LAGOS έγραψε:Πανίκο δεν έχουμε απολύτως τίποτε να χωρίσουμε ούτε με σένα ούτε με τον Κύπρο. Αντίθετα μας ενώνει ένα κοινό πάθος. Είτε κάποιος λέγετε λαγάρης, είτε περτικάρης, είτε φασσάρης, είτε τζηκλάρης.
Εκείνο που δεν δέχουμε όμως είναι κάποιοι να γενικεύουν τα πράματα. Δεν το δέχουμε κάποιος να υπονοεί οτι επειδή κυνηγώ αποκλειστικά λαγό σημαίνει είμαι μέσα σε εκείνους που ζήτησαν να απαγορευτεί το κυνήγι τζήκλας τον Νοέμβριο.
Απο την στιγμή που ο Κύπρος τροποποίησε το αρχικό του πόστ τότε θεωρώ το οτι έληξε το θέμα.
Φιλε λαγε το τροποποιησα απλα για να αλλαξω το λεκτικο και να ειμαι ξεκαθαρος. Η ουσια παραμενει η ιδια, εναντια δηλαδη σε αποφασεις που περνονται με βαση μονο τα συμφεροντα αυτων των λαγοπαρεων που κυνηγουν αντιαθλητικα και εξολοθρευτηκα για οποιοδηποτε θηραμα και αν ειναι αυτο.
Παντα το λεω, μπραβο και χιλια μπραβο στους λεβεντες λαγοκυνηγους που κυνηγουν λαγο σωστα και με σεβασμο προς το θηραμα και τους συναδελφους κυνηγους. Πιστευω οτι και εσυ ανικεις σε αυτη τη κατηγορια.
Εγω προβλημα.εχω με τους αλλους που κυνηγουν με 100 σκυλους, δεν σταματουν.μεχρι ν ξιλιψουν τα παντα...μιλω γιαυτους που γυρισαν οπλο εντιον μου για να.τους δοσο το λαγο που φερμαρε το ποιντερ μου και εγω επεξα με.τη. προφαση οτι τον λαγο τον ειχαν δει το πρωι και θα τον εβρισκαν οι ιχνηλατες τους....
Γιαυτους τους ιδιους που μια την αλλη πιανουν βερκολαγουδα στα εκπεδευτηκα, που πατουν επι τπωματων για το κρεας και δεν φτανουν ολα αυτα θελουν κι αλλα με απαγορευσεις αλλων θηραματων. Φυανει πια, δεν τους θελουμε...δεν ειναι κυνηγοι
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...