Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια
Re: Επαγγελματική αλληλοβοήθεια
Την συγκεκριμενη νυχτα ειμουν φρονιμος μιαν η 2 Μπυρες ηπια γιατι την επομενη ειχε ηλιοθεραπεια στα βουνα..φασσες κ τρυωνουθκια..κακολοας με ομως..πινω εγω τοοοσοοο ποτο?εχεις κατι chivas εσυ π εχω αδυναμια ποτε εν να τες καθαρισω..????
Βy the way αμαν πινω κουτσιω καλα φετος πρωτη Κυριακη θαμαι στρακωτο κ πιντωμενος...
Βy the way αμαν πινω κουτσιω καλα φετος πρωτη Κυριακη θαμαι στρακωτο κ πιντωμενος...
-
ΑΝΘΙΜΕ ΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΕΣ ΤΟ ΚΥΚΛΟ.Anthimos έγραψε:louisll έγραψε:Αγαπημένε μου πέρασα και το τελευταίο μάθημαLaurona έγραψε:Εσεναν εν σε φοουμε περνα σου
Θελω ομως πολλα να δω τον Γιατρον , τζιε τον αλλον τον κορμακλιν, τον Ανθιμον, να τριφκουν πασαμανα τζιε που μεναν οτι θελεις
Οχι επειδη ενθα τα καταφερουν,αλλα εννα χουν φασην μεγαλην.Ειδικα αμμα ενννα κουραστει ο Ανθιμος και εννα του πει ο γιατρος........να σε εξετασω?
Τωρα να μεν σου αφηκω τον μιτση ρε εσυ.
Σαν τον Αχερκωτη? Που του τον αφηκα εναν τεταρτο και οπου την πελλαραν εμαθε του την?
Φτάνει να βάλει τα καλά του ο Άνθιμος μου και τα κανονίζουμε
Πασαμάνα ; τι είναι αυτά ;
Λουη μου που εν να κουραστω τζαι θα με εξετασεις θα σου δειξω εγω τι εν το .....πασαμανο!!!!!!!!
Παιδια παρεκτρεπεστε. Ακου πασαμανα,σιεπαρνομανικα και στελιφκια του κοσπου!!!!!. "Προς Θεου μας βλεπουν" Οπως ειπε καποτε καποιος μεγαλοπαπαρας!!!!!
Μαρινο που εννα πυρωσης το φουρνι φωναξε μου να σου δειξω πως το ανοιουν και πως βγαζουν τα σινια εξω. Εν επικινδυνο. Μεν το δοκιμασεις μονος σου
Μαρινο που εννα πυρωσης το φουρνι φωναξε μου να σου δειξω πως το ανοιουν και πως βγαζουν τα σινια εξω. Εν επικινδυνο. Μεν το δοκιμασεις μονος σου
- Laurona
Re nikoli, makria to moro pou lloou tou.Nikos έγραψε:Ρε μα αντρέπεσε τίποτε, κατηγοράς το κόσμο άδικα....?axerkwtis έγραψε:Ττοφορε μου τι εν ο παπας...;;;;;Laurona έγραψε:Εσεναν εν σε φοουμε περνα σου
Θελω ομως πολλα να δω τον Γιατρον , τζιε τον αλλον τον κορμακλιν, τον Ανθιμον, να τριφκουν πασαμανα τζιε που μεναν οτι θελεις
Οχι επειδη ενθα τα καταφερουν,αλλα εννα χουν φασην μεγαλην.Ειδικα αμμα ενννα κουραστει ο Ανθιμος και εννα του πει ο γιατρος........να σε εξετασω?
Τωρα να μεν σου αφηκω τον μιτση ρε εσυ.
Σαν τον Αχερκωτη? Που του τον αφηκα εναν τεταρτο και οπου την πελλαραν εμαθε του την?
ΜΟΥΝΝΑΑΑΑΑ!!!!!!
-Τι εν ο παπας;;;;;
-ΜΟΥΥΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Εσασε σε καλα..π μιτσην κ που πελλον μαθαινεις την αληθκεια εγω τουτο ξερω....τουιν παρολιν εκλεισε το κουπονι...
Οσο για το φουρνιν...πιασε μεγαλο ρε Μαρινα ο Χρυσανθος εν σας ειδε πως τρωτε αμαν εν εχει κοσμο ξενο...εσυ κ ο Ανθιμος μονο να κατσετε εν τρωει αλλος διπλα..εφααμε με τον Ανθιμο οφτο π την Δευτερα ευτυχως εποσκιολιουσαν τον λιο κ προλαβα κ εφαα αλλιως ηταν να παει το σχιερι μ μαζι με το σινη...
