χαχαχα...εχεις δικαιο!!!Αλλα 3 πουλια που ειδα όλα κι όλα...επαιξα τα σφιχτα!!!
ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Αν μυριζει τρυγονι με την ραχη προς τα πανω...οταν το βαλεις με την κοιλια προς τα πανω...μοσχομυριζει τρυγονι
[/quote]

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
Μοδεστος
- Full Member
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Οπου να ναι φευγω...τωρα 4.36.....καλο κυνηγι ευχομαι φιλοι μου να εχετε...καλη προσπαθεια

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Dimitris
Καλο κυνηγι. Παμε για τις σιδερενιες. Μακαρι να μας δωσουν 1 ευκαιρια
Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
skimis
- Full Member
Πολύ λίγα πουλια σήμερα...1 ευκαίρια είχα και ήμουν εύστοχος!!! Περιμένουμε για αύριο να δουμε τι θα ξημερώση!!!
- Pathfinder
Εψες ειχα γαμο συγγενικο και ηρτα σπιτι η ωρα 1.Λεω αν ξυπνησω θα παω...Η ωρα 5 ημουν στο ποδι...παω στο δωματιο ντυνομαι και λεω να πιασω και 2 colobaccio να τους δωκω ακομα μια ευκαιρια.κατεβαινω κατω φορτωνω το οπλο τσαντα και καρεκλα στο αυτοκινητο και φτου παπουτσι.6 ημουν στην περιοχη.Μονος μου, ωραια λεω.κατεβαινω, πιανω τα συνακλικια μου, στηνω το οπλο και ανοιγω την τσαντα να πιασω το τσαντακι μεσης με τα φυσιγγια....ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΓΙΟΚ...εξηασα το σπιτι!:):):)εσιεξιξι λαλω.τι καμνουμε τωρα?πιανω 2-3 τηλεφωνα ηταν ολοι στους σκυλους κανενας με οπλο.Οκ αλεξη 2 φυσιγγια εν 2 ευκαιριες εν 2 σιηπεθκιες παραπανω που τις αλλες δυο εξορμησεις.Εφυα η ωρα 11 και εφκαλα τα colobaccio για του χρονου!!!ειχε λιγα πουλια αλλα δεν μου εδωσαν χερι( και τι να το εκαμνα δλδ).Αυτα 
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Athos_1978
- Full Member
Άφαντα τα πουλιά σήμερα, αλλά η τύχη μου χαμογέλασε με ένα πουλί
το οποίο πραγματικά πέρασε σε Χαμηλή πτήση από 5 άλλα πόστα χωρίς να το πάρουν μυρωδιά και κατέληξε μπροστα μου .
Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το οποίο πραγματικά πέρασε σε Χαμηλή πτήση από 5 άλλα πόστα χωρίς να το πάρουν μυρωδιά και κατέληξε μπροστα μου .
- Athos_1978
- Full Member
Athos_1978 έγραψε:Άφαντα τα πουλιά σήμερα, αλλά η τύχη μου χαμογέλασε με ένα πουλί

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ακαπνοι μειναμε και μεις σημερα...5-6 πουλια που ειδαμε δεν εδωσαν χερι...1 τρυγονι ο σύντροφος αλλα και αυτό χαθηκε στην κακοτοπια
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
savvis25
- Full Member
Η πρώτη φετινή εξόρμηση (για μένα) αρκετά καλή.

Δοκιμάσαμε και σήμερα την τύχη μας με τον Σπύρο... Πήρε ένα τρυγονάκι ο SS... εγώ άκαπνος εννοείται.........

Δοκιμάσαμε και σήμερα την τύχη μας με τον Σπύρο... Πήρε ένα τρυγονάκι ο SS... εγώ άκαπνος εννοείται.........