Fair και ροζ background ρε Σολο μου εν πανε μαζι...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΙΑ ΓΡΙΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥΡΛΙΑ

Fair και ροζ background ρε Σολο μου εν πανε μαζι...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΙΑ ΓΡΙΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥΡΛΙΑ
Μεν παει κυριε Μιχαλη...να το δεις το παρκο εννα σε φαν οι κουφαες...miky55 έγραψε:ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΤΟ ΧΜΧΜΧΜ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΟΛΩΝΑ.![]()
![]()
ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΒΑΨΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΡΟΚΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ!Pathfinder έγραψε:Fair και ροζ background ρε Σολο μου εν πανε μαζι...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΙΑ ΓΡΙΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥΡΛΙΑ
ήνγκρηκ ρε Δημήτρη? Εγώ νομίζω οι Εγγλέζοι μας έχουν γραμμένους κανονικά...Dimitris έγραψε:Οι Νεοέλληηνες γράφουν greeklish και οι νεο εγγλέζοι ήνγκρηκMARIOSE έγραψε:![]()
εμπλέξαμεν με εγγλέζους...
Γιες, γουη χαβ γιου ριττεν νορμαλλη. Ναο, μπακ του δε τοπικ πλης.MARIOSE έγραψε:ήνγκρηκ ρε Δημήτρη? Εγώ νομίζω οι Εγγλέζοι μας έχουν γραμμένους κανονικά...Dimitris έγραψε:Οι Νεοέλληηνες γράφουν greeklish και οι νεο εγγλέζοι ήνγκρηκMARIOSE έγραψε:![]()
εμπλέξαμεν με εγγλέζους...
Γιατί το λέεις τούτο? Αφού είμαστε το κέντρο της γης! (Και το σταυροδρόμι μεταξύ 3 ηπέιρων!!!)MARIOSE έγραψε: ήνγκρηκ ρε Δημήτρη? Εγώ νομίζω οι Εγγλέζοι μας έχουν γραμμένους κανονικά...
Σίουρα φίλε Δημήτρη! Είμαστε ουάν οφ ε κάηντ! Έχει άλλη χώρα ο πλανήτης στην οποία οι "λεβέντες" ιθαγενείς είναι η μειοψηφία σε αριθμό αλλά και σε ιδιοκτησία γης?? Νόου σερρρρρρ γουή άρ ουάν οφ ε κάηντττττ!!!Dimitris έγραψε:Γιατί το λέεις τούτο? Αφού είμαστε το κέντρο της γης! (Και το σταυροδρόμι μεταξύ 3 ηπέιρων!!!)MARIOSE έγραψε: ήνγκρηκ ρε Δημήτρη? Εγώ νομίζω οι Εγγλέζοι μας έχουν γραμμένους κανονικά...
Σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις. Θένκιουυυυ