ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΙ.......ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΦΙΝΟΥ.........Γιατρός έγραψε:Πιστεύεις ότι η κλίκα των πλουσίων γυρεύει το θήραμα ;
Είναι όλα driven στο εξωτερικό και με αριθμούς όπως τις πούλες στο σκοπευτήριο
Πάντα έτσι γινόταν
Μονο εισηγησεις ( διαφωνιες)
-
- Full Member
Re: Μονο εισηγησεις ( διαφωνιες)
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
-
- Full Member
Εγω νομίζω να γίνει ενα μεγάλο τέλιασμενο σε καθε επαρχία και να επιτρέπεται μόνο εκεί η εκγύμνασης. Για να μεν σα πω με την άδεια που να φκαλουμε να μας δίουν μια φωτογραφία λαού κορνιζαρισμενη να την βάλουμε στο καθιστικό και να επωμιζουμε. Ρε Παιδκια εν σοβαρά πράματα τούτα? δηλαδή αν εχω ενα σκυλλο 7 μηνών και θελω να τον περνώ ενα γύρο το Σάββατο επειδη εν το περνω κυνήγι Έννα απαγορεύεται?
- Rai
- Full Member
Θέλω και εγώ να τον γνωρίσω αλλά περισσότερο να τον ακούσω και να μου το εξηγεί με επιχειρήματαπανικος έγραψε:χρυσανθε ακριβως τα πιο πανω λογια που ειπες ειναι που μερικοι δεν τα καταλαβουν.Laurona έγραψε:Εγω δεν λαμαβνω επιτειδες μερος στην συζητηση με εισηγησεις.
Αλλα ενα θα σας πω.
.....γιατι παντα ο νομοταγης κανει πισω......αλλα τελικα την τρωει που πι.....
Σας θυμιζω......αμα κατι χαθει.......με οσον κοπο και να αποκτηθηκε....παει.....δυσκολα το ξαναβρισκεις.
προσπαθουν να βγαλουν τα ματια μονοι τους ορισμενοι.ακου να απαγορευτη το κυνηγι της τζικλας τον νοεμβριο παραδειγμα.θελω να γνωρισω αυτον που εισηγηθηκε κατι τετοιο να μου το αναλυση αλλα να κρατω τζε μια βερκα

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- kypros
Το κυριοτερο που πρεπει να αλλαξει στο τοπο μας ( και ισχυει σε πολλυς τομεις ) ειναι οτι πρεπει να σταματησουν να εχουν την εξουσια ανικανα ατομα. Μονο ετσι θα σταματησουν να περνουν και λαθος αποφασεις.
Οτι και να κανεις εαν ο αλλος ειναι ανικανος για μια θεση δεν προκειτε ποτε να σταματησει να καμνει λαθος κινησεις....
Οτι και να κανεις εαν ο αλλος ειναι ανικανος για μια θεση δεν προκειτε ποτε να σταματησει να καμνει λαθος κινησεις....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- christy2000
- Full Member
Ρε παιθκεια,εκαταλαβεται οτι ανοιξαν δυο ποστ,ενα για να εισηγηθουμαι πως νομιζουμε οτι μπορουμε να κανουμε καλυτερο το αθλημα μας και ενα για να συζητεισουμε τις διαφορες εισηγησεις.Το ποστ των εισηγησεων ειναι δυο σελιδες και των διαφωνιων ΕΞΙ !!!!!!!!!!!!!
Σιγουρα θα εχει μετρα που δεν μας αρεσουν αλλα κρατατε την ουσια,που ειναι η διαφηλαξη του κυνηγιου!!!
Σιγουρα θα εχει μετρα που δεν μας αρεσουν αλλα κρατατε την ουσια,που ειναι η διαφηλαξη του κυνηγιου!!!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- sotiris!129
ουτε εγω εν θα εγραφα σε κανενα που τα 2 ποστ αλλα ατε εν να σου πω γιατι σε τουτο εν 6 και στο αλλο εν 2 !christy2000 έγραψε:Ρε παιθκεια,εκαταλαβεται οτι ανοιξαν δυο ποστ,ενα για να εισηγηθουμαι πως νομιζουμε οτι μπορουμε να κανουμε καλυτερο το αθλημα μας και ενα για να συζητεισουμε τις διαφορες εισηγησεις.Το ποστ των εισηγησεων ειναι δυο σελιδες και των διαφωνιων ΕΞΙ !!!!!!!!!!!!!
