Οπλο Παραλλαγη
- Pathfinder
Οπλο Παραλλαγη
Καλημερα σας παιδες
Ενδιαφερομαι να βρω οπλο 30αρι με εργοστασιακη παραλλαγη. Εχει κανενας που ενδιαφερεται για πωληση/ανταλλαγη?Καποιες μαρκες/μοντελα που βγαζουν σε ετσι χρωματα αν ξερει καποιος να βοηθησει?Websites?
Αλεξης
Ενδιαφερομαι να βρω οπλο 30αρι με εργοστασιακη παραλλαγη. Εχει κανενας που ενδιαφερεται για πωληση/ανταλλαγη?Καποιες μαρκες/μοντελα που βγαζουν σε ετσι χρωματα αν ξερει καποιος να βοηθησει?Websites?
Αλεξης
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Re: Οπλο Παραλλαγη
Fair Goose φίλεPathfinder έγραψε:Καλημερα σας παιδες
Αλεξης
- spyrosspyrou851
Το Fair goose που έχει ο Σόλωνας έχει επιλογή και για κάμο, θα το πιάσω χωρίς παραλλαγη τον ΑπρίληPathfinder έγραψε:Καλημερα σας παιδες
Αλεξης
http://fair.it/eng/fucile_slx.jsp
A, επρόλαβε με ο Κωνσταντίνος.
- Pathfinder
ωραιο...απο τιμη τι λεει?η παραγγελια πρεπει να γινει μεσω οπλουργου??Σολωναααααα που εισαι???
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Αντιπρόσωπος είναι ο Πάμπος Ηρακλείδης, νομίζω ο γιος του ο Δημήτρης που είναι και οπλουργός είναι υπεύθυνος, δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο, πάντως το όπλο έχει την δυνατότητα να έρθει σχεδόν εντελώς custom. Όσο για την τιμή, για μένα είναι πάρα πολύ καλή ειδικά αφού μπορώ να το πιάσω ακριβώς όπως το θελω και στα μέτρα μου.Pathfinder έγραψε:ωραιο...απο τιμη τι λεει?η παραγγελια πρεπει να γινει μεσω οπλουργου??Σολωναααααα που εισαι???
Ο τιμοκατάλογος της Fair το δίνει στα 1700 Εuro αλλά είναι πιο κάτω στην Κύπρο.
- Pathfinder
ευχαριστω Σπυρο.Θα το κοιταξω. Αν εν τω μεταξυ αν καποιος αλλος εχει να προτεινει και κατι αλλο ειναι ευπροσδεχτος.
- kanaris
- Full Member
Φιλε να σου πω κι εγω. Προσωπικα εχω αγορασει οπλο απο τον Παμπο Ηρακλειδη, τον προτεινα σε φιλους μου και ειναι πολυ ευχαριστημενοι και ο Δημητρης ειναι και ο οπλουργος μου! Η δουλεια τους παντα τιμια και σε καλες τιμες. Για να καταλαβεις ειχα συμφωνισει το οπλο σε ενα Χ ποσο και οταν πηγα να το παρω μου ειπε οτι το βρηκε λιγο πιο φτηνα και πληρωσα λιγοτερα!!!αυτο δρν νομιζω να το εκαναν πολλοι!!! Εγω ειμαι απλος πελατης χωρις προσωπικο οφελος! Αν θελεις μπορουμε να κανονισουμε ναπαμε και μαζι.Pathfinder έγραψε:ευχαριστω Σπυρο.Θα το κοιταξω. Αν εν τω μεταξυ αν καποιος αλλος εχει να προτεινει και κατι αλλο ειναι ευπροσδεχτος.
Α! Το πιο σημαντικο στο να παρεις το οπλο που πηρε ο Σολωνας ειναι οτι θα εχεις ετοιμες δοκιμες φυσιγγιων απο εναν μερακλη

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Pathfinder
kanaris έγραψε:Φιλε να σου πω κι εγω. Προσωπικα εχω αγορασει οπλο απο τον Παμπο Ηρακλειδη, τον προτεινα σε φιλους μου και ειναι πολυ ευχαριστημενοι και ο Δημητρης ειναι και ο οπλουργος μου! Η δουλεια τους παντα τιμια και σε καλες τιμες. Για να καταλαβεις ειχα συμφωνισει το οπλο σε ενα Χ ποσο και οταν πηγα να το παρω μου ειπε οτι το βρηκε λιγο πιο φτηνα και πληρωσα λιγοτερα!!!αυτο δρν νομιζω να το εκαναν πολλοι!!! Εγω ειμαι απλος πελατης χωρις προσωπικο οφελος! Αν θελεις μπορουμε να κανονισουμε ναπαμε και μαζι.Pathfinder έγραψε:ευχαριστω Σπυρο.Θα το κοιταξω. Αν εν τω μεταξυ αν καποιος αλλος εχει να προτεινει και κατι αλλο ειναι ευπροσδεχτος.
Α! Το πιο σημαντικο στο να παρεις το οπλο που πηρε ο Σολωνας ειναι οτι θα εχεις ετοιμες δοκιμες φυσιγγιων απο εναν μερακλημεγαλο πλεονεκτημα
ευχαριστω φιλε....πραγματι δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι επαγγελματιες που να δουλευουν ετσι...Ο Ηρακλειδης ειναι Λευκωσια μεριες?
Οσον για το Σολωνα ειναι μεγαλο ατου στην κουβεντα πραγματι!

- Pathfinder
Παιδες οπως ειπα αν υπαρχει και κανενας που εχει και κατι για πωληση/ανταλλαγη ειμαι διατεθειμενος να το κοιταξω και αυτο το ενδεχομενοPathfinder έγραψε:Καλημερα σας παιδες
Αλεξης
- Panmoy
- Full Member
πάντως το όπλο έχει την δυνατότητα να έρθει σχεδόν εντελώς custom.spyrosspyrou851 έγραψε:Pathfinder έγραψε:ωραιο...απο τιμη τι λεει?η παραγγελια πρεπει να γινει μεσω οπλουργου??Σολωναααααα που εισαι???
Ήρτες στα λόγια μου τωρά...