Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Sergios
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Eγω νομίζω εννα τες κάμω να κλάψουν σε 20 μέρες
χειμώνα πέφτουν πιο εύκολα που το καλοκαίρι 
-
WOODPIGEONHUNTER
- Full Member
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ αφου εχεις μιροκουSergios έγραψε:Eγω νομίζω εννα τες κάμω να κλάψουν σε 20 μέρεςχειμώνα πέφτουν πιο εύκολα που το καλοκαίρι
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
-
BAIKAL 1980
καποιος να με παιξει...η αρρωστια μου προχωρησε στο απροχωρητο...ουτε για πολεμο να ετοιμαζομουν...
Σας παραθετω τα πολεμοφοδια μου...και δεν υποσχομαι να ειναι μονο αυτα μεχρι την εναρξη(αν δεν παω φυλακη)...εχω και 2 τσαντες περσινες...ελπιζω να με κανεσουν!!!

Σας παραθετω τα πολεμοφοδια μου...και δεν υποσχομαι να ειναι μονο αυτα μεχρι την εναρξη(αν δεν παω φυλακη)...εχω και 2 τσαντες περσινες...ελπιζω να με κανεσουν!!!

-
LEFKIOS
- Full Member
Φανταζομαι να μην υπηρχε κριση,
τι θα αγόραζες φιλε Baikal

-
BAIKAL 1980
Πανικος Setter έγραψε:![]()
![]()
![]()
περαστικά φιλε μου
ωραίος
ε θελω να γιανω...
@κ. Λεφκιε εχεις απολυτο δικαιο...δεν ειμαι ουτε κανενας πλουσιος...ουτε τιποτα...εχω αυτην την αγαπη που λεγετε κυνηγι και θα την παρω μαζι μου οπως την πηρε ο μακαριτης ο γερος μου....ενα δωρο του εαυτου μου για την καθημερινη βιοπαλη νομιζω αξιζε να το κανω...και αν και μετα απο την αγορα σκεφτομουν πολυ τα χρηματα που εδωσα...δεν θα το μετανιωσω καθολου και ελπιζω να απολαυσω τις βολες που φανταστηκα...εδω να πω πως πρωτη φορα στη ζωη μου πιανω τετοια φυσιγγια και κυριως εξωτερικα...πρωτη φορα θα τα παιξω και ελπιζω να τα ευχαριστηθω...
- Sergios
έχει και πιο πελλους που μένα τελικά ενομιζα ειμουν μόνος μου τελοσπαντων εγω έχω ιδι την κασια μου και εννα πιάσω αλλο 3-4 πακεττα να νιώθω εξασφαλισμένος να μου πείτε εεεε κανει ολαν πόσες εννα συρεις κι εγώ απαντώBAIKAL 1980 έγραψε:καποιος να με παιξει...η αρρωστια μου προχωρησε στο απροχωρητο...ουτε για πολεμο να ετοιμαζομουν...
Σας παραθετω τα πολεμοφοδια μου...και δεν υποσχομαι να ειναι μονο αυτα μεχρι την εναρξη(αν δεν παω φυλακη)...εχω και 2 τσαντες περσινες...ελπιζω να με κανεσουν!!!![]()
![]()
![]()
![]()
1. Και να μεν τις συρω εν χαλούν
2.Αν μεν έχεις όνειρα οτι μια μέρα εννα δωκουν πάνω σου κοπαες και θα είναι στιγμή ζωής γιατί να μεν τες έχω να μου καταστρέψουν τα όνειρα?
3.Μπορεί να μεν κοφκει η μια να κοφκει η άλλη εν είμαι Θεός να ξέρω που πριν τον καιρό ούτε οι ειδήσεις και τα site εν αξιόπιστα
Πάντα για Φασσες ομιλούντες
-
BAIKAL 1980
Sergios έγραψε:έχει και πιο πελλους που μένα τελικά ενομιζα ειμουν μόνος μου τελοσπαντων εγω έχω ιδι την κασια μου και εννα πιάσω αλλο 3-4 πακεττα να νιώθω εξασφαλισμένος να μου πείτε εεεε κανει ολαν πόσες εννα συρεις κι εγώ απαντώBAIKAL 1980 έγραψε:καποιος να με παιξει...η αρρωστια μου προχωρησε στο απροχωρητο...ουτε για πολεμο να ετοιμαζομουν...
Σας παραθετω τα πολεμοφοδια μου...και δεν υποσχομαι να ειναι μονο αυτα μεχρι την εναρξη(αν δεν παω φυλακη)...εχω και 2 τσαντες περσινες...ελπιζω να με κανεσουν!!!![]()
![]()
![]()
![]()
1. Και να μεν τις συρω εν χαλούν
2.Αν μεν έχεις όνειρα οτι μια μέρα εννα δωκουν πάνω σου κοπαες και θα είναι στιγμή ζωής γιατί να μεν τες έχω να μου καταστρέψουν τα όνειρα?
3.Μπορεί να μεν κοφκει η μια να κοφκει η άλλη εν είμαι Θεός να ξέρω που πριν τον καιρό ούτε οι ειδήσεις και τα site εν αξιόπιστα
Πάντα για Φασσες ομιλούντες
...εισαι λεβεντης φιλε Σεργιε!!!αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι τουτο εν αρρωστια...
- Dimitris
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ!!!!
Όλοι μας ανεξαιρέτως
Όλοι μας ανεξαιρέτως
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
BAIKAL 1980
στιγμιοτυπα απο την σημερινη μας αναγνωριση...ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!!!!

- beretta686-special
- Full Member
Πολλά ωραίο θέαμα! Αλλά σάννα τζε ψηλοπετούσιν