ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
-
RODOSTHENIS
- Full Member
Re: ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Τελεια , Δηλαδη αυριο να στειλω το Ραφαελο να παει να το πιασει να μου τ ο στηλει Αγλλια Αριστε μου ??????

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Ρε φίλε ελπίζω πώς ναι γιατί ελύσα με τα αεροπλάνα , έσχει που τα εχθές έπρεπε να έρθουν με 3 πτήσεις και δέν τα εβάλαν πάνω λόγο υπερβολικού φορτίου. Τώρα μάλλον είναι στον δρόμο και λογικά αύριο θα κυκλοφορίσηRODOSTHENIS έγραψε:Τελεια , Δηλαδη αυριο να στειλω το Ραφαελο να παει να το πιασει να μου τ ο στηλει Αγλλια Αριστε μου ??????![]()
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
JiniosEmba
- Full Member
παφο ποτε ερκετε το περιοδικο?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Παιδιά μετά απο πολύ ταλαιπωρία και πολλές αναποδιές τα Περιοδικά Σάββατο και Κυριακή θα είναι σε όλα τα περίπτερα
-
RODOSTHENIS
- Full Member
Ρε παιδια τελικα τι εγινε , με το περιοδικο , εκικλοφορεισε οξα κομα ????????? 
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Μερικά περίπτερα το έχουν σήμερα(τα μεγάλα) και αύριο όλαRODOSTHENIS έγραψε:Ρε παιδια τελικα τι εγινε , με το περιοδικο , εκικλοφορεισε οξα κομα ?????????
-
RODOSTHENIS
- Full Member
Εστειλα το Ραφαελο να παει να το πιασει να μου το στυλει αλλα εν το ηβρε στην Παφο.Ηλικρινα αρκεψα τζε πορονουμε πολλα με το κυνηγι !!!!!!

-
sotiris!129
εγω που το ηβρα ομως...ε admin σελιδα 41 εχει εναν με ενα σκυλλο μαυρο ξερεις τον? επδ εχω ενα ημιεμο ακριβως το ιδιο και πσαχνω θυλικο για αναπαραγογικους σκοπους! αν τον ξερεις και το σκυλι του ειναι θυλικο και ενδιαφερετε σε παρακαλω ιδοπιισε με! 
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Ρε φίλε σελίδα 41 είμαι εγώ με την σκύλα μου την Tashia είναι θυληκιά αλλά στηρωμένη δυστηχώς.sotiris!129 έγραψε:εγω που το ηβρα ομως...ε admin σελιδα 41 εχει εναν με ενα σκυλλο μαυρο ξερεις τον? επδ εχω ενα ημιεμο ακριβως το ιδιο και πσαχνω θυλικο για αναπαραγογικους σκοπους! αν τον ξερεις και το σκυλι του ειναι θυλικο και ενδιαφερετε σε παρακαλω ιδοπιισε με!
- cynergy
- Full Member
Συγχαριτηρια για το dvd πραγματικα ωραια δουλεια και το θετικο ειναι οτι ειναι γυρισμενο στη Κυπρο και προαγει τη κυνηγετικη παιδεια.Μπραβο και εις ανωτερα ειμαστε διπλα σας και σας στηριζουμε.admin έγραψε:Ρε φίλε σελίδα 41 είμαι εγώ με την σκύλα μου την Tashia είναι θυληκιά αλλά στηρωμένη δυστηχώς.sotiris!129 έγραψε:εγω που το ηβρα ομως...ε admin σελιδα 41 εχει εναν με ενα σκυλλο μαυρο ξερεις τον? επδ εχω ενα ημιεμο ακριβως το ιδιο και πσαχνω θυλικο για αναπαραγογικους σκοπους! αν τον ξερεις και το σκυλι του ειναι θυλικο και ενδιαφερετε σε παρακαλω ιδοπιισε με!
dont shoot fast...shoot good