Αναζητείται γεροδεμένος/η και ευλύγιστος/η
-
Γιατρός
Αναζητείται γεροδεμένος/η και ευλύγιστος/η
άντρας ή γυναίκα για κυνήγι κουνουπιών(βουβά) μέσα σε διαμέρισμα μέχρι στις πρωινές ώρες

- giorgos80
Re: Αναζητείται γεροδεμένος/η και ευλύγιστος/η
Ρε κουμπαρε βαλε καμια σιτα πανω στες συρωμενες να σωθεις

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- πανικος
ρε λουη τελικα εισαι ψυχικα διαταραγμενος η γιατρος
ακου να θελει γεροδεμενο και ευλιγιστο η θυληκο η αρσενικο η μαυρο η ασπρο ταχα για τα βουβα

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
Γιατρός
τον μαύρο που τον είδες εσύ ;πανικος έγραψε:ρε λουη τελικα εισαι ψυχικα διαταραγμενος η γιατροςακου να θελει γεροδεμενο και ευλιγιστο η θυληκο η αρσενικο η μαυρο η ασπρο ταχα για τα βουβα
![]()
![]()
ασ σοβαρεφτούμαι λήγο εδωμέσα
Για τον τομέα της ιατρικής περνάς από πολλά στάδια
-
Γιατρός
Έβαλαgiorgos80 έγραψε:Ρε κουμπαρε βαλε καμια σιτα πανω στες συρωμενες να σωθεις![]()
είμαι ένας μαγνήτης κουνουπιών
από σήμερα θα είμαι όλη μέρα με το εφαρμοστό ολόσωμό κορμάκι δεν πάει άλλο
http://www.superfansuits.com/
- πανικος
ετσι ΡΟΖ αγγελια που εβαλες εφανταστηκα τζε τον μαυρο και την ασπρη και τον ασπρο να (εξοντωνουν σκνιπες )μεχρι το πρωι.Νομιζεις το μυαλο το δικο σου μονο εχει πλατινες κολλημενεςlouisll έγραψε:τον μαύρο που τον είδες εσύ ;πανικος έγραψε:ρε λουη τελικα εισαι ψυχικα διαταραγμενος η γιατροςακου να θελει γεροδεμενο και ευλιγιστο η θυληκο η αρσενικο η μαυρο η ασπρο ταχα για τα βουβα
![]()
![]()
![]()
Για τον τομέα της ιατρικής περνάς από πολλά στάδια
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- virtualgreek
- Moderator
Θα φορέσεις το μπουρκίνι σου ?louisll έγραψε:Έβαλαgiorgos80 έγραψε:Ρε κουμπαρε βαλε καμια σιτα πανω στες συρωμενες να σωθεις![]()
είμαι ένας μαγνήτης κουνουπιώνσάννα με βουρούν πουπίσω όπου πάω ...
από σήμερα θα είμαι όλη μέρα με το εφαρμοστό ολόσωμό μαγιό μου δεν πάει άλλο![]()
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
Γιατρός
βάλλεις μου ιδέεςπανικος έγραψε:ετσι ΡΟΖ αγγελια που εβαλες εφανταστηκα τζε τον μαυρο και την ασπρη και τον ασπρο να (εξοντωνουν σκνιπες )μεχρι το πρωι.Νομιζεις το μυαλο το δικο σου μονο εχει πλατινες κολλημενεςlouisll έγραψε:τον μαύρο που τον είδες εσύ ;πανικος έγραψε:ρε λουη τελικα εισαι ψυχικα διαταραγμενος η γιατροςακου να θελει γεροδεμενο και ευλιγιστο η θυληκο η αρσενικο η μαυρο η ασπρο ταχα για τα βουβα
![]()
![]()
![]()
Για τον τομέα της ιατρικής περνάς από πολλά στάδια![]()
![]()
άμαν βουρώ να μεν με πιάσει ο μαύρος εν νομίζω να προλάβει κουνούπι να κάτσει πάνω μου
-
istriano ®
Το ατυχημα που επαθε φετος στην πρωτη εξορμιση, πρεπει να του αφησε α'ι'πη

- Anthimos
- Moderator
Λουη καμε μια παγιδα Λαρσεν ρε φιλε να πνασεις!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!