Τα δικά σου αφήνεις τα πόξω?Άφηκες κανενα να πιεί κανένα ποτό όξα εστράτζισες μόνος σου την μπουκάλα που το ποτό??
Einai teleia gadaros.
Afikan ton me ton mitsin ena tetarto kai os pou na pao, emathen na laei oti o papas tou einai maimouna.
Etsi na tou kaplatiso thkio vizinopatsous tou pastoregga na diei to feggari mesomerkatika.
Essasa ton kala omos epi topou, men agxonese.
Skotonese na tous matheis seira, kai 15 lepta me touton ton tzieggeno, efkalen mas kai glossa o mitsis.
Tststs.......makria lalo sou makria:)
apo kinito.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- APOLLON_1
ψάχνω λάστιχα 30x9.50 15 100% χώμα ως 500euro κάποιος να βοηθήσει ψάχνω κύριος maxxis αλλα δυστυχώς πρέπει να έλειψαν από το παζάρι έτσι παο για αλλα έχουμε κανένα "λαστιχαρι" εδώ?
EPANIEL POWER
Έχει κανένα ταξιτζή δαμέσα ;
Θέλω μια κούρσα για κάποιον Πάφο μάλλον Κυριακή αργά απόγευμα και μόλις άκουσα τιμές εφοήθηκα
Θέλω μια κούρσα για κάποιον Πάφο μάλλον Κυριακή αργά απόγευμα και μόλις άκουσα τιμές εφοήθηκα
- Nikos
Μα ποιος εν φρόνιμος ρε μα εσύ!!!??? Μόνο αμαν τζιμάσε!!!axerkwtis έγραψε:Την συγκεκριμενη νυχτα ειμουν φρονιμος μιαν η 2 Μπυρες ηπια γιατι την επομενη ειχε ηλιοθεραπεια στα βουνα..φασσες κ τρυωνουθκια..κακολοας με ομως..πινω εγω τοοοσοοο ποτο?εχεις κατι chivas εσυ π εχω αδυναμια ποτε εν να τες καθαρισω..????
Α φίλε μου αν θέλεις chivas εννα πρέπει να έρτεις Πάφο !!Κόπιασε όποτε θέλεις.....
Ε καλό κάτι καλοί καλοί, αθκιασεροί αρκέψαν που τα τωρά τις αναγνωρίσεις!!!
Ε Χρύσανθε ακούεις !!! Εννα πάει πίντα και στρακώτο!! Να σταθείς όσο πιο μακρυά του γίνετε!!!
- Nikos
[/quote][/quote]Laurona έγραψε: Re nikoli, makria to moro pou lloou tou.
Einai teleia gadaros.
Afikan ton me ton mitsin ena tetarto kai os pou na pao, emathen na laei oti o papas tou einai maimouna.
Etsi na tou kaplatiso thkio vizinopatsous tou pastoregga na diei to feggari mesomerkatika.
Essasa ton kala omos epi topou, men agxonese.
Skotonese na tous matheis seira, kai 15 lepta me touton ton tzieggeno, efkalen mas kai glossa o mitsis.
Tststs.......makria lalo sou makria:)
apo kinito.
Ρε το λέσσιη!!
Τζιέ θέλει να έρτει να πιεί και chivas!! ;Αφηστον να έρτει και σάζω σου τον....!!Κόπιασε κι εσύ φίλε, να πυρώσουμε και το φουρνίν!! αλλά οι να βάλεις τον Μ μες το ίδιο αυτοκινητο με το μωρό!!
- marinos.a
- Site Admin
Εν για γουρούνα φιλε?APOLLON_1 έγραψε:ψάχνω λάστιχα 30x9.50 15 100% χώμα ως 500euro κάποιος να βοηθήσει ψάχνω κύριος maxxis αλλα δυστυχώς πρέπει να έλειψαν από το παζάρι έτσι παο για αλλα έχουμε κανένα "λαστιχαρι" εδώ?
Si vis pacem, para bellum
- LAGOS
- Full Member
30 χ 9.50 15ρια για γουρούνα? Εν νομίζω φίλε Μαρίνο. Μάλλον για διπλοκάμπινο.marinos.a έγραψε:Εν για γουρούνα φιλε?APOLLON_1 έγραψε:ψάχνω λάστιχα 30x9.50 15 100% χώμα ως 500euro κάποιος να βοηθήσει ψάχνω κύριος maxxis αλλα δυστυχώς πρέπει να έλειψαν από το παζάρι έτσι παο για αλλα έχουμε κανένα "λαστιχαρι" εδώ?
Φίλε ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.tyrescy.com/layouts/index.p ... 204&fm_s=Y
Εν είναι 100% για χώμα αλλά νομίζω εννα κάμεις την δουλειά σου.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..