Φιλε δες το τουτο απαντα πολλες αποριες για το όπλο που ρωτάς!!

wow ρε φίλε.. πράγματι εν εντυπωσιακό όπλο, ήταν να το πιάσει τζαι ένας παρέας μου αλλά τελικά εγύρισε στο Browningπανικος έγραψε:ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ WINCHESTER SELECT SPORTING 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΙΞΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
ΜΕ ΤΑ 5 ΤΣΙΟΚ ΜΙΤΑΣ 30 ΙΝΤΖΕΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑ ΔΕΝ ΚΛΟΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΒΟΛΕς 15-20 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΟΚ 4-3 ΜΕ ΤΟ 3 ΕΧΩ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ 70 ΜΕΤΡΩΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΠΛΟ .ΕΧΕΙ ΑΥΛΟΥς 18.7 ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒACK BORE.
εντα που εννοεις με το ουαου ρε φιλε μου?ειρωνειες?ουτε χουμησιαρης ειμαι ουτε καμνω τον εξυπνο τη γνωμη μου λεω μεσα απο χρονια εμπειριας και κυνηγωντας με πολλα οπλα.beretta682 έγραψε:wow ρε φίλε.. πράγματι εν εντυπωσιακό όπλο, ήταν να το πιάσει τζαι ένας παρέας μου αλλά τελικά εγύρισε στο Browningπανικος έγραψε:ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ WINCHESTER SELECT SPORTING 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΙΞΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
ΜΕ ΤΑ 5 ΤΣΙΟΚ ΜΙΤΑΣ 30 ΙΝΤΖΕΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑ ΔΕΝ ΚΛΟΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΒΟΛΕς 15-20 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΟΚ 4-3 ΜΕ ΤΟ 3 ΕΧΩ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ 70 ΜΕΤΡΩΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΠΛΟ .ΕΧΕΙ ΑΥΛΟΥς 18.7 ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒACK BORE.
φιλε σε τι περιβαλλον κυνηγας πυκνα η πεδιαδα?Panmoy έγραψε:Έχω πάρει και γω πρόσφατα το συγκεκριμμένο όπλο (Winchester Select sporting 2, 28''). Μπορείτε να αναφερθείτε λίγο στα φυσίγγια που χρησιμοποιείται?