Και δεν έχει άδικο διότι δεν πρόσβαλε κανένα εδωμέσα σωστά ;;;

ΣΩΣΤΟΣ.......KINIGOSS έγραψε:ρε παιδια εγω απορω γιατι θιγονται οριμσμενοι
τα παιδια πιο πανω εν το καλο του κυνηγιου που θελουν και λενε να σταματισουν τα ακρεα πραγματα που γινοντε
μια χαρα ειναι και οι ιχνιλατες!! μια χαρα και οι φερμας!! μια χαρα και αυτοι που δεν εχουν σκυλλο δικαιομα του καθε ενα να κανει οτι θελει και οτι μπορει νομιμα ομως.
το θεμα ειναι νομιμα.οχι να παιζει 10 περτικους γιρο που κλουβες η με καταδιωξη με το αυτοκινητο και να λαλει εν περτικαρης,να παιζει τζικλες με τον μιχανουι και να λαλει εν τζικλαρης να παιζει λαους με τον προβολεα η η μοδα που εν 20 ατομα και 30 σκιλια και ξιζουν κυριολεκτικα τα βουνα ψατζεφκουν και αναμεταξι τους δερνουν και φοβιζουν κοσμο και η ενια τους εν τα τελικα αποτελεσματα της σεζον για να πιαει κυπελλο.
οταν ο αλλος ειναι κυνηγος νομιμος και τσιακκος τοτε μπραβο του και δικαιουτε να κανει οτι του αρεσει!!
ΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΤΣΙΑΚΚΟΣ ΡΕ!!!! +90000000000000000BLUE DE GASCOGNE έγραψε:φιλε κυπρο δεν εχω μιλησει για σενα εκαταλαβα τι ειπες πριν πολλα σωστα..
μιλω για αλλουσ οι οποιοι δεν ξερουν καν τι ειναι ιχνηλατησ( που αυτοι ειναι μεγαλο ποσοστο) και ανοιουν το στομα τουσ και οπου την εξυπναδα λαλουν την.οταν δουν μια ομαδα ιχνηλατες καθαροαιμουσ με 4-5 σκυλια να κυνηγουν σωστα τραβουν τα μαλια τους και σιωπουν!
Τοτε αυτο που καμνουν φιλε ειναι λαθος τους. Το κυνηγι με ιχνηλατη ειναι σαφεστατα δυσκολοτερο απο οτι το κ6νηγι με σκυλο φερμας η με σκυλο ξεσηκοματος. Και μπραβο σε οσους τα καταφερνουν και το καμνουν σωστα. Δεν εχει πιο μεγαλη ικανοποιηση απο το να σου βρουν οι ιχνηλατες σου ενα λαγο που ξετυλιξαν απο μακρια και να τον πιασεις. και πραγματι εγω θαυμαζω ολους αυτους που κυνηγουν ετσι και βρισκουν.τους λαγους που εμειςς οι πουλλαδες αφηνουμε πισω στα εκατοσταρια που καμνουμε πισω που τα περδικια.BLUE DE GASCOGNE έγραψε:φιλε κυπρο δεν εχω μιλησει για σενα εκαταλαβα τι ειπες πριν πολλα σωστα..
μιλω για αλλουσ οι οποιοι δεν ξερουν καν τι ειναι ιχνηλατησ( που αυτοι ειναι μεγαλο ποσοστο) και ανοιουν το στομα τουσ και οπου την εξυπναδα λαλουν την.οταν δουν μια ομαδα ιχνηλατες καθαροαιμουσ με 4-5 σκυλια να κυνηγουν σωστα τραβουν τα μαλια τους και σιωπουν!
ωραιος.kypros έγραψε:Τοτε αυτο που καμνουν φιλε ειναι λαθος τους. Το κυνηγι με ιχνηλατη ειναι σαφεστατα δυσκολοτερο απο οτι το κ6νηγι με σκυλο φερμας η με σκυλο ξεσηκοματος. Και μπραβο σε οσους τα καταφερνουν και το καμνουν σωστα. Δεν εχει πιο μεγαλη ικανοποιηση απο το να σου βρουν οι ιχνηλατες σου ενα λαγο που ξετυλιξαν απο μακρια και να τον πιασεις. και πραγματι εγω θαυμαζω ολους αυτους που κυνηγουν ετσι και βρισκουν.τους λαγους που εμειςς οι πουλλαδες αφηνουμε πισω στα εκατοσταρια που καμνουμε πισω που τα περδικια.BLUE DE GASCOGNE έγραψε:φιλε κυπρο δεν εχω μιλησει για σενα εκαταλαβα τι ειπες πριν πολλα σωστα..
Ετσι φιλε ναι, αυτο ειναι κυνξγι ιχνηλατη με παραδοση και ποιοτητα...τα αλλα ομως με.τις κοντρες τα τσιλιματα στα εκπεδευτικα, τα δηλητηρια, τους πινακες με τα σκορ στα καφενια, τα διπλοκαμνινα που μπλοκαρουν.δρομους, τι παρεες που αν βρεθεις στο δρομο τους μπορει και να σε παιξουν για ενα λαγο κτλ... δυστυχως αυτοι οι κυριοι αυτοαποκαλουνται κυνηγοι λαγων...εξου και ο αναβρασμος που υπαρχει εναντιων των ιχνηλατων. Καταφεραν αυτοι οι κυριοι να παρουν και το σωστο λαγοκυνηγο στο λαιμο τους. ειναι λοιπον και δικη σας ευθυνη, των σωστων κυνηγων λαγου να εναντιωθειται στα κακος εχοντα για να αποκοψουμε αυτα τα καρκινοματα που θελουν να αποκαλουνται κυνηγοι λαγων και ναβπρστατευσουμε το θηραμα αυτο αλλα και το κυνηγι γενικα το οποιο εξισου επιρεαζουν