ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Απάντηση
fillandos
Full Member

Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Δημοσίευση από fillandos »

μια απωρια ρε παιδια το victory 36gr ποσα bar βγαζει?
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

fillandos έγραψε:μια απωρια ρε παιδια το victory 36gr ποσα bar βγαζει?
...φιλε μου αν ειναι για την πρασινη που λες βγαζει 590 bars με πυριτιδα PSB2...πολυ καλο φυσιγγι και το baikal μου το λατρευει ;)
fillandos
Full Member

μα μονο ρε φιλε εισαι απολυτα σιγουρος? κατι ακομα ρε παρεα τα φυσιγγια λαμβρο καμνουν για δικαννα σε ρωτω γιατι σημερα πηγα να αγορασω και βρηκα μια λιστα που εγραφε μονο ενα ειδος φυσιγγιου καταλληλο για δικαννα τα υπολοιπα δεν εγραφαν ετσι παρατηρησα οτι φκαλουν υψηλες πιεσης 750-850 bar θα εχω καποιο προβλημα αν τα πεξω? :?:
fillandos
Full Member

μπορει να ειναι μονο για καραμπινες φιλε ι μηπως κανω λαθος ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

fillandos έγραψε:μα μονο ρε φιλε εισαι απολυτα σιγουρος? κατι ακομα ρε παρεα τα φυσιγγια λαμβρο καμνουν για δικαννα σε ρωτω γιατι σημερα πηγα να αγορασω και βρηκα μια λιστα που εγραφε μονο ενα ειδος φυσιγγιου καταλληλο για δικαννα τα υπολοιπα δεν εγραφαν ετσι παρατηρησα οτι φκαλουν υψηλες πιεσης 750-850 bar θα εχω καποιο προβλημα αν τα πεξω? :?:
Αλήθεια/ψέματα το δευτεράκι της Victory έτσι λαλεί:

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... hp?id=1761
BAIKAL 1980

μια χαρα καμνουν για δικαννα ρε παιθκια...φυσικα εγω αν και στην αρχη ειπα να τα δοκιμασω μετα εμετανιωσα...στο θεμα της πιεσης κατι εξηγησε ενας φιλος στην ενοτητα με ιδιογομωση...recoil η κατι...απλα προσπαθηστε να μεν ζαλιστητε που ε να το θκιαβασετε!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

Δημοσίευση από loukas_loux »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΠΑΙΚΑΛ ΤΟ ΙΖ27 ΝΑΜΠΟΥ ΛΑΛΕΙ? ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΑΟΠΛΟ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ 300ΕΥΡΑ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΝΩ. ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΕΞΟΛΚΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΓΝΩΜΕΣ? ΝΑΙ- ΟΧΙ?
BROWNING the best there is....
fillandos
Full Member

φιλε λουκα απλα και ωραια ενα μεγαλο ΝΑΙ παρα την χαμηλη του χρηματικη αξια ειναι πολυ καλο κυνηγετικο οπλο πιαστο φιλε μου και θα με θυμηθεις εγω αγορασα το baikal mp27-1c-em 28ιντζες καβαλλουρι πολυτσοκ μονοσκανδαλο με αυλους 18,4 φιλε ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απιστευτα πεξιματα που δεν το περιμενα ποτε μου! :D
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

fillandos έγραψε:φιλε λουκα απλα και ωραια ενα μεγαλο ΝΑΙ παρα την χαμηλη του χρηματικη αξια ειναι πολυ καλο κυνηγετικο οπλο πιαστο φιλε μου και θα με θυμηθεις εγω αγορασα το baikal mp27-1c-em 28ιντζες καβαλλουρι πολυτσοκ μονοσκανδαλο με αυλους 18,4 φιλε ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απιστευτα πεξιματα που δεν το περιμενα ποτε μου! :D
ειναι φτηνα οπλα τα μπαικαλ καμωμενα σιγουρα με φτηνα υλικα...... ΟΜΩΣ εχουν ενα μεγαλο προτερημα... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΡΑΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Η ΚΑΝΝΗ και γιαυτο εχει καλα σκοτωματα με λιγες ιδιοτροποιες στα φυσιγγια 8-)
εγω δεν εχω μπαικαλ αλλα τα ειδα σε δραση πολλες φορες
:D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
BAIKAL 1980

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
fillandos έγραψε:φιλε λουκα απλα και ωραια ενα μεγαλο ΝΑΙ παρα την χαμηλη του χρηματικη αξια ειναι πολυ καλο κυνηγετικο οπλο πιαστο φιλε μου και θα με θυμηθεις εγω αγορασα το baikal mp27-1c-em 28ιντζες καβαλλουρι πολυτσοκ μονοσκανδαλο με αυλους 18,4 φιλε ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απιστευτα πεξιματα που δεν το περιμενα ποτε μου! :D
ειναι φτηνα οπλα τα μπαικαλ καμωμενα σιγουρα με φτηνα υλικα...... ΟΜΩΣ εχουν ενα μεγαλο προτερημα... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΡΑΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Η ΚΑΝΝΗ και γιαυτο εχει καλα σκοτωματα με λιγες ιδιοτροποιες στα φυσιγγια 8-)
εγω δεν εχω μπαικαλ αλλα τα ειδα σε δραση πολλες φορες
:D

..χα...γατακια...αγοραζεις Baikal...σημαινει : αγοραζεις ατσαλι...και οχι φρου φρου και αρωματα...

@φιλε μου που ρωτας για το ΙΖ27 αν εβρεις 2...παρε και τα 2!!!! :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”