Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια
- Laurona
Re: Επαγγελματική αλληλοβοήθεια
NAI ρε φιλε εν και ειπα το για την δουλεια του και για την τεχνην του.........εν για την εξεταση που τον γιατρον που το ειπα
Γιατρε εν σε θωρω καλα :lol
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- AndreasDr
Εν έτυχε να γνωρίσω τον γιατρό, να κανονίσει ο Μαρίνος το φουρνί να κάμουμε καμιά συνάντηση στα εγκαίνιαLaurona έγραψε:NAI ρε φιλε εν και ειπα το για την δουλεια του και για την τεχνην του.........εν για την εξεταση που τον γιατρον που το ειπα
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Αγαπημένε μου πέρασα και το τελευταίο μάθημαLaurona έγραψε:Εσεναν εν σε φοουμε περνα σου
Θελω ομως πολλα να δω τον Γιατρον , τζιε τον αλλον τον κορμακλιν, τον Ανθιμον, να τριφκουν πασαμανα τζιε που μεναν οτι θελεις
Οχι επειδη ενθα τα καταφερουν,αλλα εννα χουν φασην μεγαλην.Ειδικα αμμα ενννα κουραστει ο Ανθιμος και εννα του πει ο γιατρος........να σε εξετασω?
Τωρα να μεν σου αφηκω τον μιτση ρε εσυ.
Σαν τον Αχερκωτη? Που του τον αφηκα εναν τεταρτο και οπου την πελλαραν εμαθε του την?
Φτάνει να βάλει τα καλά του ο Άνθιμος μου και τα κανονίζουμε
Πασαμάνα ; τι είναι αυτά ;
- AndreasDr
Όπως την λαβίδα-νυστέρι, αλλα σε πιο μεγάλο size
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Προχτές έχασα τον πούρο μου μέσα σε ένα ασθενή πάστην βιασύνη μου να κάνω την εξέταση... άσε χάλια μέρα ... κλαίω ακόμα τον πούρο μουAndreasDr έγραψε:Όπως την λαβίδα-νυστέρι, αλλα σε πιο μεγάλο size
- Anthimos
- Moderator
louisll έγραψε:Αγαπημένε μου πέρασα και το τελευταίο μάθημαLaurona έγραψε:Εσεναν εν σε φοουμε περνα σου
Θελω ομως πολλα να δω τον Γιατρον , τζιε τον αλλον τον κορμακλιν, τον Ανθιμον, να τριφκουν πασαμανα τζιε που μεναν οτι θελεις
Οχι επειδη ενθα τα καταφερουν,αλλα εννα χουν φασην μεγαλην.Ειδικα αμμα ενννα κουραστει ο Ανθιμος και εννα του πει ο γιατρος........να σε εξετασω?
Σαν τον Αχερκωτη? Που του τον αφηκα εναν τεταρτο και οπου την πελλαραν εμαθε του την?
Λουη μου που εν να κουραστω τζαι θα με εξετασεις θα σου δειξω εγω τι εν το .....πασαμανο!!!!!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
Re: Re: Επαγγελματική αλληλοβοήθεια
Τζαι τι το σιεπαρνομανικοAnthimos έγραψε:louisll έγραψε:Αγαπημένε μου πέρασα και το τελευταίο μάθημαLaurona έγραψε:Εσεναν εν σε φοουμε περνα σου
Λουη μου που εν να κουραστω τζαι θα με εξετασεις θα σου δειξω εγω τι εν το .....πασαμανο!!!!!!!!
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2
Si vis pacem, para bellum
έφυρες με άτιμε
το επόμενο ραντεβού θα το κάνω δωρεάν
το επόμενο ραντεβού θα το κάνω δωρεάν
Ττοφορε μου τι εν ο παπας...;;;;;Laurona έγραψε:Εσεναν εν σε φοουμε περνα σου
ΜΟΥΝΝΑΑΑΑΑ!!!!!!
-Τι εν ο παπας;;;;;
-ΜΟΥΥΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Εσασε σε καλα..π μιτσην κ που πελλον μαθαινεις την αληθκεια εγω τουτο ξερω....τουιν παρολιν εκλεισε το κουπονι...
Οσο για το φουρνιν...πιασε μεγαλο ρε Μαρινα ο Χρυσανθος εν σας ειδε πως τρωτε αμαν εν εχει κοσμο ξενο...εσυ κ ο Ανθιμος μονο να κατσετε εν τρωει αλλος διπλα..εφααμε με τον Ανθιμο οφτο π την Δευτερα ευτυχως εποσκιολιουσαν τον λιο κ προλαβα κ εφαα αλλιως ηταν να παει το σχιερι μ μαζι με το σινη...
- Nikos
Ρε μα αντρέπεσε τίποτε, κατηγοράς το κόσμο άδικα....?axerkwtis έγραψε:Ττοφορε μου τι εν ο παπας...;;;;;Laurona έγραψε:Εσεναν εν σε φοουμε περνα σου
ΜΟΥΝΝΑΑΑΑΑ!!!!!!
-Τι εν ο παπας;;;;;
-ΜΟΥΥΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Εσασε σε καλα..π μιτσην κ που πελλον μαθαινεις την αληθκεια εγω τουτο ξερω....τουιν παρολιν εκλεισε το κουπονι...
Οσο για το φουρνιν...πιασε μεγαλο ρε Μαρινα ο Χρυσανθος εν σας ειδε πως τρωτε αμαν εν εχει κοσμο ξενο...εσυ κ ο Ανθιμος μονο να κατσετε εν τρωει αλλος διπλα..εφααμε με τον Ανθιμο οφτο π την Δευτερα ευτυχως εποσκιολιουσαν τον λιο κ προλαβα κ εφαα αλλιως ηταν να παει το σχιερι μ μαζι με το σινη...
Τα δικά σου αφήνεις τα πόξω?Άφηκες κανενα να πιεί κανένα ποτό όξα εστράτζισες μόνος σου την μπουκάλα που το ποτό??