εγω να σου πω την αληθεια δεν εκατσα να διαβασω καν τες ειδηγησεις γιατι ειμαι σιουρος πως παλε εν μια απο τα ιδια ο καθενας λαλει τα δικα του, οι πουλαδες για το κυνηγι μπεκατσας που θελουν, οι λαγαδες να λαλουν οχι γιατι εν να παιζουν λαγους... κανενα κυνηγι αλεπους, να μεταφερτει το κυνηγι της ζικλας γιατι αρκουν ποιον να ερτουν, να αλαξη η νομοθεσια με τους σκυλους κτλ κτλ τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου που εβαρεθικα να τα διαβαζω μεσα στο φορουμ
οσο για τες διαφωνιες ... ακομα ποιο τραγικο , ο Κυπρεος διαφωνει για κατι που γνωριζει απο μιας εξαρχης πως δεν θα γινει απλα για να γινεται κουβεντα
το action ουλλο εν που να αρκεψουν να μαλωνουν θεμας σε λιο για κατι υποθετικο

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- christy2000
- Full Member
Καταλαβω τι εννοεις,ο καθενας μας τζι που τον πονει...............sotiris!129 έγραψε:ουτε εγω εν θα εγραφα σε κανενα που τα 2 ποστ αλλα ατε εν να σου πω γιατι σε τουτο εν 6 και στο αλλο εν 2 !christy2000 έγραψε:Ρε παιθκεια,εκαταλαβεται οτι ανοιξαν δυο ποστ,ενα για να εισηγηθουμαι πως νομιζουμε οτι μπορουμε να κανουμε καλυτερο το αθλημα μας και ενα για να συζητεισουμε τις διαφορες εισηγησεις.Το ποστ των εισηγησεων ειναι δυο σελιδες και των διαφωνιων ΕΞΙ !!!!!!!!!!!!!
εγω να σου πω την αληθεια δεν εκατσα να διαβασω καν τες ειδηγησεις γιατι ειμαι σιουρος πως παλε εν μια απο τα ιδια ο καθενας λαλει τα δικα του, οι πουλαδες για το κυνηγι μπεκατσας που θελουν, οι λαγαδες να λαλουν οχι γιατι εν να παιζουν λαγους... κανενα κυνηγι αλεπους, να μεταφερτει το κυνηγι της ζικλας γιατι αρκουν ποιον να ερτουν, να αλαξη η νομοθεσια με τους σκυλους κτλ κτλ τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου που εβαρεθικα να τα διαβαζω μεσα στο φορουμ
οσο για τες διαφωνιες ... ακομα ποιο τραγικο , ο Κυπρεος διαφωνει για κατι που γνωριζει απο μιας εξαρχης πως δεν θα γινει απλα για να γινεται κουβεντα
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αναφορικά με το κυνήγι της τσίκλα θέλω να πώ την άποψη μου. Σίγουρα η απαγόρευση τον Νοέμβριο δέν είναι σωστό επιχείρημα αλλά θα έλεγα ότι έπρεπε να μπεί ένα κότα . Στην Ελλάδα που έχουν και περισσότερη γή και περισσότερα πουλιά και ποιό λίγους κυνηγούς σε σχέση με την έκταση το κότα είναι στα 20 πουλιά.
Φυσικά πρώτα πρέπει να καταπολεμηθούν τα δίκτυα και τα μηχανάκια
Η επικράτεια κατά την άποψη μου είναι λάθος, Περιοχές όπου για τσίκλες δεν έχουν ε διαφέρον είναι ανοιχτές και αυτό κάνει ποιο δύσκολο το έργο της υπηρεσίας για αστυνόμευση και ορισμένοι εξορμούν κανονικά για λαγούς και περδίκια
Φυσικά πρώτα πρέπει να καταπολεμηθούν τα δίκτυα και τα μηχανάκια
Η επικράτεια κατά την άποψη μου είναι λάθος, Περιοχές όπου για τσίκλες δεν έχουν ε διαφέρον είναι ανοιχτές και αυτό κάνει ποιο δύσκολο το έργο της υπηρεσίας για αστυνόμευση και ορισμένοι εξορμούν κανονικά για λαγούς και περδίκια
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Rai
- Full Member
Σώτο ξεκαθάρισε την θέση σου άν το όνομα Παντελής που αναφέρεις έχει να κάνει με τον κ.Παντελή Χατζηγέρου και άσε τα υπονοούμενα στην πάντα.sotiris!129 έγραψε:ουτε εγω εν θα εγραφα σε κανενα που τα 2 ποστ αλλα ατε εν να σου πω γιατι σε τουτο εν 6 και στο αλλο εν 2 !christy2000 έγραψε:Ρε παιθκεια,εκαταλαβεται οτι ανοιξαν δυο ποστ,ενα για να εισηγηθουμαι πως νομιζουμε οτι μπορουμε να κανουμε καλυτερο το αθλημα μας και ενα για να συζητεισουμε τις διαφορες εισηγησεις.Το ποστ των εισηγησεων ειναι δυο σελιδες και των διαφωνιων ΕΞΙ !!!!!!!!!!!!!
