Φανέλες HUNT AND SHOOT
- Vasils-TOZ34E
- Full Member
Re: Φανέλες HUNT AND SHOOT
Life is simple....
Eat, Sleep, Hunt....
Eat, Sleep, Hunt....
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αγαπώ και προστατεύω την φύση
Σέβομαι το θήραμα και τους νόμους
Φροντίζω και λατρεύω τα σκυλιά μου
είμαι απλά ένας σωστός κυνηγός..........Εσύ;;;
Σέβομαι το θήραμα και τους νόμους
Φροντίζω και λατρεύω τα σκυλιά μου
είμαι απλά ένας σωστός κυνηγός..........Εσύ;;;
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
εγω νομιζω την ιδεα του μαρινου
-
- Full Member
ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΧΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ. Π.Χ HUNT AND SHOOT 2012 SEASON . ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΛΙΑ ΛΟΓΙΑ. Π.Χ.
ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ . ΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΛΑΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΩΤΟ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΤΕΡΩΤΟ ΕΝΑΣ ΠΕΡΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΟΣ.

ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ . ΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΛΑΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΩΤΟ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΤΕΡΩΤΟ ΕΝΑΣ ΠΕΡΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΟΣ.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΧΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ. Π.Χ HUNT AND SHOOT 2012 SEASON . ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΛΙΑ ΛΟΓΙΑ. Π.Χ.
ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ

ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
- Επικοινωνία:
¨ΚΥΝHΓΟΣ...ΠΡΟΣΤΑΤHΣ ΤHΣ ΦΥΣHΣ¨
¨ΚΥΝHΓΟΣ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ¨
¨ΚΥΝHΓΟΣ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ¨
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Δέν μπορούν αν γίνουν πολλά σχέδια ένα μου αρέσει η ιδέα για το 2012 και τοπ σλοκαν σου της φύσης είμαι αδελφός πάντα θα είμαι κυνηγός
Επίσης μου αρέσει το σλόγκαν
Οι κυνηγοί δεν γίνονται - γεννιούνται
Προσέχουμε...για να έχουμε
- 'petros'
HUNT & SHOOT
Fair Hunting Share the Pride
Fair Hunting Share the Pride
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
-
- Full Member
H ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΩΡΑΙΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ. ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ.admin έγραψε:Δέν μπορούν αν γίνουν πολλά σχέδια ένα μου αρέσει η ιδέα για το 2012 και τοπ σλοκαν σου της φύσης είμαι αδελφός πάντα θα είμαι κυνηγός
-
- Full Member
κυνηγος δεν είναι μονο αυτοσ που κρατα ενα οπλο αλλα αυτοσ που σεβεται τη φυση, το θηραμα και τουσ συναδελφους του!