VIDEO ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ
-
dimitris savva
Re: VIDEO ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ
ειδα ενα μοντελλο διπλοταμπακο μονοκομματες καννες και θελει να μπει στη βιτρινα μου και να παει και κυνηγι μαζι μου. αρρωστια....... side by side
τι ηθελε να ανοιξει το θεμα ο Μουζουρις αρρωστησε μας παλε. 
-
mikros
Εγεμωσατε το φορουμμε βιντεο για παλιοσιδερικα με τουρκικα ξυλα...
Λεμε οχι στα τουρκικα μερη των οπλων,αγωραζουμε ολοι παλιο μπαικαλια και ζασταβα
Λεμε οχι στα τουρκικα μερη των οπλων,αγωραζουμε ολοι παλιο μπαικαλια και ζασταβα
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- spyrosspyrou851
Υπάρχουν και πλαγιόκαννα, και λογικά, όπως είχαμε εμείς την επιλογή να διαλέξουμε τα ξύλα, πρέπει να υπάρχει και η ίδια επιλογή για τα πλαγιόκαννα.dimitris savva έγραψε:μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πλαϊόκαννο F.A.I.R και αν έχω και επιλογή στα ξύλα του.
http://www.fair.it/eng/fucile_parallelo_iside.jsp
http://www.fair.it/eng/fucile_iside_prestige.jsp
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Καλημέρα !dimitris savva έγραψε:ειδα ενα μοντελλο διπλοταμπακο μονοκομματες καννες και θελει να μπει στη βιτρινα μου και να παει και κυνηγι μαζι μου. αρρωστια....... side by side![]()
τι ηθελε να ανοιξει το θεμα ο Μουζουρις αρρωστησε μας παλε.
- Breda Pegaso
VIDEO ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ
Φιλε μουζουρη τι γνωμη εχεις για το Bernadelli ROMA 6? την παλια εκδοση δεκαετιας 80. Ειναι οντως θρυλικο οπλο? Ειδα μια φορα παλια, τωρα ειναι δυσευρετα. Παντως ειναι πολυ ομορφο οπλο αλλα και απο μηχανισμο φαινεται πολυ καλο.
Καλημερα σας
Καλημερα σας
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ FAIR ΟΠΛΟΥ EINAI 100% ΙΤΑΛΙΚΑ.mikros έγραψε:Εγεμωσατε το φορουμμε βιντεο για παλιοσιδερικα με τουρκικα ξυλα...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΙ.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Οι ιΙταλοί επειδή κάποιοι έχουν φύγει την παραγωγή τους απο την Ιταλία έχουν ένα ειδικό σύνδεσμο που πιστοποιεί ότι το προϊόν είναι 100% Ιταλικό και φτιαγμένο απο Ιταλικά μέρη στην Ιταλία.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Μεγάλο μέρος από την φήμη της η Bernardelli το ωφείλη στο Roma 6 και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Όπλο ανθεκτικό, καλοφηνιρισμένο, μηχανισμό βασισμένο πάνω στο σύστημα anson&deelay με διακοσμητικές πλάκες (sideplate). Διπλά περαστά κλειδιά και τριτο κρυφό κλειδί τύπου secret bite. Το βάρος του ιδανικό για τα περισσότερα κυνήγια (κοντά στα 3100 gr) και τα μέτρα του κοντακιού του να ταιριάζει στον σωματότυπο των περισσότερων κυνηγών.Breda Pegaso έγραψε:Φιλε μουζουρη τι γνωμη εχεις για το Bernadelli ROMA 6? την παλια εκδοση δεκαετιας 80. Ειναι οντως θρυλικο οπλο? Ειδα μια φορα παλια, τωρα ειναι δυσευρετα. Παντως ειναι πολυ ομορφο οπλο αλλα και απο μηχανισμο φαινεται πολυ καλο.
Καλημερα σας
Από τα πιο πάνω καταλαβαίνεις ότι κατάφεραν να φτιάξουν ένα πολύ καλό πακέτο. Ποιότητα σε σχέση με τα λεφτά του, μηχανισμό με πολύ λίγα προβλήματα (Anson & deelay), ιδανικό βάρος για το κυνήγι και σε συνδιασμό με το sideplate που έδωσε '' ομορφιά '', το έκανε αγαπητό στον κυνηγόκοσμο.
Ακόμα και σήμερα δύσκολα βρίσκεις από την μάνα τους ''ολοκληρωμένα πακέτα '' ή καλύτερα ''καλοδουλεμένα όπλα'' εκτός και αν .............
- Γιατρός
- Full Member
VIDEO ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ
Γιώργο σαν επαγγελματίας τι ρόλο παίζει το κράμα και εσωτερικό του όπλου στην μεταμόρφωση ενός φυσιγγίου και των σκαγιών σε σκότωμα και σε άλλα όπλα σε flesh wounds ;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Παναγία μου γιατρέ μου !!!!
Αννοίεις μου φάλιες
Τώρα να κάμω μιαν δουλειά που έχω τζιαι θα σου πω.
Εν να με κάμεις κακό πάλε
Εν να με κάμεις κακό πάλε