Σίγουρα είναι πιο ευαίσθητες σαν φύλο για να σκοτώνουν, αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Επίσης για κυνήγια σε στάμα π.χ. τζήκλας δεν νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερες φυσικές ικανότητες. Οπότε τι νομίζετε ότι είναι? Ξέρω - ένα που τα ωραία του κυνηγιού εν ότι ησυχάζουμε που τις γυναίκες....
Κυνήγι και Γυναίκα
-
justDOit
- Full Member
Κυνήγι και Γυναίκα
Παίδες καλησπέρα. Πάντα διερωτώμουν γιατί δεν συνάντησα ούτε και μια γυναίκα όσες φορές πήγα κυνήγι. Νομίζετε έχει να κάνει με το ότι δεν έχουν τις φυσικές ικανότητες και αντοχές για να το κάνουν ή είναι επειδή θεωρείται ταμπού? Σε μερικά βιντεάκια στο youtube είδα γυναίκες σε άλλες χώρες να κυνηγούν.
Σίγουρα είναι πιο ευαίσθητες σαν φύλο για να σκοτώνουν, αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Επίσης για κυνήγια σε στάμα π.χ. τζήκλας δεν νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερες φυσικές ικανότητες. Οπότε τι νομίζετε ότι είναι? Ξέρω - ένα που τα ωραία του κυνηγιού εν ότι ησυχάζουμε που τις γυναίκες....
Πως ενα αντιδρούσατε αν βλέπατε γυναίκα κυνηγό?
-
Omonoia99
- Full Member
Re: Κυνήγι και Γυναίκα
Ηταν να αντιδρασουμε πιστευκο το ιδιο..γιατι εν τζαι εκεινη ανθρωπος!Ισα δικαιωματα 
- marinos.a
- Site Admin
εγω είδα μια γυναικά με τον αντρα της και την κόρη τους και το γιο τους με τρία 12αρια και ένα φλοπερτ για τη μητσια... έπαθα τη πλάκα μου
Si vis pacem, para bellum
-
Marinos
- Full Member
ρε φιλε έχτος που ότι δεν στέκει καθόλου τούτο που είπες, πρόσεχε να μεν το διαβάσει καμια γενεκα (η μεν το πεις και παρακάτω) γιατί έννα ακούσεις κάμποσα για ρατσισμό και ποτουταjustDOit έγραψε:Νομίζετε έχει να κάνει με το ότι δεν έχουν τις φυσικές ικανότητες και αντοχές για να το κάνουν
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- 'petros'
φιλοι μου πριν 7-8 χρονια εμενα μου ετυχε να να βρεθω με μια γυναικα στο βουνο πανω απο το κεντρο τα φαναρια της μαρουλλους ηταν ξανθη γυρω στα 35-40 τοτε.Το τοπ εγω παπαγαλος μεχρι στιγμης και η κυνηγος 4 περδικους κρεμασμενους στη ζωνη της.Ερωτευτικατην ηθελα τζαι η γυναικα μου να ηταν ετσι

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- APOLLON_1
ΕΓΩ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΟ 2 ΓΥΝΕΚΕΣ ΤΙΝ 1 ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΔΑ ΣΤΙΝ ΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΝ ΑΛΛΙ ΠΡΗΝ 4-5ΧΡΟΝΙΑ Ι ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΙΣ ΚΑΙ Ι ΑΛΛΗ ΜΟΝΗ ΤΙΣ.
EPANIEL POWER
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Εγώ έτυχε μια φορά να δώ σε ένα τόπο δύο κυνηγούς με δύο γυναίκες αλλά δέν κυνηγούσαν και νομίζω δέν ήταν οι γυνάικες τους 
Προσέχουμε...για να έχουμε
- 'petros'
τζε τουτο κυνηγι ηταν παλε που εκαμναν.admin έγραψε:Εγώ έτυχε μια φορά να δώ σε ένα τόπο δύο κυνηγούς με δύο γυναίκες αλλά δέν κυνηγούσαν και νομίζω δέν ήταν οι γυνάικες τους
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Phinix
εγώ συνάντησα 3-4 φορές
είναι αρκετά σοκαριστικο στην αρχή αλλά μετά εντάξει
είναι αρκετά σοκαριστικο στην αρχή αλλά μετά εντάξει
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- Anthimos
- Moderator
εχει μια ξανθη μες τουντο βιντεο που παιζει ελαφκια του φτερου εν τζαιν τουτη που ηταν στη μαρουλλου ρε Πετρο μου εννεν
http://youtu.be/eDO9Fgva8Oo
http://youtu.be/eDO9Fgva8Oo
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!