ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από MARIOSE »

Sergios έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Έχει δίκιο ο Σέργιος και ο Αλέξης, για τους Λευκωσιάτες ισχύει το ίδιο. Στείλετε πμ να τα κανονίσουμε.

Μάλλον Δευτέρα θα απαντήσω διότι ετοιμάζομαι για ψάρεμα και μάλλον αύριο θα έρτω πίσω.
Και εγώ σαζουμε για ψάρεμα περκει μας κάμει καλό καιρό αύριο έχει 1 μήνα φουρτούνες αεριεσ επελλανε μας
Σέργη εγώ γυρεύκω τους αέριες :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:ρε φασσοψαροκαφκοσεξουλιαρηες :D τσιεκκαρετε το λινκ που σας εβαλα στο θρετ για τους ψαραες για τον καιρο για εσας που καμνετε οτι ψαρεφκετε τζιολας....αν δεν το εχετε τσιεκκαρει προηγουμενως ;)
Ευχαριστούμε Αλέξη, μια μέρα να έρτεις με την οικογένεια να σε ταίσουμε ψάρι :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:
Pathfinder έγραψε:ρε φασσοψαροκαφκοσεξουλιαρηες :D τσιεκκαρετε το λινκ που σας εβαλα στο θρετ για τους ψαραες για τον καιρο για εσας που καμνετε οτι ψαρεφκετε τζιολας....αν δεν το εχετε τσιεκκαρει προηγουμενως ;)
Μαριε για να καταλαβεις μεχρι πριν να παντρευτω το μονο ψαρι που ετρωα ηταν τα μαλακια :) ...επαντρευτηκα και εδωκα μεσα σε οικογενεια που το ψαρι εχουν το πουπανω που την σουβλα ενα πραμα αρα καταλαβαινεις οτι αναγκαστικα επρεπε να μαθω να το ξηκοκκαλιζω και να το τρω μονος μου για να μεν μεινουμε νηστικοι....Ο πεθερος ηταν λοκατζιης και η αποψη του ηταν "εχει φαι πας το τραπεζι φαε, εν θελεις μεινε νηστικος"....ευτυχως ηταν και η πεθερα καλο πλασμα και εκαμνε κανενα 2-3-4-5 αλλα πιατα :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
Μαριε για να καταλαβεις μεχρι πριν να παντρευτω το μονο ψαρι που ετρωα ηταν τα μαλακια :) ...επαντρευτηκα και εδωκα μεσα σε οικογενεια που το ψαρι εχουν το πουπανω που την σουβλα ενα πραμα αρα καταλαβαινεις οτι αναγκαστικα επρεπε να μαθω να το ξηκοκκαλιζω και να το τρω μονος μου για να μεν μεινουμε νηστικοι....Ο πεθερος ηταν λοκατζιης και η αποψη του ηταν "εχει φαι πας το τραπεζι φαε, εν θελεις μεινε νηστικος"....ευτυχως ηταν και η πεθερα καλο πλασμα και εκαμνε κανενα 2-3-4-5 αλλα πιατα :D
χαχα ρε φίλε ότι έχει το τραπέζι τρώω εγώ αλλά πάντα λλία πράματα. Φίλε άμα κέρδισες τη πεθερά ο λόκατζιης έννεν τίποτε... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ πάντως εν εχρειαστικε να είμαι λόκατζης για να τα τρώω ουλλα......τρώω και τα τραπέζια αμαν λάχει :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:Εγώ πάντως εν εχρειαστικε να είμαι λόκατζης για να τα τρώω ουλλα......τρώω και τα τραπέζια αμαν λάχει :lol:
Έτο που επήγαν τα λεφτά που εξαφανιστήκαν από την Κύπρο, έφαν τα ο Σέργιος, κυριολεκτικά όμως :lol: :lol:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Sergios έγραψε:Εγώ πάντως εν εχρειαστικε να είμαι λόκατζης για να τα τρώω ουλλα......τρώω και τα τραπέζια αμαν λάχει :lol:
Έτο που επήγαν τα λεφτά που εξαφανιστήκαν από την Κύπρο, έφαν τα ο Σέργιος, κυριολεκτικά όμως :lol: :lol:
Οταν ειπε ο Γιωργακης ''λεφτα υπαρχουν''...
Και μετα ο κυρ Θοδωρης ειπε ''μαζι τα φαγαμε'' εν με τον Σερκη που ενοουσε το ''μαζι'' :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Ώστε γι αυτό ήρθαν όλες οι τράπεζες και είπαν μου να μου βαλουν ΑΤΜ στον αποχετευτικό λάκκο του σπιτιού μου.......εφαα τα και μετά ξέρετε τι τα κάμνω μεχμεχμεχμεχ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Τώρα να πιάσω τον Συλλούρη να του πω να σταματήσει τις έρευνες του, το μυστήριο ελύθηκε και ο υπαίτιος ευρέθηκε. :D
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ!!!
ΜΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΕΡΓΗ ΠΟΥ ΠΕΖΕΙ ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΗΒΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!
ΦΑΙ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΙ!!! ΓΕΜΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΦΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΛΗΦΚΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΑΜΕ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”