MARIOSE έγραψε:Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κατά κανόνα δεν επιτρέπεται ο σκύλος παρά μόνον σε συγκεκριμένες περιοχές (π.χ. Λάρνακα στην περιοχή Σοφτάδες, Αμμόχωστο δεν επιτρέπεται κτλ).
σωστα μαριε μου.εδω στην αμμοχωστο δεν εχουμε σκυλλους πριν 3-4 χρονια οταν τηλεφωνησα στην θηρα και τους ειπα εχω λαμπραδορ για επαναφορα και να μου σηκωνει κανενα ορτυκι δεν ξερει απο λαγους κτλ μου ειπαν απαγορευεται .ρωτησα που να τον παιρνω αφου ειμαι απο αμμοχωστο μου ειπαν ο πιο κοντινος τοπος που επιτρεπεται η συνοδεια σκυλλου ειναι τερσεφανου
φετος πηρα αλλο σκυλλακι 5 μηνων τωρα το αρχισα με ορτυκι καθημερινα και βρισκετε σε πολυ καλο δρομο αρχισε να φερμαρει επαναφορα κτλ.τωρα στις καθημερινες τα δειλινα θελω να τον παιρνω μαζι μου μια ωρα το απογευμα να μαθει με αγρια ορτυκια τουφεκια κτλ εδω στο χωριο.αν ερθει θηρα και μου πει απαγορευεται η περιοχη με σκθλλο και βαλουν και 300 ευρω προστιμο εγω τι πρεπει να κανω
Κυριοι κάμετε υπομονη , Η ΚΟΚ - ΔΑΖ δια στόματος του προέδρου της ανακοινωσε οτι δινει αγωνα να καταφερει την χρηση ομοιοματων στο κυνηγι της φασσας . Μην ειμαστε απληστοι . Το 2115 οπως η υπολοιπη ευρωπη μας κανονισουν να κυνηγουμε με σκυλους ορτυκια και μπεκάτσα!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!