Fair και ροζ background ρε Σολο μου εν πανε μαζι...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΙΑ ΓΡΙΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥΡΛΙΑ
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Pathfinder
Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
miky55
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΤΟ ΧΜΧΜΧΜ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΟΛΩΝΑ.

- Pathfinder
Μεν παει κυριε Μιχαλη...να το δεις το παρκο εννα σε φαν οι κουφαες...miky55 έγραψε:ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΤΟ ΧΜΧΜΧΜ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΟΛΩΝΑ.![]()
![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΒΑΨΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΡΟΚΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ!Pathfinder έγραψε:Fair και ροζ background ρε Σολο μου εν πανε μαζι...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΙΑ ΓΡΙΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥΡΛΙΑ
ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ Η ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ'':D
ΟΙ ΤΟΥΡΠΙΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- MARIOSE
Πάνω σου ρε Αλέξηηηηηη τζιαί έφυεν του Σόλωναααα

- MARIOSE
ήνγκρηκ ρε Δημήτρη? Εγώ νομίζω οι Εγγλέζοι μας έχουν γραμμένους κανονικά...Dimitris έγραψε:Οι Νεοέλληηνες γράφουν greeklish και οι νεο εγγλέζοι ήνγκρηκMARIOSE έγραψε:![]()
εμπλέξαμεν με εγγλέζους...
- spyrosspyrou851
Γιες, γουη χαβ γιου ριττεν νορμαλλη. Ναο, μπακ του δε τοπικ πλης.MARIOSE έγραψε:ήνγκρηκ ρε Δημήτρη? Εγώ νομίζω οι Εγγλέζοι μας έχουν γραμμένους κανονικά...Dimitris έγραψε:Οι Νεοέλληηνες γράφουν greeklish και οι νεο εγγλέζοι ήνγκρηκMARIOSE έγραψε:![]()
εμπλέξαμεν με εγγλέζους...
- MARIOSE
[quote="spyrosspyrou851Γιες, γουη χαβ γιου ριττεν νορμαλλη. Ναο, μπακ του δε τοπικ πλης.
[/quote]
Άσε Σπύρο μου (ήνγκλισ μπόι
) και μόλις με ενημέρωσε η "κυβέρνηση" ότι το Σάββατο 4 Οκτ έχουμε βαφτίσια... Ο Χρίστος από ότι γνωρίζω Κυριακή είναι κλειστός και δύσκολο να σας ζητήσω (ειδικά από τα παιδιά από Πάφο) να έρθετε στην έκθεση την Παρασκευή...Ελπίζω έστω και για λίγο να έρτω να σας δω (αν το κανονίσουμε Σάββατο τελικά). Την τύχη μου μέσα που λαλεί τζιαί η κουβέντα... 
Άσε Σπύρο μου (ήνγκλισ μπόι
- Dimitris
Γιατί το λέεις τούτο? Αφού είμαστε το κέντρο της γης! (Και το σταυροδρόμι μεταξύ 3 ηπέιρων!!!)MARIOSE έγραψε: ήνγκρηκ ρε Δημήτρη? Εγώ νομίζω οι Εγγλέζοι μας έχουν γραμμένους κανονικά...
Σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις. Θένκιουυυυ
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- MARIOSE
Σίουρα φίλε Δημήτρη! Είμαστε ουάν οφ ε κάηντ! Έχει άλλη χώρα ο πλανήτης στην οποία οι "λεβέντες" ιθαγενείς είναι η μειοψηφία σε αριθμό αλλά και σε ιδιοκτησία γης?? Νόου σερρρρρρ γουή άρ ουάν οφ ε κάηντττττ!!!Dimitris έγραψε:Γιατί το λέεις τούτο? Αφού είμαστε το κέντρο της γης! (Και το σταυροδρόμι μεταξύ 3 ηπέιρων!!!)MARIOSE έγραψε: ήνγκρηκ ρε Δημήτρη? Εγώ νομίζω οι Εγγλέζοι μας έχουν γραμμένους κανονικά...
Σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις. Θένκιουυυυ