Browning Citori

Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: Browning Citori

Δημοσίευση από virtualgreek »

DUKDUK έγραψε:
virtualgreek έγραψε:

Aγαπητέ Κύριε Μάκρη,

Είμαι τακτικός αναγνώστης των γραφόμενων σας και με λυπεί ιδιαίτερα η επιθετικότητα και το πόσο απόλυτος είστε.

Μιας και το θέμα αφορούσε το Browning Citori θεώρησα σωστό να χρησιμοποιήσω τη σωστή ορολογία, που είναι το “ Back Bore”.

Πιστέψτε γνωρίζω τη είναι το Back Bore και το Vector Pro και γνωρίζω περισσότερο από ότι νομίζετε τα Browning / Miroku.

Για ακόμα μια φορά σας πληροφορώ ότι όλα τα Browning / Miroku συμπεριλαμβανομένου και το Citori από τα μέσα του 2010 και μετά κατασκευάζονται Invector Plus + Backbored + VectorPro.

Καλέ μου φίλε, απολογούμε ταπεινά εάν σε έκανα να νοιώσεις ότι σου έκανα επίθεση. Σε καμία περίπτωση δεν είχα ούτε έχω έτσι σκοπό.

Δέν είμαι απόλυτος. Προσπαθώ να ακολουθώ τον κανόνα και να αναφέρνω και τις εξαιρέσεις. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Όσο αφορά το Vector Pro μπορεί να σε παραπληροφόρησαν, μπορεί να σου τα είπαν με τέτοιο τρόπο επειδή θέλουν να πουλήσουν, μπορεί..μπορεί χίλια μπορεί. Δεν θα έλεγα κάτι εάν δεν είμουν 100% σίγουρος. Και εάν δεν είμουν σίγουρος είτε δεν θα το έλεγα καθόλου, είτε θα το ανάφερνα με επιφυλακτηκότητα, αναφέρνοντας ότι πιθανόν να υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα. Δεν είμαι παντογνώστης.

Προσωπικά έχω ένα Browning με κάννες Vector Pro στο gun-safe μου, μέσα στο κουτί του, μέσα στα ναύλον του, ολοκαίνουργιο και άπαικτο από τον Νοέμβριο του 2009. Βγαίνει έξω κάθε 2 μήνες περίπου για συντήρηση.

Όποταν νασου και η εξαίρεση.

Και πάλι απολογούμε δημόσια εάν σου είμουν επιθετικός.

Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
APOLLON AROSTIA MOU
Full Member

Δημοσίευση από APOLLON AROSTIA MOU »

FILE
APOLLON AROSTIA MOU
Full Member

FILE MAKRH,

MPORO NA EXO THN GNOMI SOU GIA TO WEATHERBY ATHENA GRADE III TO IAPONEZIKO POU EXEI KATASKEVASTH APO THN SKB?

EFXARISTO
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

APOLLON AROSTIA MOU έγραψε:FILE MAKRH,

MPORO NA EXO THN GNOMI SOU GIA TO WEATHERBY ATHENA GRADE III TO IAPONEZIKO POU EXEI KATASKEVASTH APO THN SKB?

EFXARISTO
Φίλε Apollon Arostia Mou σε χαιρετώ,

δυστηχώς δεν γνωρίζω πολλά για το όπλο σου. Όταν είμουν μικρός και ξόδευα το χαρτζιλίκι μου στα ξένα περιοδικά θυμάμαι ότι άπό τις φωτογραφίες τα Weatherby ήταν πανέμορφα όπλα με όμαρφα ξύλα και σκαλίσματα. Φυσικά αυτό δεν σε βοηθά καθόλου.

Τα όπλα αυτά τα κατασκεύαζε η γνωστή SKB. Όμως απ'ότι θυμάμαι σε κάποιο ξένο φόρουμ που είχα διαβάσει από το 2007 τα όπλα τα κατασκευάζοντε στην Ιταλία.

Έχει κινηθεί η περιέργεια μου οπόταν θα το ψάξω λίγο περισσότερο και θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα.

Καλή σου μέρα.
Σ. Μακρής
APOLLON AROSTIA MOU
Full Member

FILE MAKRI,

SE EFARISTO EK TO PROTERON
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

APOLLON AROSTIA MOU έγραψε:FILE MAKRI,

SE EFARISTO EK TO PROTERON
Ακόμα λίγο και θα μου μιλάτε στον πληθυντικό.

Σάββας σκέτο, Μακρής σκέτο ή ακόμη καλύτερα προτιμώ το 'Ρε φίλε!'

