ΕΡΩΤΗΣΗ.
-
- Full Member
ΕΡΩΤΗΣΗ.
Ενδιαφερθηκε ενας φιλος για ενα οπλο απο εναν οπλουργο του ειπε οτι εχει και του εστειλε μυνημα οτι θελει 1300 ευρο. πηγε να το δει και του ειπε οτι ο πελατης θελει 1400.
μετα απο καποια σιζιτισι ο οπλουρος του ειπε αν θελεις φιλε μου.
Τι πιστευετε εσεις οτι πρεπει να κανει ο φιλος?
εν σωστα πραματα τουτα απο ενν επαγγελματια
- Dimitris
Re: ΕΡΩΤΗΣΗ.
Λογικά ο άνθρωπος που θέλει να πουλήσει το όπλο του, το άφησε στον οπλουργό για να βρεθεί αγοραστής πιο εύκολα. Ο άνθρωπος είπε στον οπλουργό την τιμή πώλησης και ο οπλουργός ψήλωσε το ποσό για να φκάλει και ο ίδιος λεφτά από την πώληση.chris197 έγραψε:Ενδιαφερθηκε ενας φιλος για ενα οπλο απο εναν οπλουργο του ειπε οτι εχει και του εστειλε μυνημα οτι θελει 1300 ευρο. πηγε να το δει και του ειπε οτι ο πελατης θελει 1400.
Αν μπορούσε ο αγοραστής με κάποιο τρόπο να βρει τον πωλητή χωρίς τον οπλουργό σαν διαμεσολαβητή, θα μάθαινε την παραγματική τιμή πώλησης. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις αγοραπωλησιών με διαμεσολαβητές η τιμή πώλησης αυξάνεται χωρίς να το ξέρει ο πωλητής.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- kanaris
- Full Member
Χαράς το πράγμα! Φίλε μου τούτος εν καλός! Εδώ ο άλλος πούλησε μεταχειρισμενο όπλο για καινούργιο σε τιμή χρυσού και με 1000 προβλήματα που έβαζαν τη ζωή του χρήστη του σε σοβαρό κίνδυνο !!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
ναι αλλα οχι και να σβισει τιν τιμι απο 1300 να τιν κανει 1600 και να λαλει του πελλατι 1400
-
- Full Member
παιδια μην πιανεστε ευκολα απο κατι που εκαμε ενας εμπορος η απο απατες
πλεον μπορουμε ευκολα να μαθουμε τιμες των οπλων ειτε καινουριων ειτε μεταχιρεισμενων κατι που παλια δεν ξεραμε και γινομασταν κοροοιδα
επισεις και λιγο στη θεση του αυτου που το πουλα εχει χιλιους δυο λογους να αλλαξει την τιμη πχ μπορει πριν να το ειχε εκυ απλα να το πουλισει μετα ο ιδιοκτιτης επιασε αλλο αρα εγινε πραξη και τοτε αλλαξε και ο πωλιτης τιν τιμη ..η λυση ειναι να ξερουμε πωσα παει πχ το ζαμπαλα 000 μεταχιρεισμενο ειναι στα πλεσια η μας γελα? αν μας γελα απλα λεμε bye και δοξα το θεο οπλα και μαγαζια πολλα
πλεον μπορουμε ευκολα να μαθουμε τιμες των οπλων ειτε καινουριων ειτε μεταχιρεισμενων κατι που παλια δεν ξεραμε και γινομασταν κοροοιδα
επισεις και λιγο στη θεση του αυτου που το πουλα εχει χιλιους δυο λογους να αλλαξει την τιμη πχ μπορει πριν να το ειχε εκυ απλα να το πουλισει μετα ο ιδιοκτιτης επιασε αλλο αρα εγινε πραξη και τοτε αλλαξε και ο πωλιτης τιν τιμη ..η λυση ειναι να ξερουμε πωσα παει πχ το ζαμπαλα 000 μεταχιρεισμενο ειναι στα πλεσια η μας γελα? αν μας γελα απλα λεμε bye και δοξα το θεο οπλα και μαγαζια πολλα
- gptochos
- Full Member
Φίλε αν ήμουν εγώ στην θέση του αγοραστή θα του έλεγα πολύ απλά ότι έν το θέλω. Έννεν τα 100 ευρώ διαφορά. Είπες μου 1300 ευρώ και έχω 1300 ευρώ. Αν τα θέλεις πιάνω το όπλο αν θέλεις παραπάνω άφηστω τζιαμέ. Απλά και ήρεμα.
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
- Dimitris
Σωστότατοςgptochos έγραψε:Φίλε αν ήμουν εγώ στην θέση του αγοραστή θα του έλεγα πολύ απλά ότι έν το θέλω. Έννεν τα 100 ευρώ διαφορά. Είπες μου 1300 ευρώ και έχω 1300 ευρώ. Αν τα θέλεις πιάνω το όπλο αν θέλεις παραπάνω άφηστω τζιαμέ. Απλά και ήρεμα.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
chris197 έγραψε:Ενδιαφερθηκε ενας φιλος για ενα οπλο απο εναν οπλουργο του ειπε οτι εχει και του εστειλε μυνημα οτι θελει 1300 ευρο. πηγε να το δει και του ειπε οτι ο πελατης θελει 1400.
Φίλε έχω προς πώληση το BROWNING GTS 28 'αρι σε άριστη κατάσταση.Ο λόγος είναι επειδή είμαι κάτοχος και του ELITE.
Τιμή 1200
-
- Full Member
παιδια,
ο ανθρωπος ενεσσιει με ιερο με οσιο.εβαλα ενα φιλο που τον γνωρισεικαι του ειπε 1600 αλλα αφινει του το 1400.
ασε εννα παω με τον παρεα τζαι ενν τον κανονισω. τουτι οι ανθρωποι εν του σιερκου μου

ο ανθρωπος ενεσσιει με ιερο με οσιο.εβαλα ενα φιλο που τον γνωρισεικαι του ειπε 1600 αλλα αφινει του το 1400.
ασε εννα παω με τον παρεα τζαι ενν τον κανονισω. τουτι οι ανθρωποι εν του σιερκου μου

- kanaris
- Full Member
υποψιαζομαι για ποιον μιλας...αν θελεις πες μου σε π.μ.chris197 έγραψε:παιδια,
ασε εννα παω με τον παρεα τζαι ενν τον κανονισω. τουτι οι ανθρωποι εν του σιερκου μου![]()
![]()
![]()
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!