Θέλω να είσαι επιεικής μαζί μου .
Videos αποκλειστικά από μελή
- Athos 1978
- Full Member
Re: Videos αποκλειστικά από μελή
Το καλλίκομα της ημέρας το αφιερώνω στον φίλο Κύπρο .
Open mind for a different view.
- Athos 1978
- Full Member
Τζε ο άλλος έβαλεν VIDEO διάρκειας, τζε την επόμενη κυριακή ε θωρε θέατρο διαρκείας απέναντι που το πόστο του που εν ισσεν τόπο να σταθείBreda Pegaso έγραψε:Μα τι εν τουτο ρε? βαλε ρε φιλε βιντεο διαρκειας 10 λεπτων +, να απολαυσει ο κοσμος παιξιματα!
Με το σταγονομετρο εν γινετε δουλεια.
Open mind for a different view.
- Γιατρός
- Full Member
Υπονοείς ότι υπάρχουν λυσσιάριδες πονηστικομένοι και δεν σέβονται τίποτε;Athos 1978 έγραψε:Τζε ο άλλος έβαλεν VIDEO διάρκειας, τζε την επόμενη κυριακή ε θωρε θέατρο διαρκείας απέναντι που το πόστο του που εν ισσεν τόπο να σταθείBreda Pegaso έγραψε:Μα τι εν τουτο ρε? βαλε ρε φιλε βιντεο διαρκειας 10 λεπτων +, να απολαυσει ο κοσμος παιξιματα!
Με το σταγονομετρο εν γινετε δουλεια.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Breda Pegaso
Εγω εν πιστευκω. η κυνηγετικη μας παιδεια δεν μας επιτρπει τετοιες συμπεριφορες!
Καλο! Εν μπορεις να πεις!
Καλο! Εν μπορεις να πεις!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
skimis
- Full Member
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ
-
skimis
- Full Member
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ!!!
-
skimis
- Full Member
- πανικος
συναδελφοι εχω μια καμερα μικρη που την παιρνω κυνηγι .πως μπορω να κοβω τα βιντεο που ειναι 20 η 30 λεπτων σε πιο μικρα βιντεο 3 λεπτων ας πουμε.εχει ενα μικρο cd στο κου τι που την αγορασα.μεσα σε αυτο εχει καποιο προγραμμα που μπορω να το κανω η πρεπει να κατεβασω καποιο αλλο?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- spyrosspyrou851
Συνήθως έξω στην επιφάνεια του CD γράφει αν έχει κάποιο πρόγραμμα, λογικά πρέπει να έχει κάποιο πρόγραμμα για επεξεργασία των βίντεο. Αν δεν έχει μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Windows Movie Maker που είναι δωρεάν, αν έχεις Windows 7/8/8.1:πανικος έγραψε:συναδελφοι εχω μια καμερα μικρη που την παιρνω κυνηγι .πως μπορω να κοβω τα βιντεο που ειναι 20 η 30 λεπτων σε πιο μικρα βιντεο 3 λεπτων ας πουμε.εχει ενα μικρο cd στο κου τι που την αγορασα.μεσα σε αυτο εχει καποιο προγραμμα που μπορω να το κανω η πρεπει να κατεβασω καποιο αλλο?
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... abs=we2012
Αν έχεις τα XP κατέβασε την έκδοση του 2009.
Προσωπικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει τα προγράμματα αλλά είμαι με την ιδεά ότι σου προσφέρουν τέτοια δυνατότητα.
- πανικος
σπυρο μου ευχαριστω θα δοκιμασω μολις παω σπιτι.εχω τα windows 8.1 δεν ξερω αν εχω αυτο το προγραμμα ειναι lenovo το κομπιουτερ καινουργιο και δεν κατεχω και πολλα απο προγραμματα.παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα κανονισουμε μια εξορμηση να γνωριστουμε. 
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....