Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Dimitris »

Αυριο θα πάω για τσίκλα μέχρι τις 7:30, μετά δουλειά και το μεσημέρι θα ντυθώ φασσάρης. Καρτερούν με κάτι γαλαζοαίματες. Καλά κυνήγια μάγκες.

Μάριε η μηχανούες εμαγγώσαν που το πολύ καθίσι :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΔΗΜΗΤΡΗ....ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ:P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Dimitris έγραψε:Αυριο θα πάω για τσίκλα μέχρι τις 7:30, μετά δουλειά και το μεσημέρι θα ντυθώ φασσάρης. Καρτερούν με κάτι γαλαζοαίματες. Καλά κυνήγια μάγκες.

Φίλε μου καλέ αύριο το πρωί που θα είμαι δουλειά ανέμενε τηλεφώνημα για να κανονίσουμε τη μέρα! Ελπίζω να μεν σου φαράσω κανένα φασσάκι την ώρα που θα σου τηλεφωνήσω :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Καμιά φορά ρε Λεωνίδα λαλούμε "έτσι κκελέ έτσι ξιουράφι θέλει"...

Αφού νομίζουν πως ανακαλύψαν τη τασιηνόπιττα τι άλλο να κάμεις?? Στο κάτω κάτω εν να μεινίσκει τζιαί το πόστο καθαρό... :roll: Αφού πάεις να τους συμβουλέψεις τζιαί μετανιώνεις την ώρα που τπυς εμίλησες..
Μαριε μου αμα κυνηγήσεις λιγο τον συγκεκριμενο τοπο...ε να πεις μα πως γινεται να παιζουμε πουλια ακομα...θα απελπιστείς...αλλα αμα αγαπας κατι και εχεις αναμνήσεις...κολλας

Καλα κυνηγια σε ολους...θα δωσω και γω το γυρο μου το πρωι...τουλαχιστο να απολαυσω την φεξη...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:
Dimitris έγραψε:Αυριο θα πάω για τσίκλα μέχρι τις 7:30, μετά δουλειά και το μεσημέρι θα ντυθώ φασσάρης. Καρτερούν με κάτι γαλαζοαίματες. Καλά κυνήγια μάγκες.

Φίλε μου καλέ αύριο το πρωί που θα είμαι δουλειά ανέμενε τηλεφώνημα για να κανονίσουμε τη μέρα! Ελπίζω να μεν σου φαράσω κανένα φασσάκι την ώρα που θα σου τηλεφωνήσω :D
Αν είναι για ψάρεμα αν θέλεις φάρασε και φασιανό :lol: :lol: (υπερβολές)
Αναμένω τηλεφώνημα, στις επάλξεις για πάντα αγωνιστής 8-)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Η μερα φαινοταν ότι θα πηγαινε καλα...σε ολοκηρο τον τοπο ημουν εγω...ο Πολυβιος και ο συμπεθερος του (Μαριε ελειπες εσυ :D )...φαινεται το πρωτο μπουλουκι γρηγορα κατά τις 7....ψηλα δεν το παιζω δεν το παιζει κανεις...φευγει μια φασα από τον Ευκαλιπτο πισω μου...πολύ χαμηλα δεν ριχνω γιατι δεν ηξερα ακριβως που καθονταν οι ανθρωποι...ακουω μπα μπαμ...μπαμ μπαμ...μαλλον παει λεω...

Ερχονται από μακρια καμμια 15αρια πουλια...αρχισαν τα σεναρια...δεν θα ξαναπαιξω το τελευταιο πουλλι...θα σημαδεψω καποιο στη μεση...θα πεσουν 3 με την πρωτη...θα ξαναρίξω και μπορει να παρω ακομα ένα...εκαμαμε την....ε θελω τιποτε άλλο...με καπελιαζει στα 30 μετρα...σηκώνομαι και από όλα τα πουλια εγω σημαδευω το τελευταιο και ξεκομμενο από το κοπαδι παλι....κατακεραυνώνετε και αρχιζει την πτωση...σταματα στην καθοδο και βρισκει φτερο..ξαναριχνω...ολη η τουφεκια πανω του...αυτό τιποτα...γυριζει....ξαναγεμίζω...πυροβολω ξανα ξιφτερισμα...και παει...να τον σπασω τωρα οξα να περιμενω λιο...συνεχιζεται το ιδιο βολι από την Κυριακη...

Μετα από λιγο και πριν καλα καλα κοπασει η φαση από το μυαλο μου ερχονται 2 ανθρωποι με 3 σκυλους...οι σκυλοι τρεχουν τριφτοι στα ποδια μου...μαλαη απιστευτη...εκατσαμε πανω λαλω...ισια τωρα που αρκεψε το περασμα...ανοιγω το οπλο και παω λιγο πιο μπροστα για να μεν είμαι στα ποδια τους...συγγνωμιη κουμπαρε λαλει μου ο ανθρωπος...καμε την δουλεια σου κουμπαρε λαλω του...ε να τον σηκωσουν λαλει μου...μακαρι λαλω του και το οπλο μου ανοιχτο...γυριζω πανω 3 φασες γαληνες πανω από το κεφαλι μου...με βλεπουν, βλεπουν και ολη τη φασαρια καμπανελουθκια σκυλους κλπ...σαλταρουν κλεινω το οπλο σημαδευω αλλα εφτασαν και με προσπερασαν...

