Rai
ε φιλε ο καθενας οτι θελει πιστεφκει ενομιζω αμαν κρατεις ενα οπλο 30ρι και με τσοκ 3** και extra full με 4 νουμερο αμαν της σημαδεθεις καλλα ενα πεσει και ουτε ενα κλοτσισει και την φασσα επια την με το 3ρι ενταξη ειχα και λιο τυχη πανο μου αλλα εβαλατην μεστην βουρκα αμαν τα δοκειμασης αφτα τα φυσσηγια θα μινεις με το στομα ανιχτοPathfinder έγραψε:70 μετρα φιλε???Οι ασπρες αλλοπως εν τουτες που συρνουν στο Ιρακberetta DT10 έγραψε:κοπελια σαν την victory 35gr asprin δεν εχειιιιι και στο ενδημικο αλλα και στην φασσα τωρα το καλοκαιρι ειναι φωτια εχω παρει 1 φασσα με το νεο μου οπλο Beretta DT10 σε αποσταση 65-70 μετρον και την εκανε σκονη αν επερνα 2 θα ηταν καλλητερα αλλα παλλε 1 δεν εχουμε προβλημα![]()
![]()
beretta DT10 έγραψε:κοπελια σαν την victory 35gr asprin δεν εχειιιιι και στο ενδημικο αλλα και στην φασσα τωρα το καλοκαιρι ειναι φωτια εχω παρει 1 φασσα με το νεο μου οπλο Beretta DT10 σε αποσταση 65-70 μετρον και την εκανε σκονη αν επερνα 2 θα ηταν καλλητερα αλλα παλλε 1 δεν εχουμε προβλημα![]()
![]()
Ευγε πανικκο.Πανικος Setter έγραψε:Αντί να ρωτήσουμε τι απέγινε το λαγουδάκι το σταμπάρουμε για να το παίξουμε . Αυτά που ήξεραν μερικοί να τα ξεχάσουν . Οποιος δίνει το κακό παράδειγμα μέσο αυτού του φόρουμ πλεον πάει στο καλο
Και λέω και γω που εν ο μάστρο-φασσάρης ο Σόλωνας. Μπράβο Σόλωνα μου.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:RΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΚΟΜΑ![]()
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΕ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ!
ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΕΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ν'ΑΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΡΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ + 1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ, ΠΗΡΑ 5 ΠΟΥΛΙΑ + 3 Ο ΦΙΛΟΣ...ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ...ΛΕΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,ΚΟΦΤΑ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΔΕΝ ΤΟΥΦΕΚΑΜΕ!
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ...20 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 6-7 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΟΠΛΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ!
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ...ΚΑΘΗΣΕ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ....ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΕΠΑΡΕΙ![]()
ΜΕΤΑ....ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ(ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ) ΜΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΜΕ!
ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ!
ΥΓΕΙΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ
spyrosspyrou851 έγραψε:Και λέω και γω που εν ο μάστρο-φασσάρης ο Σόλωνας. Μπράβο Σόλωνα μου.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:RΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΚΟΜΑ![]()
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΕ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ!
ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΕΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ν'ΑΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΡΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ + 1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ, ΠΗΡΑ 5 ΠΟΥΛΙΑ + 3 Ο ΦΙΛΟΣ...ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ...ΛΕΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,ΚΟΦΤΑ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΔΕΝ ΤΟΥΦΕΚΑΜΕ!
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ...20 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 6-7 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΟΠΛΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ!
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ...ΚΑΘΗΣΕ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ....ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΕΠΑΡΕΙ![]()
ΜΕΤΑ....ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ(ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ) ΜΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΜΕ!
ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ!
ΥΓΕΙΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙΈπρεπε να φκάλω τζαι εγώ με το Goose τζιαι την πρώτη σιδερένια που εκατέβασε, εμετάνιωσα το τωρά
![]()
Πανικκο μου δεν επιασα το υπονοουμενο.τι απεγινε το λαγουδακι και το σταμπαρουμε τι θελεις να πεις??Πανικος Setter έγραψε:Αντί να ρωτήσουμε τι απέγινε το λαγουδάκι το σταμπάρουμε για να το παίξουμε . Αυτά που ήξεραν μερικοί να τα ξεχάσουν . Οποιος δίνει το κακό παράδειγμα μέσο αυτού του φόρουμ πλεον πάει στο καλο