ... k_map1.jpg

Θκιάλεξε, παντού πολλές :D :D
Ειπα τσας δαμε πιο κοντα φιλε :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Ηβρα σου τοπούι ωραίο. Μεν φανταστείς πολλά πράματα αλλά έννα προσκολιστείς για την Κυριακή

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Dimitris έγραψε:
Ηβρα σου τοπούι ωραίο. Μεν φανταστείς πολλά πράματα αλλά έννα προσκολιστείς για την Κυριακή

Φιλε για ονομα του Θεου...ειπα τοπο με παααρα πολλλεεες...σαν τουτες βρισκω και εκει που παω...:)...εχασα το φως μου πρωι πρωι
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”