Οι σκυλοι το βιολι τους...αου αου αου αου..ε ατε φκαρτε τον να πνασουμε λαλω που μεσα μου περκι φυουν...βλεπω αλλα 5 πουλια...σκηβω αλλα παλι καμπανελουθκια σκυλοι οι ανθρωποι στο ποδι να τρεχουν να τον προλαβουν μην προβουσρισει...σαλταρουν και αυτά ριχνω 2 παλι φτερο και πανε...

Ακουω την μαχη των σκυλων μες τον καλαμιονα να γινεται αγρια...μετα από λιγο..μπαμ!!!επιαστον ρε κουμπαρε μου λαλω του????ΣΚΑΤΑ λαλει μου...εκαμαμε σου τη χαλστρα τζαι σενα τζαι παιξαμε τζαι μεις τον λαο με τον μεγαλο νουρο!!!

Υγεια κουμπαρε μου λαλω του...

Μετα ερχεττι ο συμπεθερος του Πολυβιου ρε Μαριε μου...ειπε μου και για το ντουπλε σου τη Τεταρτη...ετραβαν τα μαλλια του ο γεριμος...εριχνε τα πας το οπλο του. ελαλε μου και γα την Κυριακη...χαχαχα...λαλω του ετσι ε τουτες...μπορει να σε πελανουν αμα μπουν τζαι δεν πεφτουν με τιποτε...εκατσαμε λιγο μαζι...επερασε και το πρωινο μπουλουκι ψηλα και στραφηκε και το χαιρετησαμε...μαλλον θα πρεπει να ειχε και το απόγευμα κινηση αλλα επρεπε να φυγω κατά τις 10....υγεια και νέο ραντεβού την Κυριακη παλι!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Λεωνίδα κανόνισε την Κυριακή να πάρεις το αίμα σου πίσω φίλε! :lol:

Εμείς ακόμα δεν ξέρω που θα πάμε, είπα σου οι τόποι μας εν ψηλά μες τα πεύκα. Θα έρτω μια φορά όμως φίλε τζιαί θα χαρώ πολλά να σε γνωρίσω, θα σου φέρω και το παπά μου να σε γνωρίσει τζιαί τζίνος!

Στέλλω σου και το τηλέφωνο μου με π.μ. φίλε μου.

ΥΓ: Σήμερα επερνούσαν τα φασσάκια πόξω που το παράθυρο τζιαί εσκέφτουμουν τζίνο το ντουπλέ, πόση χαρά έκαμα ρε φίλε! Σε μια στιγμή επώμισα τζιόλας τζιαί λαλεί μου η συνάδελφος "ρε πάλε σκέφτεσαι το τζινήν? Άτε κανεί τζιαί έχουμε δουλειά!" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Λεωνίδα κανόνισε την Κυριακή να πάρεις το αίμα σου πίσω φίλε! :lol:

Εμείς ακόμα δεν ξέρω που θα πάμε, είπα σου οι τόποι μας εν ψηλά μες τα πεύκα. Θα έρτω μια φορά όμως φίλε τζιαί θα χαρώ πολλά να σε γνωρίσω, θα σου φέρω και το παπά μου να σε γνωρίσει τζιαί τζίνος!

Στέλλω σου και το τηλέφωνο μου με π.μ. φίλε μου.

ΥΓ: Σήμερα επερνούσαν τα φασσάκια πόξω που το παράθυρο τζιαί εσκέφτουμουν τζίνο το ντουπλέ, πόση χαρά έκαμα ρε φίλε! Σε μια στιγμή επώμισα τζιόλας τζιαί λαλεί μου η συνάδελφος "ρε πάλε σκέφτεσαι το τζινήν? Άτε κανεί τζιαί έχουμε δουλειά!" :lol: :lol:

Χαχαχαχα!!! Να κοπιασετε οποτε θελετε...ξερεις που θα με εβρεις τωρα!!!

Εγω ειπα σου...φετος θα αφήσω αγαπημενα μου ποστα για να είμαι κοντα στην οικογενεια μου τωρα με το νεογεννητο...αν συμβει κατι να μπορω να είμαι σπιτι σε λιγα λεπτα...

Του χρονου όταν θα στρωσουν τα πραματα...βλέπουμε και το κυνηγι καλυτερα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πολλά καλά κάμνεις φίλε μου!

Έστειλα σου και το πμ.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Παραλιγο παπαγαλοι παλε...μια στο χερι και ενα βασιλικο καλλιτζι απο πισωπλατη επιθεση...χαμενα τα πουλια και σημερα...η χειροτερη μου σαιζον μπαι φαρ...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”