Browning - Miroku

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: Browning - Miroku

Δημοσίευση από admin »

Κώστα εσύ μην γράψεις έν φορεί το φόρουμ τόσες σελίδες
Προσέχουμε...για να έχουμε
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

miroku 9000,
Holland and Holland

Για να βγαλουμε αποτελέσματα καποιος εθελοντης πρέπει να τα βάλει στο excel (σε στήλες τις μάρκες).
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Browning GTi και καλή καρδιά.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
chrisostomos1
Full Member

Δημοσίευση από chrisostomos1 »

Πολύ φασαρία για αυτά τα miroku στην Κύπρο Όπως με τα αυτοκίνητα της Hunday που στην Ελλάδα πουλάνε άλλα εδώ ούτε να τα δούνε δεν θέλουν... Τελικά το κάθε προϊόν έχει να κάνει με αυτόν που το εισάγει και το υποστηρίζει και όχι με την πραγματική του άξια
Προσωπική μου άποψη τα καλύτερα όπλα για το κλίμα της Κύπρου και το στιλ που κυνηγάμε είναι κύριος τα Γαλλικά και μετά τα Ιταλικά και τα Ισπανικά που κάναν κάποια βήματα τα τελευταία χρόνια.Για τα Browning.... μίλα η ιστορία.
pampos
Full Member

Δημοσίευση από pampos »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:MIROKU MK60 5-3 grade 5,
breda pegaso
fabarm bell choke(tula tula)
sintrofe!!!!! MIROKU MK60 SPORT 4-2 GRADE 5...!
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

Δημοσίευση από panayiotis »

chrisostomos1 έγραψε:Πολύ φασαρία για αυτά τα miroku στην Κύπρο Όπως με τα αυτοκίνητα της Hunday που στην Ελλάδα πουλάνε άλλα εδώ ούτε να τα δούνε δεν θέλουν... Τελικά το κάθε προϊόν έχει να κάνει με αυτόν που το εισάγει και το υποστηρίζει και όχι με την πραγματική του άξια
Προσωπική μου άποψη τα καλύτερα όπλα για το κλίμα της Κύπρου και το στιλ που κυνηγάμε είναι κύριος τα Γαλλικά και μετά τα Ιταλικά και τα Ισπανικά που κάναν κάποια βήματα τα τελευταία χρόνια.Για τα Browning.... μίλα η ιστορία.
Ιταλικα φιλε μου. Δεν τα αλλασω με τιποτε και ειδικα τα beretta
HUNTING FOR EVER
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

πολλα μεγαλο θεμα ανοιχτηκε και πολλες αποψεις ακουστηκαν και θα ακουστουν..οσο αφορα το cynergy εχετε δικαιο το πρωτο μοντελο που βγηκε ειχε πολυ ασχημα σχολια γιαυτο και η εταιρια εβγαλε ξανα το μοντελο με διορθωσεις..το μοντελο χωρις το λαστιχο πισω ηταν καταστροφικο για την εταιρια γιαυτο και εμπλουτισε την σειρα με τα νεα διορθωμενα μοντελα...ειμαι κατοχος του cynergy sporting black και το εψαξα καλα πριν την αγορα..
στην κατοχη μου εχω:
Browning cynergy sporting black 28''
Lyon & Lyon αγγλικος πλαγιοκαννος (sbs) 4-2 30''
Westley Richards (sbs) 1879 με ζευγος καννων 5-5 και 5-3 26''

υπαρχουν και αλλα που κυνηγω αλλα δεν ειναι στην κατοχη μου μιας κ η συλλογη ειναι μεγαλη και οικογενειακη :)
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

Οι περισσοτερη συναδελφοι πεζεται με γερα ονοματα;-) εγω εχω emilio rizzini kai verney carron saint etienne extra luxe
johnycy-
Full Member

Δημοσίευση από johnycy- »

beretta ultralight deluxe gr3
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”