Browning
- titosblaser
- Full Member
Browning
Σημερα σε επίσκεψη μου στον ............... που τα μπερεττα τον ροτησα αν φέρνει τα Brοwning τζιαι η απάντηση του παρέτα ρε εν αξίζουν μιαν πακιρα
πολύ γελια η απάντηση του για μενα
Dietitian&Nutritionist
-
ALEXIS
- Full Member
Re: browning
ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΜΟΝΟ ΚΡΑ
ΜΟΝΟ ΚΡΑ
- titosblaser
- Full Member
- Sergios
Για τον μέσο κυνηγό η μπερέττα και η μπράουνινγκ εν στην κορυφή....η απάντηση που σου έδωσε ο ............. είναι πέρα για πέρα αντιεπαγγελματική....την ίδια ερώτηση την άκουσα και στον .............. όταν πήγα με τον θείο μου να πιάσει ένα μπράουνινγκ Β2G που το πήρε για σέρβις άν τα μπερέττα είναι εξίσου καλά όσο τα μπράουνινγκ και η απάντηση του ήταν πέρα για πέρα επαγγελματική....απλώς ο άνθρωπος είπε οτι για να έχουν την ιστορία που έχουν σημαίνει εν καλά και απλός ασχολούμε μόνο με τα όπλα της εταιρίας μου....άκρος επαγγελματίας....δεν προσπάθησε να μειώσει τον ανταγωνιστή του....
- Sergios
το μαξιμουμ που μπορεί να φτάσειη πούγκα ενός μέσου Κυπραίου εν τα μπράουνινγκ και τα μπερέττα μετά εν blazer perazzi κλπ 2800 ευρώ και πάνω....οι πως έχουν να ζηλέψουν τα μπερέττα η τα μπράουνινγκ ειδικά τα κλειδιά της μπράουνινγκ....Γιατρός έγραψε:Ποιο είναι το καλύτερο mercedes ή bmw;
Μετά αρχίζουν τα supercars
- Breda Pegaso
Εγω εν καμω αλλην ερωτηση για χαρη της κουβεντας...
Browning made in Belgium
Η'
Beretta SO ???
Μιλουμε για ανωτερα μοντελα!
Browning made in Belgium
Η'
Beretta SO ???
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- kypros
Εξαρτατετε τι σημαινει " καλυτερο" για τον καθενα. Για μρνα το κλαυτερο ειναι εκεινο που εχει το πιο ποιοτικο κτισημο και μηχανησμο και κλειδια. Και εδω δεν τιθεται θεμα αμφιβολιας, αδιαμφισβητητα τα πιο ποιοτικα οπλα ειναι τα βραουνινγκ. Ειχα διαφορα οπλα, και βερεττα και περατζι. Σαν τα κλειθκια της βραοουνινγκ δεν υπαρχουν αλλα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Η κάθε σχολή έχει τους οπαδούς της. Αν πούμε ποιο εν το καλλήτερο οι άλλοι μισοί εν να μας δέρουνBreda Pegaso έγραψε:Εγω εν καμω αλλην ερωτηση για χαρη της κουβεντας...
Browning made in Belgium
Η'
Beretta SO ???
- πανικος
SKB SKB SKB SKB SKB SKB SKB 
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....