Ο άνθρωπος δέν ασχολείται μαζί μας και μήν τον βάλετε στο στόμα σας.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- giorgos80
Φιλε Αριστε οταν η κυνηγετικη ομοσπονδια αποφασισειadmin έγραψε:11.στο να γραφουμε δαμεσα τες γνωμες μασ τζε να νομιζουμε οτι βαλλει μασ κανενας αφτιν
Ο φίλος ο TSIKLOKTONOS έγραψε σας ένα πράγμα στο άλλο πόστ αλλά δέν του δώσατε σημασία , λοιπόν πρίν απο λίγο τυπώσαμε όλες τις μέχρι τώρα εισηγήσεις και τις παραδώσάμε επίσημα σε άτομα της Κυπριακή Ομοσπονδίας Κυνηγίου τα οποία πήραν την πρωτοβουλία να χτίσουν μια νέα πολιτική και να προωθήσουν ένα νέο σχέδιο δράσης.
Μάλιστα φέτος αυτά τα άτομα κατάφεραν
1)Να πιέσουν για να απαγορεύεται η άσκηση σκύλων κατά τις καθημερινές πρίν το κυνήγι ( Δευτέρα τρίτη- Πέμπτη Παρασκευή -Σάββατο)
2)Να απαγορεύεται η άσκηση σκύλων σε περιοχές όπου υπάρχει κυνήγι πέραν του ενδημικού (απο πέρσι)τσίκλα-φάσσα
3)είναι κοντά στο να περάσει η διαχείρηση αλεπούς στα χέρια της υπηρεσίας θήρας
4)Πέρσι προσέλαβαν απο μόνοι τους υπηρεσίες για φύλαξη απαγορευμένων και συνελήφθηκαν άτομα που παρανομούσαν
και αρκετά άλλα πράγματα που δουλεύουν συνεχώς, είανι τα ίδια άτομα που οργάνωσαν ακι την ανοιχτή συζήτηση προψές. Σας το είπα δουλειά γίνετε σηκώστε τα μανίτσια πάνω αν θέλετε να δούμε χαϊρι και φίλε george80 δέν χρειάζεται κανένας να μας παραμυθιάσει ή να μας παρασύρει για τις ιδέες μας στο κυνήγι τα ζούμε τα βλέπουμε τα βιώνουμε 24/24 7/7 365/365
Σύντομα θα σας δημοσιεύσουμε όλες τις εισηγήσεις που αφού μελετηθούν θα τοποθετηθούν ενώπιο της Παγκύπριας για συζήτηση και ιοθέτηση των όσων είναι εφαρμόσινων
1)να καταπολεμησει τη λαθροθηρια με τροπο τετοιο ωστε οι λαθροθηρες να μην μπαινουν καν στον κοπο να σκεφτονται να λαθροθηρησουν(ποινες φυλακισης)
2)να καταπολεμησει τη ποντικα
3)να καταπολεμησει τα κορακοειδη με ορθοδοξο τροπο χορηγωντας τους συλλογους τουλαχιστον με δυο παγιδες τον καθενα
4)οτι πρεπει να παρει στα χερια της τη διαχειριση του πληθυσμου της αλεπους
Και δεν εχουε αποτελεσμα στην ανακαμψη των πληθυσμων των θηραματων τοτε να ερτει και να μου κοψει κι εμενα εξορμησεις
Πως γινεται να θελουν να τους παρω στα σοβαρα οταν κανουν τηλεφωνικες ερευνες για τα αποτελεσματα και καταπολεμουν τα κορακοειδη με το σιεπεττο.οσο καλο και αν ειναι το επιστημονικο προσωπικο οταν αυτο λειτουργει οπως θελουν οι προισταμενοι τοτε δεν εχουμε τα αναμενομενα αποτελεσματα.
Εγω προτεινω να κανεις ενα πολλ εδω στο φορουμ.
Να ζητας απο τα μελη ποιο ηταν το βασικο κυνηγι τους και τι κτυπησαν γενικα.επειδη το δειγμα θα ειναι μεγαλυτερο και σιγουρα θα ειναι απο ολες τις επαρχιες θεωρω θα ειναι πιο αντιπροσωπευτικο
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη