Aπλώς ρωτώ επειδή φάε φυλάκα ποτζί τζαι ποδά που τις φασσοαναφορές που έχασα είμαι στα όρια να ξεκινώ να υπηρετώSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Ρε παιδιά, αν δεν έρτω πόσες εννά μου σύρετε;![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- spyrosspyrou851
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ...ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΙΟΥΙspyrosspyrou851 έγραψε:Aπλώς ρωτώ επειδή φάε φυλάκα ποτζί τζαι ποδά που τις φασσοαναφορές που έχασα είμαι στα όρια να ξεκινώ να υπηρετώSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Ρε παιδιά, αν δεν έρτω πόσες εννά μου σύρετε;![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Θα φαεις 4 μερες κρατηση μεσα στον αυγουστοSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ...ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΙΟΥΙspyrosspyrou851 έγραψε:Aπλώς ρωτώ επειδή φάε φυλάκα ποτζί τζαι ποδά που τις φασσοαναφορές που έχασα είμαι στα όρια να ξεκινώ να υπηρετώSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
![]()
![]()
![]()
ετσι για να φκαινουμε:)
spyrosspyrou851 έγραψε:Ρε παιδιά, αν δεν έρτω πόσες εννά μου σύρετε;![]()
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Τζιήκλες ρε φίλε? Μακάρι! Εβιάστηκες πολλά όμως, τα όνειρα σου εν πολλά προχωρημένα...nike powder έγραψε:ΠΟΛΛΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΙΑ(ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΘΩΡΟΥΝ ΕΨΕΣΕΝ ΕΠΡΟΛΑΒΕΝΑ ΝΑ ΓΕΜΟΝΩ
- MARIOSE
Σπύρο εφαήθηκες να μεν έρτειςspyrosspyrou851 έγραψε:Ρε παιδιά, αν δεν έρτω πόσες εννά μου σύρετε;![]()
Θα σου γεμώσω τον πισινό σκάγια!
- spyrosspyrou851
Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Εννά με κάμετε να αιτηθώ ψυχίατρο, να πιάσω αναρρωτική τζιαι να σας κόψω ούλλους τις διανυκτερεύσεις/άδειες.Pathfinder έγραψε:
Θα φαεις 4 μερες κρατηση μεσα στον αυγουστο
ετσι για να φκαινουμε:)
- Sergios
Οι πελλάρες ρε.....να έρθετε....ύστερα εννα αναγκαστώ να φάω και τα δικά σας χεχεχεχ
- spyrosspyrou851
MARIOSE έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Ρε παιδιά, αν δεν έρτω πόσες εννά μου σύρετε;![]()
Σπύρο εφαήθηκες να μεν έρτεις![]()
Θα σου γεμώσω τον πισινό σκάγια!
Να τσιεκκάρουμε τζιαι τις κατανομές.
Θα έρτω, μεν μου αγχώνεστε, αν τα έβρω δλδ.
Sergios έγραψε:Οι πελλάρες ρε.....να έρθετε....ύστερα εννα αναγκαστώ να φάω και τα δικά σας χεχεχεχ
Σέργιε μου, ήμουν σίγουρος για τζίνο
- Sergios
Αρέσκει μου που αρκέψετε και μαθένετε με......
εεε εννα χάνουμε και τα σίουρα ρε Σπύρο μου?
- Pathfinder
Γεια σας κοπελια.Για αυτους που ηθελαν να ερτουν και δεν ηρταν νομιζω εχασετε.Η συναντηση ηταν επιτυχια κατα την αποψη μου.Λεχθηκαν πολλλλλααααα περι ποστων και μυστικων συναντησεων με τις κοκονες.Και επειδη δεν ειμαι ανθρωπος εγωιστης που τις θελει ουλλες δικες του σας παραθετω τις σημειωσεις μου απο την συναντηση μου με τους υπολοιπους της παρεας.[attachment=-1]uploadfromtaptalk1401642715506.jpg[/attachment].Οπως καταλαβαινετε εβαλα τα δυνατα μου να γραφω τα ποστα στο χερι γιατι το μικροφωνουι οσο εμενα οσο και του Μαριου κατα ενα περιεργο λογο δεν εγραφαν (νομιζω πρεπει να εβαλε το χερι του ο Σεργης με κανενα scrabler γιατι εφοηθηκε μας).Αν υπαρχουν καθολου απορειες για τον ακριβη προσδιορισμο των ποστων παρακαλω οπως απευθυνθειτε στους ιδιους τους φασσαριες.
:):)Τωρα σοβαρα προσωπικα εχαρηκα την συναντηση σημερα πολλα.Ελπιζω να την ξανακαμουμε συντομα και με αλλους.Φιλε Χριστο (woodpigeon) ακουσαμε τι εγινε.Εν σιδερα και σαζουντε τα ευλοημενα.Παλε καλα που δε εγινε τιποτε χειροτερο.Χρωστας της παρεας ενα ποστο να μπει στον χαρτη πιο πανω 
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?