εγω ακομα δαμε ειμαι... εν ενας Πανικος Σεττερ που εχει μερες να φανει !Nikos έγραψε:Σιγά σιγά όλοι αναχωρείτε....Πάτε ούλλοι σας στις πολλές??![]()
![]()
![]()
Ε καλο ....!!![]()
![]()
Αυριο πρωί κοπέλια... Και οτι καμουμε, υγεια!!!
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- sotiris!129
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
sotiris..
- Full Member
εκαταφεραμεν τα τζε εμεις τα στρατευμενα νιατα να φκουμε εξω
..ατε καλα τζινια σε ολους ....ατε εφεια παω στο ποστο 
- SilverPigeonS
Καλά και ασφαλή κυνήγια φίλοι μου! Προσέχετε τους εαυτούς σας και τους άλλους γύρω σας. Κανένας να μην βγει στο βουνό χωρίς νερό σε θέρμο και να το καταναλώνετε καθ' όλη την διάρκεια της μέρας! Καφέ με μέτρο παιδιά γιατί αφυδατώνει!
Ας ελπίσουμε αύριο η θερμοκρασία να πέσει 2-3 βαθμούς. Εδώ στην Λεμεσό κτύπησε 42 πριν λίγο!
Ας ελπίσουμε αύριο η θερμοκρασία να πέσει 2-3 βαθμούς. Εδώ στην Λεμεσό κτύπησε 42 πριν λίγο!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Γιατρός
- Full Member
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
42c κάτω από την συκιά που είμαι τώρα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- sotiris!129
ασφαλη κυνηγια σε ολουςSilverPigeonS έγραψε:Καλά και ασφαλή κυνήγια φίλοι μου! Προσέχετε τους εαυτούς σας και τους άλλους γύρω σας. Κανένας να μην βγει στο βουνό χωρίς νερό σε θέρμο και να το καταναλώνετε καθ' όλη την διάρκεια της μέρας! Καφέ με μέτρο παιδιά γιατί αφυδατώνει!
και καλα κυνηγια σε οσους θα εξωρμησουν σε αποσταση 4 χιλιομετρων απο μενα !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- APOLLON_1
ούτε εγώ ποψε θα ξεκινήσω καλά κυνήγια σε όλους και ασφαλισμένα
EPANIEL POWER
- Sergios
Εγώ επια επιασα το πόστο πολλής κόσμος μετρημένα τα πουλιά τα βουνά μαθημένα απ τα χιόνια ασφαλή κυνηγια σ όλους ο πιο τυχερός ν απολαύσει τις συγκινήσεις που θα του προσφέρει το άθλημα αυτό.....μιλούμε που Δευτέρας
- Hlias
- Full Member
και παιδκια μεν ξεχνιομαστε..οχι φωτιες στο δασος, οχι καρβουνα σε αθερες και ποστα..εχει εκδρομικους χωρους να αψουμεν την φουκου μας
προστατεψετε το δασος μας!! καλα κυνηγια 
- loukas_loux
- Full Member
Artemis G. έγραψε:χθες 2 καλοι μου φιλοι πηγαν για αναγνωριση φασσας σε περιοχη στην επαρχια παφου....
απο φασσες η κατασταση ηταν υπεροχη.... ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......οντως τα ποστα ηταν κρατημενα...... τα σχολια δικα σας....
ΟΙ ΑΠΠΑΡΟ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΝΕΝ ΝΗΣΤΙΚΑ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΤΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΟΝΟΝ ΑΗΔΙΑ ΜΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΙΟΡ? ΑΣ ΤΑ ΤΕΛΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΝ ΜΟΥ ΚΑΜΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ. ΑΜΑ ΔΩ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΚΕΦΚΩ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
BROWNING the best there is....
- Nikos
sotiris!129 έγραψε:εγω ακομα δαμε ειμαι... εν ενας Πανικος Σεττερ που εχει μερες να φανει !Nikos έγραψε:Σιγά σιγά όλοι αναχωρείτε....Πάτε ούλλοι σας στις πολλές??![]()
![]()
![]()
Ε καλο ....!!![]()
![]()
Αυριο πρωί κοπέλια... Και οτι καμουμε, υγεια!!!
Κατα τα άλλα εν εσσιη τιποτε ελαλε....
Α ρε Πανικουι να δουμε πουκατω που ηντα πευκο εισαι...