Νικητές ο «Αετός» Πλατιστάσας 

και ο Γιάννης Κωνσταντινίδης 

------------------------------


  • Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών κέρδισε ο Γαβριήλ Γαβριήλ, στην Γ’ κατηγορία ο Χρίστος Κίζας και στην Δ’ κατηγορία ο Ανδρέας Λάμπρου 
  • Ο Ιάσονας Τζιοβάνης ήταν ο νικητής στην κατηγορία των σκοπευτών και ο Πάμπος Πιττής στους βετεράνους σκοπευτές

Η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Αετός» Πλατανιστάσας, και ο κυνηγός Γιάννης Κωνσταντινίδης του ιδίου συλλόγου ήταν οι νικητές στον δεύτερο φετινό αγώνα του 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, που διοργανώνουν η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας.


Ο αγώνας που έγινε την περασμένη Κυριακή 30 Απριλίου στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά και τον αθλοθέτησε η εταιρεία APA FINE AND ANTIQUE SPORTING ARMS, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων μελών των Κυνηγετικών Συλλόγων της επαρχίας Λευκωσίας, που έδωσαν μαζικά το παρών τους στον αγώνα.


Η νικήτρια ομάδα του Κ.Σ «Αετός» Πλατανιστάσας εξασφάλισε την πρώτη θέση με 139/150, ενώ δεύτερη τερμάτισε η ομάδα της «Φραγκολίνας» Καϊμακλίου με 131/150 και τρίτη, με 120/150 η ομάδα του Κ.Σ «Φτέλια» Γερίου. Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 47/50, έναντι 46/50 των συναθλητών του στην ίδια ομάδα Άθου Βοσκαρίδη και Κύπρου Χριστοφίδη. Στις άλλες κατηγορίες, ο Γαβριήλ Γαβριήλ της Φραγκολίνας Καϊμακλίου, ήταν ο νικητής στη Β’ κατηγορία των κυνηγών με 40/50, Ο Χρίστος Κίζας του ιδίου συλλόγου επικράτησε στην Γ’ κατηγορία με 42/50 και ο Ανδρέας Λάμπρου του Κ.Σ. Μιτσερού στην Δ’ κατηγορία με 47/50. Στους βετεράνους κυνηγούς, πρώτευσε ο Θανάσης Κωνσταντίου του «Πολύκαττου» Αγίας Μαρίνας με 42/50 και στους έφηβους ο Ιωάννης Φιλίππου με 36/50.


Ο Ιάσονας Τζιοβάνης της ΣΚΟΕΠΑ ήταν ο νικητής στην κατηγορία των σκοπευτών με 48/50 και ο Πάμπος Πιττής του Κυνηγετικού Συλλόγου «Άρτεμις» Δαλιού στους βετεράνους σκοπευτές με 43/50.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


1. Σε πρώτο πλάνο ο νικητής των βετεράνων κυνηγών Πάμπος Πιττής


2. – 2Β. Στιγμιότυπα από τη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας