Μονο εισηγησεις ( διαφωνιες)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Μονο εισηγησεις ( διαφωνιες)

Δημοσίευση από πανικος »

Σωτηρη μου δεν ειναι πολεμος μεταξυ λααρηδων τζικλαριων ,ουτε πιος φταιει για την μειωση του θηραματος.το θεμα ειναι τι κανουμε για να αυξηθει το θυραμα και να διατηρηθει σταθερα .δεν γινεται να λεμε να κλειση τον νοεμβριο το κυνηγι τζικλασ δεν εχει νοημα ουτε βοηθα ουτε ενοχλει στο κυνηγι του ενδημικου.εσενα δεν σου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια με αυτη την εισηγηση :?: σε ολους αρεσει το κυνηγι λασγου αλλα οχι οπως ειν αι τωρα.
παλια δεν ψακωναν τες περιοχες που κυνηγουσαν δεν ειχαν αγελες απο σκυλια οι παρεες ουτε ασυρματους ουτε κυνηγουσαν ωσ το βραδυ καπαλι.απολαμβαναμε το κυνηγι σωτηρη εμεις 3-4 ατομα ενα περπατημα 3-4 ωρες 1-2 μπρακ-με ποιντερ και μεσημερι σπιτι για καφε ιστοριες και καρβουνα.
προς θεου δεν θα χωριστουμε σε παραταξεις.ορισμενοι ομως να καταλαβουν οτι ολοι οι κυνηγοι ειτε εχουν σκυλλο ειτε καττο ειναι ολοι το ιδιο :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

O καθε ενας εχει το δικαιομα να κυνηγα το θηραμα που τον γεμιζει περισσοτερο.Για τον τζικλαρη ειναι η αναμονη στο περασμα,το ''ποφισιμα'' που θα καμουν,οι ωραιες ''σιπεθκιες''!
Για το περτικαρη ειναι τζινη η φερμα που θα του καμη ο σκυλλος του τζε ας το χαση!
Για τον λααρη ειναι η ιχνιλασια,το κλαμα πανω στη μαλα'ι' τζαι το λαξιμο στο ξεφωλιασμα!
Το καθε κυνηγι για τον καθ'ενα ειναι ξεχωριστο για τους δικους του λογους και κανενα κυνηγι δεν ειναι υποδιεστερο απο το αλλο,και δεν γινεται να υποτημουμε το ιδιο μας το αθλημα!Πρεπει ολοι να υπερασπειζομαστε το καθε ειδος κυνηγιου για να το διαφυλαξουμε :!: :!: :!:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Πανίκο δεν έχουμε απολύτως τίποτε να χωρίσουμε ούτε με σένα ούτε με τον Κύπρο. Αντίθετα μας ενώνει ένα κοινό πάθος. Είτε κάποιος λέγετε λαγάρης, είτε περτικάρης, είτε φασσάρης, είτε τζηκλάρης.
Εκείνο που δεν δέχουμε όμως είναι κάποιοι να γενικεύουν τα πράματα. Δεν το δέχουμε κάποιος να υπονοεί οτι επειδή κυνηγώ αποκλειστικά λαγό σημαίνει είμαι μέσα σε εκείνους που ζήτησαν να απαγορευτεί το κυνήγι τζήκλας τον Νοέμβριο.
Απο την στιγμή που ο Κύπρος τροποποίησε το αρχικό του πόστ τότε θεωρώ το οτι έληξε το θέμα.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

LAGOS έγραψε:Πανίκο δεν έχουμε απολύτως τίποτε να χωρίσουμε ούτε με σένα ούτε με τον Κύπρο. Αντίθετα μας ενώνει ένα κοινό πάθος. Είτε κάποιος λέγετε λαγάρης, είτε περτικάρης, είτε φασσάρης, είτε τζηκλάρης.
Εκείνο που δεν δέχουμε όμως είναι κάποιοι να γενικεύουν τα πράματα. Δεν το δέχουμε κάποιος να υπονοεί οτι επειδή κυνηγώ αποκλειστικά λαγό σημαίνει είμαι μέσα σε εκείνους που ζήτησαν να απαγορευτεί το κυνήγι τζήκλας τον Νοέμβριο.
Απο την στιγμή που ο Κύπρος τροποποίησε το αρχικό του πόστ τότε θεωρώ το οτι έληξε το θέμα.
+100000000000000000000
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

πανικος έγραψε:ΡΕ ΛΑΑΡΗΔΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΙ ΕΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΟΥ .ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΕΣ ΛΑΟΠΑΡΕΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ?ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΕ ΤΖΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑς ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΟ.ΑΜΑΝ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ.ΑΠΛΑ Ο ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΔΑΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΓΚΟΦΚΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ ;)
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑ ;)
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

πανικος έγραψε:Σωτηρη μου δεν ειναι πολεμος μεταξυ λααρηδων τζικλαριων ,ουτε πιος φταιει για την μειωση του θηραματος.το θεμα ειναι τι κανουμε για να αυξηθει το θυραμα και να διατηρηθει σταθερα .δεν γινεται να λεμε να κλειση τον νοεμβριο το κυνηγι τζικλασ δεν εχει νοημα ουτε βοηθα ουτε ενοχλει στο κυνηγι του ενδημικου.εσενα δεν σου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια με αυτη την εισηγηση :?: σε ολους αρεσει το κυνηγι λασγου αλλα οχι οπως ειν αι τωρα.
παλια δεν ψακωναν τες περιοχες που κυνηγουσαν δεν ειχαν αγελες απο σκυλια οι παρεες ουτε ασυρματους ουτε κυνηγουσαν ωσ το βραδυ καπαλι.απολαμβαναμε το κυνηγι σωτηρη εμεις 3-4 ατομα ενα περπατημα 3-4 ωρες 1-2 μπρακ-με ποιντερ και μεσημερι σπιτι για καφε ιστοριες και καρβουνα.
προς θεου δεν θα χωριστουμε σε παραταξεις.ορισμενοι ομως να καταλαβουν οτι ολοι οι κυνηγοι ειτε εχουν σκυλλο ειτε καττο ειναι ολοι το ιδιο :)
ΤΟ ΠΟΣ ΚΥΝΗΓΑ ΚΑΠΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΙ ΦΙΛΕ πανικο.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

LAGOS έγραψε:Πανίκο δεν έχουμε απολύτως τίποτε να χωρίσουμε ούτε με σένα ούτε με τον Κύπρο. Αντίθετα μας ενώνει ένα κοινό πάθος. Είτε κάποιος λέγετε λαγάρης, είτε περτικάρης, είτε φασσάρης, είτε τζηκλάρης.
Φιλε λαγε το τροποποιησα απλα για να αλλαξω το λεκτικο και να ειμαι ξεκαθαρος. Η ουσια παραμενει η ιδια, εναντια δηλαδη σε αποφασεις που περνονται με βαση μονο τα συμφεροντα αυτων των λαγοπαρεων που κυνηγουν αντιαθλητικα και εξολοθρευτηκα για οποιοδηποτε θηραμα και αν ειναι αυτο.

Παντα το λεω, μπραβο και χιλια μπραβο στους λεβεντες λαγοκυνηγους που κυνηγουν λαγο σωστα και με σεβασμο προς το θηραμα και τους συναδελφους κυνηγους. Πιστευω οτι και εσυ ανικεις σε αυτη τη κατηγορια.

Εγω προβλημα.εχω με τους αλλους που κυνηγουν με 100 σκυλους, δεν σταματουν.μεχρι ν ξιλιψουν τα παντα...μιλω γιαυτους που γυρισαν οπλο εντιον μου για να.τους δοσο το λαγο που φερμαρε το ποιντερ μου και εγω επεξα με.τη. προφαση οτι τον λαγο τον ειχαν δει το πρωι και θα τον εβρισκαν οι ιχνηλατες τους....

Γιαυτους τους ιδιους που μια την αλλη πιανουν βερκολαγουδα στα εκπεδευτηκα, που πατουν επι τπωματων για το κρεας και δεν φτανουν ολα αυτα θελουν κι αλλα με απαγορευσεις αλλων θηραματων. Φυανει πια, δεν τους θελουμε...δεν ειναι κυνηγοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kypros την 08 Ιούλ 2013, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Αυτοί δυστυχώς δεν θα έπρεπε να έχουν καμία θέση στην κοινωνία και εμείς τους βγάζουμε και προέδρους κυνηγετικών συλλόγων. Προσωπικά εγω δεν έχω καμία ανάμιξη στα κυνηγετικά δρώμενα απο πλευράς Κ.Σ γιαυτό ακριβώς τον λόγο. Πρωταγωνιστές στους πιό πολλούς συλλόγους είναι λαθροθήρες, κρεατοσυλλέκτες και γενικά κόσμος που δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο άθλημα μας. Ίσως όμως εδώ να είναι και η δική μας ευθύνη. Που δεν τους εκτοπίζουμε (με καλό τρόπο πάντα) και να μπούν κάποια νέα παιδιά σε αυτές τις θέσεις.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Απλά ρε παιθκιά,όταν κάποιοι μαζεύονται για να αποφασίσουν για το καλό του κυνηγιού γενικά ,πρέπει να υπάρχει και λίγο σοβαρότητα σε αυτά που ζητάμε ,χωρίς συμφέροντα και πάνω απο όλα με απόψεις τεκμηριωμένες με επιχειρήματα.
Δέν βρέθηκε ένας χριστιανός με 3 δράμια περισσοτερο μυαλό να τους ρωτήσει απο πού κι ως που να στερήσουμε αυτήν την απόλαυση και δικαίωμα αυτού που θέλει να κάνει αυτού το είδος κυνηγιού ?
Το έβαλαν και πάνω-πάνω για να του δωθεί και η πρέπουσα σημασία ?
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

που πατουν επι τπωματων για το κρεας και δεν φτανουν ολα αυτα θελουν κι αλλα με απαγορευσεις αλλων θηραματων. Φυανει πια, δεν τους θελουμε...δεν ειναι κυνηγοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΙΟΣ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΙΧΝΙΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ!!!! ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ”