ρε απολλων κιτς που τζιαμεAPOLLON_1 έγραψε:εγώ "απολαουσατον" που το γήπεδο και απόλαυσα g`μένα προσωπικά τον καλύτερο παίχτη που ήρθε ποτε στην κύπρο με διαφορα.
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- giorgos80
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- kypros
Οντως αππόλων. Ειναι καλος αλλα ο καλυτερος μαλλον ηταν ο τιμουρ η ο κοκιτς νομιζω!giorgos80 έγραψε:ρε απολλων κιτς που τζιαμεAPOLLON_1 έγραψε:εγώ "απολαουσατον" που το γήπεδο και απόλαυσα g`μένα προσωπικά τον καλύτερο παίχτη που ήρθε ποτε στην κύπρο με διαφορα.![]()
.εν καλος αλλα οι και ο καλυτερος που επερασε που την κυπρο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Sergios
rauffmann???kypros έγραψε:Οντως αππόλων. Ειναι καλος αλλα ο καλυτερος μαλλον ηταν ο τιμουρ η ο κοκιτς νομιζω!giorgos80 έγραψε:ρε απολλων κιτς που τζιαμεAPOLLON_1 έγραψε:εγώ "απολαουσατον" που το γήπεδο και απόλαυσα g`μένα προσωπικά τον καλύτερο παίχτη που ήρθε ποτε στην κύπρο με διαφορα.![]()
.εν καλος αλλα οι και ο καλυτερος που επερασε που την κυπρο
-
istriano ®
Αυριο λογαριαζω να κυνηγισο μοναχα σιδερενιες.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
KILLER
- Full Member
Αγαπητοί μου
Σας συγχαίρω και γώ με την σειρά μου για της καλές καρπώσεις και τις όμορφες στιγμές που περάσατε την προηγούμενη Κυριακή, δυστυχώς λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και φόρτου εργασίας έλειπα από Κύπρο και έχασα την πρώτη εξόρμηση! Σκέφτομαι αύριο όμως να πάω Κυπαρισσιά! Άκουσεν κανένας τίποτε το ενδιαφέρον? Αν θέλει να το μοιραστεί θα του ήμουν ευγνώμων!
Σας συγχαίρω και γώ με την σειρά μου για της καλές καρπώσεις και τις όμορφες στιγμές που περάσατε την προηγούμενη Κυριακή, δυστυχώς λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και φόρτου εργασίας έλειπα από Κύπρο και έχασα την πρώτη εξόρμηση! Σκέφτομαι αύριο όμως να πάω Κυπαρισσιά! Άκουσεν κανένας τίποτε το ενδιαφέρον? Αν θέλει να το μοιραστεί θα του ήμουν ευγνώμων!
-
dimitris savva
Av λες για την Παρεκλισια μες την απαγορευμενη εφορτοθηκασεινKILLER έγραψε:Αγαπητοί μου
-
KILLER
- Full Member
ηλίθιοι και εξυπνόβλακες πάντα θα υπάρχουν δυστυχώς! Εγώ ρωτώ για πάνω που είναι το κίοσκι στην μούττην!
- Sergios
επειδή κυνήγησα εκεί εν πρέπει φίλε κιλλερ να κατέβεις κάτω που εν ο ποταμός? Μανιτζι πολλη να φκεις πάνω ύστεραKILLER έγραψε:ηλίθιοι και εξυπνόβλακες πάντα θα υπάρχουν δυστυχώς! Εγώ ρωτώ για πάνω που είναι το κίοσκι στην μούττην!
-
KILLER
- Full Member
Ευχαριστώ για την πληροφορία συνάδελφοι! Καλα και ασφαλισμένα κυνήγια!
- Nikos
Μανίτζι πολλή εν λαλείς τίποτε!!!Τζιαι είδικά με έτσι πυράες....Sergios έγραψε:επειδή κυνήγησα εκεί εν πρέπει φίλε κιλλερ να κατέβεις κάτω που εν ο ποταμός? Μανιτζι πολλη να φκεις πάνω ύστεραKILLER έγραψε:ηλίθιοι και εξυπνόβλακες πάντα θα υπάρχουν δυστυχώς! Εγώ ρωτώ για πάνω που είναι το κίοσκι στην μούττην!