ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ αφου εχεις μιροκουSergios έγραψε:Eγω νομίζω εννα τες κάμω να κλάψουν σε 20 μέρεςχειμώνα πέφτουν πιο εύκολα που το καλοκαίρι
Πανικος Setter έγραψε:![]()
![]()
![]()
περαστικά φιλε μου
ωραίος
έχει και πιο πελλους που μένα τελικά ενομιζα ειμουν μόνος μου τελοσπαντων εγω έχω ιδι την κασια μου και εννα πιάσω αλλο 3-4 πακεττα να νιώθω εξασφαλισμένος να μου πείτε εεεε κανει ολαν πόσες εννα συρεις κι εγώ απαντώBAIKAL 1980 έγραψε:καποιος να με παιξει...η αρρωστια μου προχωρησε στο απροχωρητο...ουτε για πολεμο να ετοιμαζομουν...
Σας παραθετω τα πολεμοφοδια μου...και δεν υποσχομαι να ειναι μονο αυτα μεχρι την εναρξη(αν δεν παω φυλακη)...εχω και 2 τσαντες περσινες...ελπιζω να με κανεσουν!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Sergios έγραψε:έχει και πιο πελλους που μένα τελικά ενομιζα ειμουν μόνος μου τελοσπαντων εγω έχω ιδι την κασια μου και εννα πιάσω αλλο 3-4 πακεττα να νιώθω εξασφαλισμένος να μου πείτε εεεε κανει ολαν πόσες εννα συρεις κι εγώ απαντώBAIKAL 1980 έγραψε:καποιος να με παιξει...η αρρωστια μου προχωρησε στο απροχωρητο...ουτε για πολεμο να ετοιμαζομουν...
Σας παραθετω τα πολεμοφοδια μου...και δεν υποσχομαι να ειναι μονο αυτα μεχρι την εναρξη(αν δεν παω φυλακη)...εχω και 2 τσαντες περσινες...ελπιζω να με κανεσουν!!!![]()
![]()
![]()
![]()
1. Και να μεν τις συρω εν χαλούν
2.Αν μεν έχεις όνειρα οτι μια μέρα εννα δωκουν πάνω σου κοπαες και θα είναι στιγμή ζωής γιατί να μεν τες έχω να μου καταστρέψουν τα όνειρα?
3.Μπορεί να μεν κοφκει η μια να κοφκει η άλλη εν είμαι Θεός να ξέρω που πριν τον καιρό ούτε οι ειδήσεις και τα site εν αξιόπιστα
Πάντα για Φασσες ομιλούντες