ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- APOLLON_1
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
τώρα που θυμήθηκα κάποιος θεάθηκε στις περιοχές μου "ιδαμεντον" με τον "αχερκωτι" ποιος είναι αυτός που έχει ασημι suzuki jymni με λογότυπο caver στο τροχο του περιοδικου και ήταν την κυρακή πάνω??????? να "παρουσισαστι" τώρα
ηταν 2 μεσα στο αυτοκηνητο αλλα δεν τους προλαβαμε και δεν ξερουμε πιοι ειναι οσο για τις φασσες εμενα δεν με εθουσιαζει καθολου το κυνιγη τις
EPANIEL POWER
-
BAIKAL 1980
...ευχαριστω φιλε μου...μαλλον κατι εχει που μοιαζει με την πεθερα μου...γιαυτο αμα θωρω τουτο το πουλλι θελω να το σκαγιασω!!!!Prestige 8 έγραψε:Φίλε Baikal καλοσώρισες στην παρέα μας και από μένα..
Ρε κοπέλια μα τί στο καλό μας κάμνει τούντο γαλάζιο πουλί και όποιος μπλέξει μαζί της αρρωστά;;;
- APOLLON_1
το καλητερο μπανιο μετα την πρωτη κυριακη αλλοι 2 κολοσαν
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
- Sergios
Σήμερα ειπα να κάμω τον καλό Σαμαριτη επια στους κοραζινους επεξα 2 κατσικορωνους με europa 30gr
- Athos 1978
- Full Member
http://youtu.be/XEV5ddHwe1g
χαλά πολλά η εικόνα στο upload .
η βολή είναι στα τελευταία δευτερόλεπτα
Open mind for a different view.
- 682 GOLD E
- Full Member
οριακη βολη σε φασσα με miroku να γραψεις!Athos 1978 έγραψε:http://youtu.be/XEV5ddHwe1g
- πανικος
μολις επεστρεψα απο το κυνηγι σημερα η θαλασσα εβγαλε φλορκους και γερακια αυτα το εποχιακα που περνουν τωρα τρυγονια ειδα ενα 
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
BAIKAL 1980
Πανικο ενε λιγο νωρις που εφυγες??πανικος έγραψε:μολις επεστρεψα απο το κυνηγι σημερα η θαλασσα εβγαλε φλορκους και γερακια αυτα το εποχιακα που περνουν τωρα τρυγονια ειδα ενα
- πανικος
8 prepei na eimai doyliaBAIKAL 1980 έγραψε:Πανικο ενε λιγο νωρις που εφυγες??πανικος έγραψε:μολις επεστρεψα απο το κυνηγι σημερα η θαλασσα εβγαλε φλορκους και γερακια αυτα το εποχιακα που περνουν τωρα τρυγονια ειδα ενα
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
BAIKAL 1980
πανικος έγραψε:8 prepei na eimai doyliaBAIKAL 1980 έγραψε:Πανικο ενε λιγο νωρις που εφυγες??πανικος έγραψε:μολις επεστρεψα απο το κυνηγι σημερα η θαλασσα εβγαλε φλορκους και γερακια αυτα το εποχιακα που περνουν τωρα τρυγονια ειδα ενα
...παλε καλα που μπορεις και παεις φιλουι μου...εγω ειμαι κλεισμενος στο γραφειο που τις 7 30....