ρε φίλε αν δέν μου εφωνάζεται να κατεβώ κάτω και να μου εξηγήσετε τι μαζεύκεται ήταν να σας περιμένω ακόμαHlias έγραψε:εν το κατεχεις εν το κατεχεις ρε τσιακκο, οσπου να γεμωσω την τσεντουα μου εγω εσυ εκαμνες party διπλα μουAndreasDr έγραψε:Ρε φίλε ειλικρινά εν το κατέχω το θέμα, μόνο στο φαί, ασσέν καλά οι συντρόφοικατεχεις το μια χαρα το αθλημα νομιζω
εγω εφα ηδη την μιση τσεντα
ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑ
- AndreasDr
Re: ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑ
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Hlias
- Full Member
το χαζιν ολο ηταν ο γιορκος που εφοναζε "φερτε τσεντες μανα μου φερτε τσεντες"
πραγματικα εχαρικα πολλα που εφιετε με κατι τις μεστην βουρκα
btw μπορει να μεν ηβραμε πολλιν θηραμα εκτος που τον φκιακα και κατι περτικους αλλα ηταν που τες πιο ωραιες μου εμπειριες
τελεια η παρεα σας
- AndreasDr
Φίλε μου τούτο έχει σημμασία, επεράσαμεν καλά, εκάμαμεν το χάζι μας, ήβραμε μεζέ, μια χαρά! Την επόμενη φορά κόπιασε να σε πάρουμε εμείς στους "τόπους μας".Hlias έγραψε:το χαζιν ολο ηταν ο γιορκος που εφοναζε "φερτε τσεντες μανα μου φερτε τσεντες"πραγματικα εχαρικα πολλα που εφιετε με κατι τις μεστην βουρκα
btw μπορει να μεν ηβραμε πολλιν θηραμα εκτος που τον φκιακα και κατι περτικους αλλα ηταν που τες πιο ωραιες μου εμπειριες
τελεια η παρεα σας
- Hlias
- Full Member
να το κανονισουμε καλοAndreasDr έγραψε:Φίλε μου τούτο έχει σημμασία, επεράσαμεν καλά, εκάμαμεν το χάζι μας, ήβραμε μεζέ, μια χαρά! Την επόμενη φορά κόπιασε να σε πάρουμε εμείς στους "τόπους μας".Hlias έγραψε:το χαζιν ολο ηταν ο γιορκος που εφοναζε "φερτε τσεντες μανα μου φερτε τσεντες"πραγματικα εχαρικα πολλα που εφιετε με κατι τις μεστην βουρκα
τελεια η παρεα σας
-
sotiris!129
τα ασπρα στην κατσαρολα για ξυδατα!
τα κοκκινα 3kg στην τσιμινιαν !
τα κοκκινα 3kg στην τσιμινιαν !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- AndreasDr
2-3 για τσίλλιμα στην σχάρα και εκάμαμεν μερικά στη μαείρισσα με κρεμμύδια και κρασί.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Hlias
- Full Member
εβαλετε μου τζαι οι δκιοι τις μαειρκες σας, μιαν ζιβανα ομως εν θωρω
εν πατε καλα αν τα τρωτε χωρις ζιβανα πιτσιλισιμη 
- 'petros'
χθες του πεθερου μου του σερβιραν γλυκο του κουταλιου ''μανηταρι''
Εχει απο ψες το βραδυ που με επελανε να εβρω τη συνταγη να δοκιμασουμε να το φτιαξουμε
Εχει κανενας υποψη του εαν γινετε και πως γινετε το μανηταρι το κοκκινο γιατι αυτα που βρηκα στο ιντερνετ ειναι για αλλο ειδος στην Ελλαδα
Παντως ειπε μου ηταν οπως το βαζανακι η γευση του
Εχει απο ψες το βραδυ που με επελανε να εβρω τη συνταγη να δοκιμασουμε να το φτιαξουμε
Εχει κανενας υποψη του εαν γινετε και πως γινετε το μανηταρι το κοκκινο γιατι αυτα που βρηκα στο ιντερνετ ειναι για αλλο ειδος στην Ελλαδα
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Rai
- Full Member
Ε ΚΑΜΕ ΤΟΥ ΒΑΖΑΝΑΚΙ ΡΕ ΠΕΤΡΟ .'petros' έγραψε:χθες του πεθερου μου του σερβιραν γλυκο του κουταλιου ''μανηταρι''
ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΕΥΚΕΙΣ ΜΑΝΗΤΑΡΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ......
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΝ.......
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- 'petros'
Λαλεις να μεν το καταλαβει???
εχει κοκκινα ακομα φιλε πολλα
Την κυριακη μαζεψαμε αρκετα 3 βαρελια σχεδον παλι μιας και δεν μας εκαναν τη χαρη οι τζικλες
εχει κοκκινα ακομα φιλε πολλα
Την κυριακη μαζεψαμε αρκετα 3 βαρελια σχεδον παλι μιας και δεν μας εκαναν τη χαρη οι τζικλες
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»