ΟΚ και από μένα! Άσε να δούμε αν θα έρθει και κάποιος άλλος και κανονίζουμε και τον τόπο.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!Pathfinder έγραψε:Μπορω αν θελετε και τις 27 παρασκευη βραδυ

ΟΚ και από μένα! Άσε να δούμε αν θα έρθει και κάποιος άλλος και κανονίζουμε και τον τόπο.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!Pathfinder έγραψε:Μπορω αν θελετε και τις 27 παρασκευη βραδυ

ΚΡΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ....ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ....ΚΟΠΙΑΣΕchris197 έγραψε:η συναντηση ειναι μονο για τους φασσαριες η και για αλλους ?

Αν ήταν μόνο για φασσάριες εγώ θα εμήνισκα σπίτι.chris197 έγραψε:η συναντηση ειναι μονο για τους φασσαριες η και για αλλους ?

ΚΑΛΟΟΟ....ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΑΒΕΡΝΑ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Αν ήταν μόνο για φασσάριες εγώ θα εμήνισκα σπίτι.chris197 έγραψε:η συναντηση ειναι μονο για τους φασσαριες η και για αλλους ?

E αφού φασσάρης εν είμαι, άμαν μιλάτε για φάσσες εγώ ακούω, εν έχω πολλά να πω.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΟΟΟ....ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΑΒΕΡΝΑ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Αν ήταν μόνο για φασσάριες εγώ θα εμήνισκα σπίτι.chris197 έγραψε:η συναντηση ειναι μονο για τους φασσαριες η και για αλλους ?

Eγώ θα πρότεινα στο Χρίστο αλλά νομίζω είναι καλύτερα να έβρουμε ένα τόπο στη μέση για ούλλους.
 Eγώ θα πρότεινα στο Χρίστο αλλά νομίζω είναι καλύτερα να έβρουμε ένα τόπο στη μέση για ούλλους.