Καλή σας μέρα
Σάββας
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Τα WEATHERBY αρέσκαν μου τζιαι μένα πιο παλιά. Τα κατασκευαζε όντως η SKB και σχεδόν ήταν τα ίδια εμφανισιακά και ειχε και ακριβα μοντελα με ωραία σκαλισματα. Μετά όπως είπε και ο φιλός Μακρής κατασκευάζονταν στην ιταλία και είχαν αλλάξει εμφανιση και κλειδιά. Τα κλειδιά τους είναι "Four Locks"
των RIZZINI. Ουσιαστικά άλλαξαν φιλοσοφία και από την αμερικανικη - ιαπωνεζικη πηγαν στην ιταλική.

Το Athena λογικά θα ειναι στιβαρό και ανθεκτικο αφου "είναι SKB" και με περαστο κλειδί αλλά εξαρταται και απο την κατασταση του και ποιος το είχε. Επισης το βαρος του νομίζω θα είναι πάνω απο 3 κιλά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

το wheatherby athena ηταν ενας μεγαλος ποθος πριν απο πολλα χρονια.λογω λεφτων τελικα καταληξα στο πιο φθηνο μοντελο. εξαιρετικα και στιβαρα οπλα . 15 χρονια στην κατοχη μου σε κυνηγι και σκοπευτηριο δεν μου εκανε
το παραμικρο . εκανα το λαθος και το πουλησα . αν βρεις wheatherby athena σε καλη κατασταση παρτο με κλειστα τα ματια .μονο να το βλεπεις ειναι αρκετο.
τα σημερινα wheatherby δεν εχου καμια σχεση με τα παλια. σημερα κατασκευαζονται απο την fausti stefano αν δεν κανω λαθος
APOLLON AROSTIA MOU
Full Member

file beccaccia, meta apo 6 mines peripetia katafera kai efera to weatherby athena(SKB) grade iii classied field apo thn ameriki. itan arketa diskolo giati yparxi emparko oplon apo tin ameriky stin eyropi. telika vrika tropo kai to efera meso agglias. den exei kamia sxesi me to italiko weatherby( to opio pote den tha agoraza).
Askas86
Full Member

Δημοσίευση από Askas86 »

virtualgreek έγραψε:
DUKDUK έγραψε:
virtualgreek έγραψε:

Aγαπητέ Κύριε Μάκρη,

Είμαι τακτικός αναγνώστης των γραφόμενων σας και με λυπεί ιδιαίτερα η επιθετικότητα και το πόσο απόλυτος είστε.

Μιας και το θέμα αφορούσε το Browning Citori θεώρησα σωστό να χρησιμοποιήσω τη σωστή ορολογία, που είναι το “ Back Bore”.

Πιστέψτε γνωρίζω τη είναι το Back Bore και το Vector Pro και γνωρίζω περισσότερο από ότι νομίζετε τα Browning / Miroku.

Για ακόμα μια φορά σας πληροφορώ ότι όλα τα Browning / Miroku συμπεριλαμβανομένου και το Citori από τα μέσα του 2010 και μετά κατασκευάζονται Invector Plus + Backbored + VectorPro.

Καλέ μου φίλε, απολογούμε ταπεινά εάν σε έκανα να νοιώσεις ότι σου έκανα επίθεση. Σε καμία περίπτωση δεν είχα ούτε έχω έτσι σκοπό.

Δέν είμαι απόλυτος. Προσπαθώ να ακολουθώ τον κανόνα και να αναφέρνω και τις εξαιρέσεις. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Όσο αφορά το Vector Pro μπορεί να σε παραπληροφόρησαν, μπορεί να σου τα είπαν με τέτοιο τρόπο επειδή θέλουν να πουλήσουν, μπορεί..μπορεί χίλια μπορεί. Δεν θα έλεγα κάτι εάν δεν είμουν 100% σίγουρος. Και εάν δεν είμουν σίγουρος είτε δεν θα το έλεγα καθόλου, είτε θα το ανάφερνα με επιφυλακτηκότητα, αναφέρνοντας ότι πιθανόν να υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα. Δεν είμαι παντογνώστης.

Προσωπικά έχω ένα Browning με κάννες Vector Pro στο gun-safe μου, μέσα στο κουτί του, μέσα στα ναύλον του, ολοκαίνουργιο και άπαικτο από τον Νοέμβριο του 2009. Βγαίνει έξω κάθε 2 μήνες περίπου για συντήρηση.

Όποταν νασου και η εξαίρεση.

Και πάλι απολογούμε δημόσια εάν σου είμουν επιθετικός.

Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
Γεια σου φίλε Μακρή,
Θα ήθελα τη γνώμη σου για το Miroku Mk10,τελικά οι κάννες του συγκεκριμένου όπλου είναι Vector Pro;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”