ναι εχω αλλα αυτα δεν λεγονταιPathfinder έγραψε:Φιλε εχω 1 περιοχη στην Λευκωσια με πολλα πουλια και θελω να τες καμω 2...εχεις τιπιτε υποψη??;):):)michalis apoel έγραψε:ευχαριστω φιλε μου!! οσο για το ερωτημα το ξερα οτι δεν θα παρω απαντηση![]()
![]()
απλα ειδη ξερω μια περιοχη οπου υπαρχουνε πολλα πουλια και ηθελα να τις κανω 2!!
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
-
michalis apoel
- Full Member
Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Sergios
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
30 και ποψεεεεε......ατε κι ελλιαναν τελιαααα.....εγω θα πάρω μαρκαδόρο μαζί μου υπάρχουν ταπελλουες που γράφουν κρατημένο θα τους γράψω κι εγώ με ποτό η χωρίς???? Αηδία παιδιά πραγματικά....
- Laurona
Εσεις που ασχολείστε παντως θα πρεπε να ξέρετε πως να κοψετε τουτο το κακο.
Κλεψετε τες καρεκλες.
Αμα τους τες κλεψουν μια δυο τρεις να δεις που ενθα ξαναστησουν.
Εγω ενεκατσιασα την φασσα ηια τουτην ρην νοοτροπια κ την αηδία του κόσμου
Κλεψετε τες καρεκλες.
Αμα τους τες κλεψουν μια δυο τρεις να δεις που ενθα ξαναστησουν.
Εγω ενεκατσιασα την φασσα ηια τουτην ρην νοοτροπια κ την αηδία του κόσμου
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
savvis25
- Full Member
Πρώτα αξίζει να τους κρεμμάσεις χαρτόνια με σχόλια ειρωνικά, που να καταδεικνύουν ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανθρώπινης συμπεριφοράς... μετά ότι τους κάμεις εν χαλάλι...
- kypros
Ξερετε εαν Εχουν βγει επισημα οι ημερομηνιες εναρξης η ακομα;
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- canastas
- Full Member
παιδιά πάτε χαλαρά βάζετε την καρεκλούα σας ποιο κάτω κάθεστε εκει με τις σιταροπουλές σας και την μπυρούας σας, απολαμβάνεται το θέαμα μέχρι τις 10:00 όπου θα άρχισουν οι περισσοτεροι να φέυγουν και μέτα ξεκινάτε το κυνηγι σας.... 
THE BEST THERE IS
- kyriakos304
canastas έγραψε:παιδιά πάτε χαλαρά βάζετε την καρεκλούα σας ποιο κάτω κάθεστε εκει με τις σιταροπουλές σας και την μπυρούας σας, απολαμβάνεται το θέαμα μέχρι τις 10:00 όπου θα άρχισουν οι περισσοτεροι να φέυγουν και μέτα ξεκινάτε το κυνηγι σας....
Χμμμ.... Λαλείς...;

Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- spyrosspyrou851
Πολλούς που άκουσα το ίδιο πράγμα λαλούν, ο περισσότεροι "άσυλα φασσάριες" θα περιμένουν τους "τάχα φασσάριες" να φύγουν κατά τις 10:00 για να κάμουν το τζινίην τους μετά.kyriakos304 έγραψε:canastas έγραψε:παιδιά πάτε χαλαρά βάζετε την καρεκλούα σας ποιο κάτω κάθεστε εκει με τις σιταροπουλές σας και την μπυρούας σας, απολαμβάνεται το θέαμα μέχρι τις 10:00 όπου θα άρχισουν οι περισσοτεροι να φέυγουν και μέτα ξεκινάτε το κυνηγι σας....
Χμμμ.... Λαλείς...;
- canastas
- Full Member
kyriakos304 έγραψε:canastas έγραψε:παιδιά πάτε χαλαρά βάζετε την καρεκλούα σας ποιο κάτω κάθεστε εκει με τις σιταροπουλές σας και την μπυρούας σας, απολαμβάνεται το θέαμα μέχρι τις 10:00 όπου θα άρχισουν οι περισσοτεροι να φέυγουν και μέτα ξεκινάτε το κυνηγι σας....
Χμμμ.... Λαλείς...;
Yeap....
THE BEST THERE IS
-
RODOSTHENIS
- Full Member
Έσχει φάσσες ρε πεδιά???? Επίεςν κανένας καμιαν αναγνωρίση???? Εσχεί κανένα που θέλει να μας πάρει μαζεί του??????-